Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Burçlar

2018 Yılında Akrep Burcunu Neler Bekliyor

2018 Yılında Akrep Burcunu Neler Bekliyor

Son birkaç yıldır Karma Efendisi ve sert dersler verici Satürn düzeltmek, ma yöntemini değiştirdi. Bazıları yeteneklerine yatırım yaptı. Birçoğu finansal gerilemelerle uğraştı. Bu süreç değerlerinizi yeniden yapılandırmanıza ve önceliklerinizi belirlemenize kurtuluyorsunuz ve 2019’da bolluk yolunuza çıkıyor. 2017’nin son birkaç haftası Satürn vites değiştirdi ve iletişim hanenize geçti. Evet, hepimiz biliyoruz ki Akrepler ketum ve mahrem insanlar. Usta casuslar, kartlarını asla göstermeyen poker oyuncuları olarak zodyakta ünlendiniz. Bir su-bükücü olarak siz, sessiz burçsunuz, söyleyecek bir şeyiniz olmadığından değil ama hepimizi bilgiye gereksinme seviyesinde tutmayı tercih ettiğinizden. Ama bu yıl, işler değişiyor. Satürn 30 yıldır ilk kez, iletişim becerilerinizi derinden incelemenize yardım edecek. Kendinizi nasıl pazarlarsınız? Bilgiyi nasıl paylaşırsınız? Dünyaya ne anlatmak istersiniz? Mesajınız nedir?

Eğer bir ülke olsaydınız bu, altyapınızı düzelteceğiniz anlamına gelirdi. Satürn aynı zamanda nasıl düşündüğünüz, tavırlarınız ve hayatı nasıl gördüğünüzle ilgili de size yardımcı olabilir. Eğer son üç yıl yeteneklerinizle ve kazanma potansiyelinizle bağ kurmanın yeni yollarını keşfederek geçtiyse artık bunları dünyaya tanıtmak ve kendinizi pazarlamak zorundasınız. Sessiz bir burç olarak bunu yapmak hiç rahat değil ama gerekli.

Önümüzdeki birkaç yıl, tüm bağlılıklarınızı ve anlaşmalarınızı yeniden değerlendireceksiniz. Aynı zamanda iş ve mesleki bağlantılarınızı da gözden geçirme zamanı. Anlaşmalarla, dokümanlarla, izinlerle ve bürokrasiyle ilgili bazı zorluklar olabilir. Ek olarak Satürn’ün dersleri, kardeşlerle, akrabalarla, ev arkadaşlarıyla ve komşularla ilişkileri düzeltmeye odaklı olabilir. Bu, özellikle ağustostaki Mars retrosu sonunda daha zorlaşabilir.
Satürn’ün katı, sert ve ciddi doğasıyla birlikte Jüpiter bazı iyi haberler getirecek. Geçen yıl, Jüpiter bazı şeylerden kurtulmanıza, birtakım davranışları ve beğımlılıkları bırakmanıza yardım ediyordu. Mistik ve mucizevi olanlardan faydalanmanıza yardımcı oluyordu. Bununla birlikte bu yıl Jüpiter sizin burcunuzda! Uzun zamandır duyduğunuz en iyi haber bu. 2017’nin ekim ortasında başladı ve 2018’in çoğunda devam edecek. Bu geçiş her 12 yılda bir olur ve 2006’ya, 1994’e ve 1982’ye doğru geriye giderek Jüpiter’in daha önce sizinle nasıl çalıştığını belirlemeye çalışın.
Genel hatlarıyla Jüpiter burcunuzdayken akış ve iyi şans yaşarsınız. Şans nedir? Kapılar açan ve oldukça vakit kazandıran eşzamanlılıklar. Sanki büyük dalgalarda sörf yapıyorsunuz ve bir tanesinin üzerinde onların akışıylasmız. Jüpiter hayatınızın tüm alanlarını kutsadığı için yıl ilerledikçe daha iyi ve daha da iyi hissetmeye başlamalısınız. Ancak, fazla iyi hissetmemeye dikkat edin. Söylemeye çalıştığım, kendinizi aşırı zorlamayın, aşırı bağlanmayın, aşırı iyimser olmayın ve/veya kendinizle aşırı dolu olmayın. Jüpiter şişirir. Egonuzu şişirmediğinden emin olun.

