Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Burçlar

2018 Yılında Aslan Burcunu Neler Bekliyor

2018 Yılında Aslan Burcunu Neler Bekliyor

Başa çıkılmaz çocuklar mı var? Ya da aşkta problemler? Mutluluğu bulmak zor ya da cazibeniz sizi terk etmiş gibi mi hissediyorsunuz? Bunlar geçmişteydi. Son birkaç yıl siz Aslanlar için aşk zorluydu. Karma ve sert derslerin gezegeni Satürn, aşk, mutluluk, yaratıcılık ve çocuklar hane- nizdeydi. Bu sorunlara derinden odaklanmak ve yeraltı dünyasına dalarak netlik kazanmak zorunda kalmıştınız. Satürn bize krizlerle öğretir. Son üç yılda Oz Büyücüsü’’ndeki aslan gibiydiniz ama yakında Narnia Günlüklerindeki kurtarıcı aslan, Aslan’a dönüşeceksiniz veya en azından Aslan Kraİda- ki Simba’ya.

2017 sizin için kolay değildi, çünkü tutulmalar burcunuza ve doğumgünü civarlarınıza (7 ve 21 Ağustos 2017) kaydı, her şey çarpışma rotasına doğru ilerliyordu. Aşağıda göreceğiniz üzere gelecek yıl tutulmalar yine sizin burcunuzda ve hayatı normalden daha hızlı ilerliyormuş gibi hissettirecek ama Satürn’ün iş, diyet ve sağlık hanenize girmesi, aşkın ve çocuklarınızın çevresindeki engelleri kaldıracak. Bu yüzden evet, aşk kolay olacak; ama Satürn düzeltmemiz gerekenleri öğretmekten asla bıkmaz.

Önümüzdeki birkaç yıl Satürn, iş, sağlık, diyet, hizmet ve rutininizi düzeltecek. Aynı zamanda evcil hayvan hanesini de yönettiği için belki onlara daha fazla özen göstermek iyi bir fikirdir; ya da hep krallığınıza bir hayvan daha eklemek iste- diyseniz 2018 bunu yapmanın yılı.

2018 Yılında Aslan Burcu Neler Yaşayacak

2018’den itibaren neredeyse üç yıl boyunca Satürn karşınıza, sizin bedeninize hizmet ediş (diyetiniz), başkalarına hizmet ediş (işiniz), başkalarının size hizmet ediş (çalışanlarınız) ve zamanın size hizmet ediş (rutininiz) şekillerini düzeltecek durumlar meydana getirecek. Önümüzdeki birkaç yıl iş değişimlerine odaklı olacak, işinizle ya da çalışma alanınızla ilgili mutlu musunuz? Eğer kendi işiniz varsa ya da yönetici pozisyonundaysanız çalışanlarınız size ya da şirkete nasıl hizmet ediyorlar? Önümüzdeki birkaç yıl sizden tüm bunları düzeltmeniz istenecek. 2018 bir arınma ya da detoks için harika bir yıl. Bir diyete başlamak, vegan olmak, meyve-sebze suları sıkmaya başlamak ya da daha iyi beslenmek için harika bir zaman.

Satürn’ün sert, katı ve ciddi doğasıyla birlikte Jüpiter bazı iyi haberlerle gelir. Geçen yıl Jüpiter iyileşmenize, ilerlemenize ve kardeşlerinize olduğu gibi yazmaya, işe ve anlaşmalara odaklanmanıza yardım ediyordu. 2018’de Jüpiter’in cömertliğini ev ve aile hanenizde yaşayacaksınız. Emlak yatırımı yapmak, daha rahat bir eve taşınmak, hamile kalmak, evlenmek ve bir aile kurmak için harika bir zaman. Aile içinde ilişkileri ya da ihtilafları iyileştirmek ihtimali var. Genel olarak Jüpiter, ev hanenizde ve duygularınızla iletişimde olmanız ve daha iyi bir güven hissi yaratmanız için size yardım edecek. Kasımın ikinci haftasında itibaren hediyeler verici cömert Jüpiter, aşk ve çocuklar hanenize geçecek ve 12 ay boyunca orada kalacak. Eğer çocuk yapmak istiyorsanız harika bir zaman! Eğer aşkı arıyorsanız geliyor.

5 Tutulma – Duygusal Manzara

Tutulmalar süreçleri hızlandırır ve olayları tamamlanmaya iter. 2018 size hayatın daha hızlı ilerlediğini hissettirecek. Etrafınızda örülmüş eşzamanlılıklar ve hızlanan hikâyeler bekleyebilirsiniz.
Her 18-19 yılda bir, tutulmalar burcunuza döner ve bu yıl, 2017’de olduğu gibi tutulmalara siz Aslan ve zıt burcunuz Kova ev sahipliği yapıyor. 1998-1999’a ve 1980’e geri dönüp bu yıllarda hayatınızı nasıl senkronize ettiklerine bakabilirsiniz. Ancak tutulmaların burcunuzda olması kolay değil. Siz bir ateş-bükücüsünüz ve hayatı kontrol etmeyi seversiniz. Fakat tutulmalar sırasında arabanızı başka biri sürüyor. En iyisi tutulmalar süresince kendinize, programınıza, işinize ya da antrenmanlarınıza fazla yüklenmemek.

