26 Kasım 2015 Teog İngilizce Soru ve Cevapları

Sponsorlu Bağlantılar

 1 – 9. sorularda boş bırakılan yere uygun gelen kelime ya da ifadeyi işaretleyiniz.

1. Rose : – – – – ?
Paula : No, thanks. I’m not hungry.
A) What about listening to music
B) Would you like some cookies
C) Why don’t you have a rest
D) Shall we meet after school

2. Mark: – – – – ?
Jerry: I usually listen to music, go to the cinema, meet my friends and visit my grandparents.
A) When do you visit your parents
B) Where do you go on your holidays
C) How do you spend your weekends
D) How often do you meet your friends

3. Diana: – – – – ?
Cem : We usually fry or bake it. We sometimes grill it, too.
A) How do you usually cook fish
B) Can you heat the oven for me
C) Do you have a cooker at home
D) What are the ingredients of a pizza

4. Mel : – – – – ?
Joe : We usually have cheese, eggs andorange juice.
A) When do you have breakfast
B) Who prefers having breakfast
C) Where do you have breakfast
D) What do you have for breakfast

5. Thomas: Hey Mike! Let’s go for a walktonight?
Mike : Thanks, but – – – – .
A) I am going to join you
B) that is quite impressive
C) I prefer staying at home
D) that really sounds better

6. Carl : We are going to try zorbing withfriends this weekend. What about joining us?
Maggie: – – – – . I’m not really into these kinds of sports.
A) That is fine for me
B) I think it’s ridiculous
C) It’s my favorite activity
D) That may be a good idea

7. My school is far away from our house – – – – .
A) if I hardly ever walk to school
B) after I go to school in the morning
C) so I take the bus to school every day
D) because I like riding my bike to school

8. Amy always gets on well with her classmates.
However, – – – – .
A) she sometimes prefers staying alone
B) they have a lot of things in common
C) they share similar likes and dislikes
D) she always counts on her friends


İngilizce Teog 2015 9. Soru

A) It starts on Sunday
B) I’d love to come
C) Just call on me
D) Good bye

10 – 11. sorularda boş bırakılan yere uygun gelen seçeneği verilen resme göre işaretleyiniz.


İngilizce Teog 2015 10. Soru

A) seat        B) tire            C) chain           D) handlebar


İngilizce Teog 2015 11. Soru

Put the – – – – on the cooker.
A) tea towel           B) mixing bowl           C) rolling pin              D) frying pan


İngilizce Teog 2015 12. Soru

Yukarıda verilen tabloya göre doğru seçeneği işaretleyiniz.
A) Nina and Curtis don’t like comedies.
B) Jeremy loves thrillers but not romances.
C) Curtis loves thrillers but Jeremy doesn’t.
D) Diana loves romances but not sci-fi movies.

13 – 14. sorularda boş bırakılan yere uygun gelen seçeneği aşağıda verilen bilgilere göre işaretleyiniz.


İngilizce Teog 2015 14. Soru

13. We – – – – before we add the other ingredients.
A) bake it for thirty minutes
B) let it cool for ten minutes
C) pour the mixture into a pan
D) mix the eggs and sugar in a bowl

14. After we pour the mixture into a pan,
we – – – – .
A) put it into the oven
B) mix all the ingredients
C) add some baking powder
D) take it out after 10 minutes

15 – 16 – 17. soruları aşağıda verilen karşılıklı konuşmalara göre cevaplayınız.


İngilizce Teog 2015 15. Soru

15. Amy refuses the invitation because – – – – .
A) she will go to another party
B) she has nothing better to do
C) she is going to meet her friends
D) she goes to the gym at the weekends

16. Who accepts the invitation?
A) Jenny           B) Angela        C) Sarah        D) Amy

17. Sarah isn’t going to attend the party
because – – – – .
A) she is always very honest
B) she is busy at the weekend
C) she really dislikes barbecues
D) she feels quite good at home

18 – 19 – 20. soruları aşağıda verilen metnegöre cevaplayınız.

İngilizce Teog 2015 18. Soru

18. Emily – – – – .
A) usually goes to a rock concert
B) really likes classical music
C) never reads book at home
D) thinks rock is very trendy

19. Tom – – – – .
A) never plays soccer with his friends
B) thinks casual clothes are impressive
C) hardly ever watches a comedy movie
D) spends time with his friends on Sundays

20. Jane – – – – .
A) doesn’t prefer wearing casual clothes
B) never wants to go to a shopping mall
C) can’t stand watching fashion shows
D) reads magazines in her free time


1-B    2-C    3- A  4-D    5-C    6-B    7-C    8- A   9-A    10- B   11-D   12-C    13-D    14-A    15-D   16-A    17-C    18-B    19-D  20-A

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.