Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Eğitim

2020-2021 Eğitim Öğretim Ne Zaman Başlayacak ?

Hayatımız normale dönsün diye bir çok yasak kaldırıldı ve normalleşme dönemine girildi. Bu normalleşme dönemine girdikten sonra vaka sayısında artış başladı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Ne Zaman Başlayacak ?

Artan vaka sayılarından sonra bir çok öğrencinin aklına bu sene okullarda yüz yüze eğitim olacak mı sorusu geldi. Vaka saysı tam kontrol altına alınmışken, şuan tekrar hızla artışa geçti ve ülkemizde şuan resmi rakamlara göre 200 bine yakın covid-19 hastası var.

Bu kadar hasta varken ve sayı gittikçe artıyorken, okulların ne zaman açılacağı ve  yüz yüze eğitimin mi olacağı merak konusu oldu. Bu şekilde devam ederse ve 2.dalga covid-19 ‘ a yakalanırsak maalesef okulların açılma ihtimalini azaltıyor. Okulların açılmasına 2 ay kadar bir süre var. Bu zamana kadar eğer vaka sayısında artış düşmezse, okulların açılma ihtimali düşük gözüküyor.

İlk Dönem Uzaktan Eğitimle Olabilir

Eğer bu şekilde vaka sayısında artışlar devam ederse, bizce 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminin uzaktan eğitimle yapılacak olması yüksek bir ihtimal gibi gözüküyor. Bunu hep birlikte göreceğiz.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!