Kitap Cevapları TIKLA
Test Çöz TIKLA
sınıf 1 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 2 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 3 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 4 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 5 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 6 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 7 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 8 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 9 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 10 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 11 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 12 Ders Kitapları ve Cevapları
Google Play Uygulama
11. Sınıf Matematik Meb Yayınları

11. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları Sayfa 110

Youtube Kanalı

“11. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları Sayfa 110 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

11. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 110

Yandaki şekilde çevresinin uzunluğu 22 birim olan ABCD dikdörtgeninin kenarları eksenlere paraleldir. B( —2, — 3) ve A noktasının x eksenine olan B ve D noktalarından geçen d doğrusunun denklemini bulunuz.

Sıra Sizde

Soru: 1) Yandaki grafikte P(— 2,4) noktası d doğrusu üzerinde ve 3|üa| = 2|üb| olduğuna göre d doğrusunun kapalı denklemini bulunuz.

Soru: 2) Tamamen dolu, içinde sırasıyla 200 litre ve 180 litre su bulunan A, B depoları boşaltılmaya başlandıktan 5 saat sonra içinde kalan su miktarlarının eşit ve 140 litre olduğu biliniyor. Depolardaki su miktarlarının (litre) zamana (saat) bağlı değişimi, analitik düzlem üzerinde yandaki gibi modellenmiştir. Buna göre A deposundaki su tamamen boşaltıldığı anda B deposunda kalan su miktarının kaç litre olduğunu bulunuz.

  • Cevap:

11-sinif-matematik-ders-kitabi-cevabi-sayfa-110

11. Sınıf Meb Yayınları Matematik Ders Kitabı Sayfa 110 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
love
0
sad
0
unlike
1
clap
1
confused
2
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!