10. Sınıf Meb Yayınları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sayfa 22 Cevabı
10. Sınıf Meb Yayınları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 22 Cevabı 2017 - 2018 Yeni Müfredat
10. Sınıf Meb Yayınları Ortaöğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 22 Cevabı
Aşçı pişirdiği yemekten, ressam yaptığı tablodan, mühendis inşa ettiği yapıdan farklıdır. O hâlde yaratıcı ile yarattıkları arasında ne gibi farklılıklar olabilir?
- Cevap: Yaratıcı her zaman yarattığı şey ile benzemez. Çünkü onun işi olmayanı yaratmaktır. O bütün yarattıklarından münezzehtir. O sadece ortaya koyar. Kendisi her zaman ortaya koyduklarından fazladır.
- Cevap: Özellikle ibadethanelerde dinlerinin gereklerini yerine getirdiklerine şahit oluruz. Bazen törenlerde bazen bayramlarda bazen ise çok yalnız kaldıklarında kısaca her an iletişim kurabilmektedirler.
- Cevap:
- Allah'ın tek olduğunu ▪Onun hayy ve kayyúm olduğunu ▪ Allah'ın uyumadığını ve gafletle düşmediğini ▪ Göklerde/yerde ne varsa hepsi onun olduğunu
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok