Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Eğitim

2021 DGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Binlerce adayın beklediği 2021 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercih sonuçları açıklandı. Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercih sonuçlarına ulaşmak isteyen adaylar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) sonuç açıklama sisteminden ulaşabilirler.

2021 DGS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Üniversitelerin açılmasına haftalar kala Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercih sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından öğrencilerin erişimine açıldı. 11 Temmuz günü gerçekleştirilen Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) Kovid-19 önlemleriyle başarılı bir şekilde gerçekleştirilmişti. Daha sona adaylar sınav sonuçlarının açıklanacağı günü beklemişti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sınavın üstünden 33 gün geçtikten sonra 13 Ağustos günü Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçlarını açıklamıştı. Sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar tercih günü beklemişlerdi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) DGS tercihlerini 27 Ağustos günü başlatmış ve 10 gün süren tercih günleri 7 Eylül günü sona ermişti.15 Eylül güne ise DGS yerleştirme sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı.

DGS Ek Tercih Günleri Ne Zaman Başlayacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek tercih günleri için henüz bir açıklama yapmadı. DGS ek tercih günleri Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) ek tercih sonuçlarından sonra başlayacağını düşünüyoruz.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!