2018 Yılında Akrep Burcu Neler Yaşayacak

Jüpiter kendi markanızı yeniden yaratmanıza olduğu gibi başkalarının gözünde nasıl algılandığınızı da yeniden oluşturmanıza yardımcı olabilir. Farklı giyinmeye, görünüşünüzü değiştirmeye, yeni kartvizitler almaya, sosyal medyada fotoğraflarınızı değiştirmeye ve web sitenizi yeniden yapmaya başlamak için harika bir zaman. Kendinizi daha çekici ve evrenle bir olmuş hissedeceksiniz. Aynı zamanda yeni bir fiziksel ak- tiviteye başlamanız da tavsiye edilir: yoga, dövüş sanatları, dans ya da yeni bir spor. Doğa yürüyüşü? Vücudunuza üretken ve yapıcı bir şekilde büyüme fırsatı tanıyabilen her neyse. Jüpiter’in burcunuzdaki karanlık yüzü açgözlülük ve aşırı hoşgörü. Yediğiniz her çikolatalı pasta için (gerçek veya mecazi anlamda) spor, judo veya yoga salonunda biraz zaman geçirdiğinizden emin olun.

Kasımın ikinci haftasından itibaren hediyeler verici cömert gezegen Jüpiter, 12 ay boyunca para hanenizde olacak. Yeni gelir kaynakları, zam ve genel olarak güzel bir para akışı bekleyebilirsiniz. 5 Tutulma – Duygusal Manzaranız
Tutulmalar süreçleri hızlandırır ve olayları tamamlanmaya iter. 2018 size hayatın daha hızlı ilerlediğini hissettirecek. Etrafınızda örülmüş eşzamanlılıklar ve hızlanan hikâyeler bekleyebilirsiniz. Ay, sizin için baş etmesi her zaman kolay bir şey değil. Bir su burcu olmanıza rağmen, Ay, Akrep’teyken düşük kabul edilir. Neden? Çünkü siz ve kabileniz onların en derini. Eğer Balık nehirse ve Yengeç gölse siz görkemli okyanusun en derin kısmısınız, o kadar derin ki karanlık. Psikolojik düzeyde bu, Akreplerin ne başkaları ne de kendileri tarafından anlaşılan güçlü duygusal akıntılar taşıdığı anlamına gelir.

Akrep dönüşümün burcudur. Kurt adamların, vampirlerin ve gece yaratıklarının Akrep’le ilişkili olmasına şaşırmamalı. Ay tutulmalarında (tutulmalar, dolunay ve yeniay) içinizdeki kurt adam avlanmak için ortaya çıkar. Hem sizin hem de bizim iyiliğimiz için tutulma civarında ekstra dikkatli olun. Tutulmalar aynı zamanda size olumlu yönde dönüşüm becerisi sağladığı için tümden kötü değildir. Tutulmalar sırasında iyileşebilir, ortaya mucizeler koyabilir, aydınlanabilir ve başkalarını da iyileştirebilirsiniz.

2018’in tutulmaları Aslan-Kova ekseninde yer alır. İki burç da sizin için baş etmesi ve yönlendirmesi kolay burçlar değildir. Siz sabit bir burçsunuz ve bu iki burç da sabit. Bu, esnek olmanız gereken bir zamanda çok fazla sabitlik. Tutulmalar civarında, akışkanlık kazanmak için yoga matı üzerinde veya esneyerek vakit geçirmek (bedeniniz gibi zihniniz için de) iyi bir fikir.

