Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Eğitim

2021 YKS Ne Zaman Yapılacak?

Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) başvuru sona ermişken, hala sınav tarihini bilmeyen öğrenciler var. Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS)  ne zaman yapılacak, tarihler ertelenebilir mi? İşte haberimizin detayları..

2021 YKS Ne Zaman Yapılacak?

Geçtiğimiz günlerde yani 17 Mart ile 18 Mart arası Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nin geç başvuruları yapılmıştı. 4 Şubat ile 2 Mart tarihleri arasında başvuru yapmayan adaylar için 1 günlük bir geç başvuru hakkı tanındı ve öğrenciler bugünlerde de başvurularını yaptılar.

Yüz yüze eğitim tüm hızıyla devam ederken bir yandan da öğrenciler YKS’ ye hazırlanıyor. YKS için belirtilen tarihler 26 ve 27 Haziran 2021. 26 Haziran 2021 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT) gerçekleştirilecek. 27 Haziran 2021 tarihin de ise Alan Yeterlik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) yapılacak. Tabi bunlar şuana göre verilmiş tarihler.

Tarihler Farklılık Gösterebilir

Yüz yüze eğitimin devam ettiği bugünlerde maalesef vaka sayısı da gün geçtikçe artıyor. Sınavlar için verilmiş olan bu tarihler şuan ki duruma göre verilmiş tarihler. Eğer bu şekilde vaka sayısındaki artış devam ederse, sınavların ertelenme ve tarihlerinin değişme ihtimali doğacak.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!