31 Ocak’taki Ay tutulması Aslan-Kova ekseninde. Bu tutulmada Ay sizin burcunuzda olacağı için sağlığınızı, bedeninizi ve toplum içindeki imajınızı etkileyebilir. Tepkili olmayın. Kükrememeye ve en üstte olmamaya çalışın. Zıt burcunuz da akti ve olacağı için bu, partnerinizle ya da ilişkinizde iniş-çıkışlar olacağı anlamına gelebilir. Bu yüzden derin nefesler alm ve fiziksel aktiviteler içinde olun ki öfkenizi atasınız.

15 Şubat’taki Güneş tutulması ilişkiler ve evlilik hanesinin tam ortasında. Çin Yeni Yılı olduğu için bu, önümüzdeki yılın odağının ilişkileriniz ve partnerleriniz olacağı anlamına gelebilir. Tutulmalar öngörülemez ve bu seferki sizin ilişkiler hanenizde olduğundan, düşmanlar ve hukuksal davalar yaratabilir. Bu yüzden lütfen ay boyu dikkatli olun.
13 Temmuz’daki Güneş tutulması Yengeç’te ve sizin serbest bırakma, acı, hastaneler ve inziva JJ hanenizde gerçekleştiği için çok daha duygusal olacak. Bu tutulmayı inzivada veya doğada su kaynağına yakın bir yerde geçirmenizi tavsiye ederim. Bu tutulma hayatınızdan bir şeyi çıkarmanızı ve belki de bir kayıp ya da yasla baş etmenizi talep edecek.

27 Temmuz’daki tutulma sevginin büyük kutlaması. Ay, ilişkiler ve evlilik hanenizde olacak. Bu yıl bir tema olarak şunu görebilirsiniz: Ben karşısında sen, benimki karşısında seninki. İş ya da hayat partnerinizle özel bir şeyler yapın. Eğer bir partneriniz yoksa evrene ruh ikizinize gerçekten hazır olduğunuza dair bir mesaj göndermek için en iyi gün.
11 Ağustos’taki Güneş tutulması sizin burcunuza denk geliyor. Ay’ı ve Güneş’i, beden ve kimlik J J hanenize birlikte sokacak. Bir baştan yaratım, kendinizi markanızı yeniden oluşturma ya da hayatınızda yeni bir başlangıç için iyi bir zaman. Bu dönemde bedeninize ve sağlığınıza dikkat edin, özellikle yaralanmalarla ilgili.

Merkür Retrosu – Mental Manzara

Merkür retrosu sırasında yeni uzun zamanlı projelere başlamak, dokümanlar imzalamak, büyük alım-satımlar, evlenmek, yayım yapmak, pazarlama kampanyaları başlatmak ya da yeni ürünler piyasaya sürmek tavsiye edilmez. Her türden iletişim daha yavaş, arızalarla ve zorluklarla doludur. Bilgisayarlar çöker, borsalar dalgalanır, uçuşlar ertelenir, trafik her zamankinden kötü olur, daha sık kaza yaşanır ve Murphy Kanunları hayatımızı ele geçirir. Örneğin, 6 Mayıs 2010’da gerçekleşen kötü şöhretli Flash Crash (teminat fiyatlarının aniden büyük oranlarda düşüşü) Merkür retrosu, para ve borsa burcu Boğa’dayken yaşanmıştır.

Bir projeye başlamak zorundaysanız olabildiğince farkındalıklı olun. Küçük detaylara özen gösterin ve bir doküman imzalamanız gerekirse satır aralarını iyi okuyun. Elektronik postalarınızı tekrar yazın, metinlerinizi düzeltin ve konuşmadan önce düşünün. Hatta konuşmak yerine dinlemeye daha fazla zaman ayırın. Merkür retrosu sırasında hayat durma noktasına gelmez. Hâlâ çok şey elde edebilirsiniz. Merkür retrosu yağmur yağarken tatile çıkmaya benzer. Yine de mümkündür ama o kadar zevkli değildir. Ancak kendinizi ve yolunuzu düzenlemek, yeniden oluşturmak, yeniden değerlendirmek adına eski projelere göz atmak ve kayıp eşyaları bulmak için harika bir zamandır. Merkür retrodayken daha fazla tesadüf ve eşzamanlılık olduğu söylenir. Yeniden değerlendirmek, yeniden iletişime geçmek, yeniden oluşturmak, yeniden ziyaret etmek, yeniden hayal etmek gibi “yeniden”li eylemlere daha fazla odaklanın. Bu yıl, Merkür retrosu ateş burçlarında. Bir ateş burcu olduğunuzdan sizin için diğer burçlar kadar zor olmayacak. Ama 26 Temmuz-18 Ağustos arası Merkür retrosu sizin burcunuzda olduğu için eğer doğumgününüz bu aralıktaysa zor geçebilir. Kimse size sürpriz parti düzenlemezse şaşırmayın.