31 Ocak’taki Ay tutulması eviniz ve kariyeriniz, duygularınız ve görevleriniz arasında zıtlaşmalar yaratabilir. Aile içinde eski, üstü örtülmüş olaylar yüzeye çıkabilir. İşten eve stres taşımamaya çalışın ya da tam tersi.
15 Şubat’taki Güneş tutulması, Çin Yeni Yılı, aile ve ev hanenizde yer alıyor. Bu, tüm yılı ev, anne veya annelik, hamilelikler ve aile fertleri tarafından tetiklenen duygusal renklere boyayabilir. Aile hayatınıza bağlı yeni bir döngü başlıyor 13 Temmuz’daki Güneş tutulması hemcins burç j | su-bükücü Yengeç’te gerçekleştiği için çok daha A/ kolay geçecek. Seyahat, eğitim ve yabancı kültürler hanenizde yer alacak. Yeni bir dil öğrenmek ya da daha önce hiç gitmediğiniz bir yere seyahat etmek için iyi bir zaman.

27 Temmuz’daki Ay tutulması bir kez daha iş ve aile hayatınızı rekabete sokacak. Aynı zamanda büyük sevgililer günü olduğu için belki de kariyerinizle bağlantılı birinden yeni bir aşk gelecek veya belki de yeni bir fikir işle ilgili bir projede “bebeğiniz” olacak.
Ağustos’taki Güneş tutulması ev ve kariyer İl hanenize odaklı. Bu Güneş tutulması kariyeri- nizde ekstra sorumluluk ve yeni görevler getirerek, ama aynı zamanda hayatınızdaki bir baba figürüyle biraz gerginlik yaratarak yeni bir şey başlatabilir.

Merkür Retrosu – Mental Manzara

Merkür retrosu sırasında yeni uzun zamanlı projelere başlamak, dokümanlar imzalamak, büyük alım-satımlar, evlenmek, yayım yapmak, pazarlama kampanyaları başlatmak ya da yeni ürünler piyasaya sürmek tavsiye edilmez. Her türden iletişim daha yavaş, arızalarla ve zorluklarla doludur. Bilgisayarlar çöker, borsalar dalgalanır, uçuşlar ertelenir, trafik her zamankinden kötü olur, daha sık kaza yaşanır ve Murphy Kanunları hayatımızı ele geçirir. Örneğin, 6 Mayıs 2010’da gerçekleşen kötü şöhretli Flash Crash (teminat fiyatlarının aniden büyük oranlarda düşüşü) Merkür retrosu, para ve borsa burcu Boğa’dayken yaşanmıştır.

Bir projeye başlamak zorundaysanız olabildiğince farkmdalıklı olun. Küçük detaylara özen gösterin ve bir doküman imzalamanız gerekirse satır aralarını iyi okuyun. Elektronik postalarınızı tekrar yazın, metinlerinizi düzeltin ve konuşmadan önce düşünün. Hatta konuşmak yerine dinlemeye daha fazla zaman ayırın. Merkür retrosu sırasında hayat durma noktasına gelmez. Hâlâ çok şey elde edebilirsiniz. Merkür retrosu yağmur yağarken tatile çıkmaya benzer. Yine de mümkündür ama o kadar zevkli değildir. Ancak kendinizi ve yolunuzu düzenlemek, yeniden oluşturmak, yeniden değerlendirmek adına eski projelere göz atmak ve kayıp eşyaları bulmak için harika bir zamandır. Merkür retrodayken daha fazla tesadüf ve eşzamanlılık olduğu söylenir. Yeniden değerlendirmek, yeniden iletişime geçmek, yeniden oluşturmak, yeniden ziyaret etmek, yeniden hayal etmek gibi “yeniden”li eylemlere daha fazla odaklanın. Bu yıl Merkür retrosu ateş burçlarında! Bir su burcu olarak özellikle Merkür tanrıların habercisi ve Satürn iletişim hanenizde olduğundan, sizin için baş etmesi biraz zor olabilir. Gözünüz kararabilir ya da daha sonra pişman olacağınız veya pişman olmadığınıza pişman olacağınız şeyler yazabilir-söyleyebilir-mesaj atabilirsiniz. Konuşmak yerine iğne batırmak tehlikesi altında iniz, bu yüzden dikkatli olun ve söylediklerinize dikkat edin. E-postalarınızı yollamadan önce ikinci kez gözden geçirin ve me- sajlaşırken yazım denetimcinizi ya da sözlüğünüzü dikkate alın.

