Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Eğitim

2021 LGS Nasıl Çalışılmalı?

Geçen sene hayatımıza giren kovid-19 dan sonra hayatımız çok değişti. Özellikte çocuklarımızın eğitim hayatı. Peki uzaktan olan bu eğitim ile Liseye Geçiş Sınavı’na bir öğrenci nasıl hazırlanabilir, LGS’ yi nasıl fuller? İşte haberimizin detayları…

2021 LGS Nasıl Çalışılmalı?

Öğrenciler geçen seneden beri tam olarak okullara gidebilmiş değiller. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yüz yüze eğitim için ellerinden geleni yapsalar da artan vaka sayıları yüz yüze eğitime olanak vermiyor. Yüz yüze eğitim başlansa dahi bir süre sonra tekrar uzaktan eğitime geçilmek zorunda kalınıyor. Bu yüzden öğrenciler genel olarak evden ders görüyorlar ve çalışıyorlar.

Birçok öğrenci etütsüz ve evden nasıl sınava hazırlanacağını bilmiyor. Ama yine de bu durum öğrencilerin yüksek puan almasına engel değil. Bu yüzden sınava hazırlanan öğrencilerin yapması gereken ilk şey canlı olan hiçbir dersi kaçırmamak ve bir sınıftaymış gibi öğretmenini dikkatlice dinlemesi. Daha sonra ise takıldığı konuların videolarını internette aratıp onların tekrarlarını dinlemesi.

Deneme Çözmeyi İhmal Etmeyin!

Konularda kendiniz tamamladıktan sonra en önemli konu denemeler. Gireceğiniz sınavda bir deneme sınavı. Evde kendinize deneme sınavları yapabilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz olay sınav saati kaçta ise sizin de o saatte oturup bir deneme çözmeniz olacaktır. Bu sizin o saatte soru çözmeye ve denemelerde yüksek puan almanıza yarayacak en önemli etkendir.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!