22 Mart-15 Nisan arası Merkür retrosu, seyahat, dürüstlük ve eğitim hanenizi yöneten Koç’ta. Eğer yutdışına çıkarsanız bazı arızalar olabilir (bu yurtdışına çıkamayacağınız anlamına gelmez, sadece dikkatli olun). Eğer ders çalışıyorsanız biraz kafa karıştırıcı olabilir veya eğitiminize odaklanmakta biraz zorlanabilirsiniz. Belli akrabalarla da yanlış anlaşılmalar yaratabilir. Merkür dürüstlük hanenize geçeceğinden yalanlara ya da yalancılara dikkat edin.

26 Temmuz-18 Ağustos arası Merkür retrosu sizin burcunuzda. Öyle bir kükreyeceksiniz ki! Ret- ronun ilk hanenizde oluşu ihmalkâr olacağınız, yanlış izlenim vereceğiniz, çok fazla gaf yapacağınız, vb. anlamına gelebilir. Kardiyo yaptığınızdan veya derin nefesler aldığınızdan emin olun çünkü Merkür havayı yönetir.
16 Kasım’dan 6 Aralık’a kadar Merkür retrosu Yay ve Akrep’te. Bu, çocuklar veya sevgililerle yanlış anlaşılmalara ya da iletişim bozukluklarına neden olabilir. Spor yaralanmalarına dikkat edin.

Öngörülemez Yolculuk

2010’da kaosun, öngörülemezliğin ve devrimlerin gezegeni Uranüs, eğitim, yabancı kültürler ve dürüstlük hanelerinizi yöneten Koç’a geçti. Akrabalarla işleri daha kaotik hale getirdi, seyahat ederken bazı öngörülemezliklere neden oldu ve hayatınıza bir sürü şaibeli insan çekti. Aynı zamanda felsefenizi ve öğretilerinizi sarstı. Aniden, temel inançlarınızdan emin olmamaya başladınız. Ama tüm bunlar artık bitti. Seyahatler daha az kaotik, eğitim ve yayım yapmak daha kolay olacak.

Mayısta Uranüs Boğa’ya geçecek ve bu mayıs-haziranı biraz belirsizleştirecek ve plan yapmak zorlaşacak. Boğa sabit bir burç olduğundan Boğa’daki Uranüs sizin için rahat değil; ve bu, birbirinizle rekabette olduğunuz anlamına geliyor. Siz olayları kontrol etmek ve protokolü takip etmek istersiniz ama Uranüs Boğa’dayken tek protokol, bir protokolün olmayışıdır. Uranüs yaklaşık 2026’ya kadar kariyer, otorite figürleri ve mevki hanenizde olacak. Tüm bunlar bir Aslan olarak hayatınızın çok önemli parçaları; fakat önümüzdeki birkaç yıl, yönünüzdeki ani değişimlerle sorununuz olamamalı. Eğer kariyeriniz bir otoyolsa bazı rampalar kapanacak ve bir sürü yön değişimleri yer alacak.

Uranüs sizden yeni bir alana, o alan hakkında pek bilginiz olmasa da inanarak geçiş yapmanızı da isteyebilir. Profesyonel yaşamınıza teknolojiyi ve yeniliği katmanın ve bunları başlatmanın yollarını arama zamanı. Profesyonel konferanslara gidin. Sizi alanınızın geleceğinden haberdar edecek dergilere ya da bültenlere abone olun. Kariyerinize seviye atlatmak için harika bir zaman, dijital temsiliniz (sosyal medya, web sitesi) üzerinde çalışın. Daha genç, yaratıcı, pratik zekâlı ve özgün düşünen insanları kariyer yolunuza katmakta fayda var. Uranüs devrimler ve özgürlük demek ve kariyerinizde bu ikisine de ihtiyacınız var şu an.

Ancak kariyer hanesi aynı zamanda baba, patron veya otorite figürü hanesi olduğundan bu hanedeki Uranüs bu insanlarla bozuşmalara neden olabilir. Bunlarla baş ederken ve kariyerinizde de nüktedan ve özgün olmaya çalışın. Başarı için anahtar kelimeler: “Korku yok!”

Mars Retrosu

Mars hareketin, tutkunun ve aksiyonun burcudur. Nükleer reaktörünüzdür. Güneş paneliniz ve bataryanızdır. Aynı zamanda tohumların ve yeşillenmenin de gezegenidir ve bu, Doğa Ana burcu olan Boğa için önemlidir. Hepimiz çiftçi olmadığımıza göre bu, hayatımıza ektiğimiz ve planladığımız her türlü proje, yaratım ve girişim olarak anlamlandırılabilir. Mars retrosundayken (26 Haziran-27 Ağustos) hayatın bu yönleri çok iyi gitmeyebilir. Benzetme yapacak olursak yöneldiğimiz bu alanlar iyi mahsul vermeyebilir. Bu hiçbir şey olmayacağı anlamına gelmez. Bazen geri geri gitmek de iyidir. Arabanızdaki geri vitesi düşünün. Onsuz nerede olurdunuz? