Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Kompoziyon

İş güvenliği ile ilgili uzun kompozisyon

İş güvenliği ile ilgili uzun kompozisyon 

İş güvenliği son yıllarda önem kazanmaya iş güvenliğinin önemi son bir kaç yıldır ilgi görmeye başladı. Çünkü ne yazık ki iş güvenliğinin yeterince olmadığı ortamlar yüzünden her sene kaybettiğimiz yüzlerce can hala yüreğimizi yakmaktadır. Bir iş yerinde iş güvenliği yoksa o iş yeri deyim yerindeyse kaza mahalli ya da cinayet yeri olmaya aday bir yerdir. Çünkü tedbirlerin alınmadığı bu tür yerler işçi sağlığını tehdit eder. Bu da ne yazık ki iş kazalarının artmasına hatta ne yazık ki insanların yaşamlarını yitirmelerine sebep olmaktadır.

Peki iş güvenliği nasıl sağlanır? Aslında iş güvenliği öncelikle insanların farkındalık sahibi olmaları dikkatli olmaları her şeyden önemlisi sorumluluk sahibi olmaları ile sağlanır. Bir iş yerinde ihmal can alır. Bunu engellemenin en önemli yolu da elbette ki insanları bilinçlendirmek ve iş güvenliğini sağlamaktır.

2024 Ders Kitabı Cevapları

Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /home/evvelcevap.com/public_html/wp-content/plugins/mk-reaction-v2a/inc/class-reactions.php on line 228
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
1
clap
1
love
0
happy
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!