22 Mart-15 Nisan arası Merkür retrosu Koç’ta. Koç sizinle aynı yöneticiyi, Mars’ı paylaşır, bu da Koç ve sizi üvey kardeş yapar. Bu retro, sağlıklı diyet, evcil hayvanlar ve iş hanenizde. Bunlar tökezlemelerin ve arızalarm daha sık yaşanabileceği alanlar. Çalışanlarla ve iş arkadaşlarıyla ilgili sabırlı olduğunuzdan emin olun. Eğer evcil hayvanlarınız varsa onlara iyi davranın çünkü Merkür onlarla yanlış anlaşılmalara da sebep olabilir, işyerinde insanların damarına basmamaya, sağlık cephesinde diyetinize dikkat edin. Belki bazı alerjiler harlanabilir.
26 Temmuz-18 Ağustos arası Merkür retrosu Aslan’da. Bu sizin kariyer hanenizde yer alır. Otorite figürleriyle ya da babanızla yanlış iletişimler. İletişiminizde çok fazla ego ve gürültü; ve de aşırı dramatik olma tehlikesi. Profesyonel hayatınızı ve işteki ilişkilerinizi idare ederken ekstra dikkatli olun.

16 Kasım-18 Ağustos arası Merkür retrosu Yay ve burcunuz olan Akrep’te. İlk bir-iki hafta Merkür’ün finans hanenizde olduğunun farkında olun. Yanlış anlaşılmalar pahalya patlayabilir. Bu yüzden piyasa fiyatlarıyla, finansal anlaşmalarla ve banka faizleriyle ilgili ekstra dikkatli olun. Retronun sonu sizin kendi burcunuzda gerçekleşeceği için kendinizi dünyaya nasıl sunduğunuzla, kıyafetlerinizle ve sağlığınızla ilgili ekstra muhafazakâr davranın.

Öngürülemez Yolculuk

2010’da, kaosun, öngörülemezli- ğin ve devrimlerin gezegeni Uranüs, sağlık, iş ve diyet hanenizi yöneten Koç’a geçti. Bu, işte ya da çalışanlarla beklenmedik tuhaf olaylarla uğraşmanız gerektiği anlamına geliyordu. Ayrıca rutininiz altüst oldu. Biri hayatınıza girdi ve büyük bir kaos yarattı. Ek olarak teşhis konması zor ve belirdiği kadar hızlı yok olan tuhaf rahatsızlıklar veya fiziksel sorunlar geçirmiş olabilirsiniz. Ama tüm bunlar bitti. Mayıs 2018’den itibaren Uranüs Boğa’ya geçiyor, bu da çok özel çünkü o sizin zıt burcunuz. Uranüs 2026’ya kadar ilişkiler, evlilik, adalet ve düşmanlar hanenizde olacak. Uranüs’le birlikte hayatınıza bir sürü acayip, özgürlük seven, çıkgm, orijinal ve karizmatik insan girecek. Aynı zamanda sizi komikleştirebilir ama sebepsiz yere bir asi gibi davranacağınız durumlar da yaratabilir.

Eğer bir ilişki içindeyseniz (kişisel veya işle ilgili), mayıs ve ağustos arası Uranüs yeni ev sahibine uyum sağlarken geminiz sarsılıyor gibi hissedebilirsiniz. Eğer bir partneriniz yoksa Uranüs’ün 84 yıldır ilk defa ilişkiler hanenize geçiyor oluşu, sizi bir parnteriniz olmasından alıkoyan her ne ise onu bozabilir. Belki de Uranüs, sizi zincirleyen özgürlükten sizin ihtiyacınız olan özgürlüğe geçişinizi sağlayacak.

