“11. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları Sayfa 96 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

11. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 96

Soru: 3) Hikâyede kullanılan bu kelimelerin seçilme nedenlerine ilişkin tahminlerinizi yazınız.

  • Cevap:

katar

  • Tahminim:
  • Cümlem:

kampana

  • Tahminim:
  • Cümlem:

hat

  • Tahminim:
  • Cümlem:

toynak

  • Tahminim:
  • Cümlem:

Soru: 4) Hikâyede kullanılan bu kelimelerin seçilme nedenlerine ilişkin tahminlerinizi yazınız.

Kazak TürkçesiDostıq, qasttq, bar qız;q-jüreq İşi,Ar, uyattın bir ğA1-küzetşisi.Ar men uyat sınbasat özge qılıq,Arın, algın-bul künnin martebeşiAbay KunanbayulıErtuğrul Yaman, Türk Dünyası Ortak Edebi

Türkiye TürkçesiDostluk, düşmanlık hepsi de yürek işi,Ar, utanmanın akıl bekçisi.Ar ile utanma bitmezse, başka bir konu,Arlanma, büyüklük bu günün mertebesi

Türkmen TürkçesiAşğabathGiice yene gerdi qara perdesin,Saansız haraabaanı gizledi gözdBinaaçı motorlar bes etdi sesin,Binaacılar ş!Lld1 çahını yüzden.

Türkiye TürkçesiBen AşkabatlıyımGece yine gerdi kara perdesini,Sayısız harabeyi gizledi gözden.inşaat motorları kesti sesini,Bina ustaları sildi tozunu yüzden.

  • Cevap:

11. Sınıf Meb Yayınları Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı Sayfa 96 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.