Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Eğitim

2021 YKS Başvuruları Başladı!

Prof. Dr. Halis Aygün Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’ nın başvurularının başladığını duyurdu. Peki başvurular ne kadar sürecek ve sınavlar ne zaman yapılacak. İşte haberimizin detayları.

2021 YKS Başvuruları Başladı!

Pandemiden dolayı sınavlar geç mi yapılacak, yoksa her zaman yapıldığı gibi mi yapılacak soruları vardı. Daha sonra Ölçeme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) akademik takvimini açıkladı.  Açıklanan takvime göre YKS sınavları 26 Haziran ve 27 Haziran’da yapılacağı belli oldu. 26 Haziran ve 27 Haziran’da yapılacak sınavların başvuruları başladı.

Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) başvuruları 4 Şubat 2021 tarihinde başladı. Yaklaşık 1 ay sürecek. Başvurular 2 Mart 2021 tarihinde saat 23:59’da sona erecek. Sınava girmek isteyen öğrencilerin 2 Mart tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor. Başvuruyu kaçıranlar ise 17 Mart – 18 Mart arası yapılacak olan geç başvuru ile kayıt yaptırabilecek.

Başvuru Yapmayı Bilmeyenler İçin ÖSYM Örnek Video Paylaştı

Sınava ilk kez girecek olan adaylar başvuru yapmayı bilmiyor olabiliyor. Bu yüzden ÖSYM öğretici bir video paylaştı. Bu videoda adayların nasıl başvuru yapması gerektiği anlatılıyor ve öğretiliyor.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!