Uranüs özgürlük, yenilik, devrimdir ve takma adı “joker”dir. Uranüs ilişkiler hanenize girdiğinde bu tür enerjileri partnerliklerinize taşır. Mizahı, özgürlüğü, orijinalliği ve tazeleşmeyi ilişkilerinizin dağılmasını önlemek için ilişkinize eklemeniz çok önemli. Uranüs aynı zamanda yeni, heyecanlı ve alışılmadık insanları genel olarak hayatınıza sokabilir, sadece iş veya hayatta partnerler olarak değil. Ne diyebilirim? Siz sezgileri kuvvetli bir burçsunuz ve çılgınla dâhi ya da yıkıcıyla heyecanlı arasındaki elemeyi yapmanız gerekecek. Umarım…

Mars Retrosu

Bu yıl Mars sizin burcunuzda olacağı için şanslısınız! 9 Aralık 2017 ve 26 Ocak 2018 arası yöneticinize ev sahipliği yapacaksınız. Bir enerji demeti gibi hissedeceğiniz bir zaman: güçlü, her şeye çözüm bulabilen ve hükmeden. Mars sizi çok tutkulu hale getirebilir ve hedeflerinizi kovalayacak özgüveni sağlayabilir. Ancak, kazalara, aşırı agresif davranışlara ve düşünmeden hareket etmeye karşı dikkatli olun.

Mars hareketin, tutkunun ve aksiyonun burcudur. Nükleer reaktörünüzdür. Güneş paneliniz ve bataryanızdır. Aynı zamanda tohumların ve yeşillenmenin de gezegenidir ve bu, Doğa Ana burcu olan Boğa için önemlidir. Hepimiz çiftçi olmadığımıza göre bu, hayatımıza ektiğimiz ve planladığımız her türlü proje, yaratım ve girişim olarak anlamlandırılabilir. Mars retrosundayken (26 Haziran-27 Ağustos) hayatın bu yönleri çok iyi gitmeyebilir. Benzetme yapacak olursak yöneldiğimiz bu alanlar iyi mahsul vermeyebilir. Bu hiçbir şey olmayacağı anlamına gelmez. Bazen geri geri gitmek de iyidir.

Arabanızdaki geri vitesi düşünün. Onsuz nerede olurdunuz? Park etmeniz veya pozisyonunuzu değiştirmeniz nasıl mümkün olurdu? Mars retrosu sırasında eski projelere yeniden dönebilir, barış ilan edebilir, eski silah arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurabilir, tutkularınızı ve cinselliğinizi yeniden değerlendirebilir, aynı zamanda ciddi bir iyileşme geçirebilirsiniz. Ancak, büyük araçlar almak (araba, teçhizat) ya da savaş başlatmak (ilk vuran kaybeder) ya da dava açmak tavsiye edilmez. Cinsel bir ilişkiye ya da büyük bir projeye başlamak için iyi bir zaman değil. Ameliyat için (kesinlikle gerekmedikçe) en iyi zaman değil. Özellikle Merkür retrosunun Mars retrosuyla çakıştığı 26 Haziran-18 Ağustos arası reaktif olmamaya ve kendinize karşı aşırı korumacı davranmamaya çalışın.

Bu, sizin iletişim, iş ve akrabalar hanenize düşüyor. Kendinizi ya da projelerinizi pazarlama şeklinizi gözden geçirmek ve değiştirmek için iyi bir zaman fakat kardeşler arası rekabete ve akrabalarla çatışmalara dikkat edin.
Eylülde Mars retrosu bittiğinde, geride tutulan bir sürü proje daha iyi akmaya başlayabilir. Akrabalarla ve komşularla ilişkileri iyileştirmek, anlaşma imzalamak ve yeni uğraşlara başlamak için özellikle iyi bir zaman olacak.

Venüs: Aşk ve Para

Venüs, konforun, lüksün, finansm, yeteneklerin, değerlerin, sanatın ve ilişkilerin yöneticisidir. Aynı zamanda, Adalet ve Hukuk Tanrıçası Maat’la ilişkilidir. Venüs güzellik döngüleriyle çalışır: Kendinizi ne kadar çok severseniz o kadar kendinize inanırsınız. Kişisel imajınız ne kadar iyiyse yeteneklerinizle o kadar bağ kurarsınız. Yeteneklerinizi ne kadar geliştirir ve onlara ne kadar yatırım yaparsanız o kadar para kazanırsınız. Venüs’ün mesajı şudur: Kendinizi severseniz para gelir. Bazıları, daha fazla para kazanınca kendilerini daha çok seveceklerini sanırlar ve bu bir hatadır. Bu yıl Venüs retro- sunda (6 Ekim-16 Kasım), tavrınızı değiştirebilecek ve parayla ilişkinizi düzelteceksiniz.
Bu yıl Venüs retrosu 6 Ekim 16 Kasım arası. Venüs retrosu önce Akrep’te (6- 31 Ekim) ve sonra Terazi’de (31 Ekim- 16 Kasım).

Venüs retrosu burcunuzdayken (6-31 Ekim), insanların sizi nasıl gördüğünü, başkalarıyla nasıl ilişki kurduğunuzu etkilediği gibi nasıl finansal engeller yarattığınızı da etkiler. Genel olarak her tür ortaklığı kurmaktan kaçının ve eğer mümkünse büyük yatırımlar veya alım-satımlar yapmayın. Venüs retrosu ilk hanenizde, öz imaj ve beden hanesi. Tiroid bezinize, boynunuza, boğazınıza ve yumurtalıklarınıza dikkat edin.

31 Ekim’den 16 Kasım’a kadar Venüs retrosu geçmiş yaşamlar hanenizde. Yeneneklerle, becerilerle ve geçmiş yaşamlardan tanıdığınız insanlarla yeniden bağ kurmanızı sağlayabilir. Ama bazen eski alışkanlıkların, bağımlılıkların ya da kalıpların nüksetmesine sebep olabilir.

Venüs retrosu size gerçek dost ve düşmanlarınızı da gösterebilir. Venüs aynı zamanda değerleri yönettiğinden, tavırlarınızı, amaçlarınızı ve değerlerinizi gözden geçirip değiştirmek için iyi bir zaman. Venüs retrosu aslında ikinci el eşya almak için harika bir zaman. Ayrıca ihtiyacınız olmayan eşyalarınızı satmak için de. Ancak eğer gizli aşk ilişkileriniz varsa bu onların çoğunun açığa çıkacağı bir zaman.

Venüs retrosu burcunuzda olduğundan sizinle bir sürü zaman geçirecek ve bu harika! Venüs 9 Eylül-31 Ekim arası ve yine 2 Aralık 2018’den 7 Haziran 2019’a kadar sizi başkalarına karşı daha çekici kılmak için sizin burcunuzda. Romantizm, para kazanmak ve sanatsal tarafınızla bağ kurmak için harika bir zaman. Kendi markanızı yeniden yaratmanız, daha farklı giyinmeniz, saçınızı değiştirmeniz, yeni kıyafetler almanız için iyi bir zaman. (Sağlıklı olduğu, size veya bir başkasına zarar vermediği sürece) Kendinizi şımartmanız ve pohpohlamanız için hiç de kötü bir zaman sayılmaz.

Sonuç:

2018, harika romanınızı yazabileceğiniz, kendinizi nasıl pazarlayacağınızı, nasıl daha iyi iletişim kuracağınızı öğrenebileceğiniz ve bir ihtimalle yeni işlere ve anlaşmalara açılabileceğiniz bir yıl. Hem Venüs hem de Jüpiter burcunuzda olacak ve bu kombinasyon bir sürü fırsat ve akışla sonuçlanacak. Sizin için birçok kapı açılacağından bu yıldan olabildiğince faydalanın.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!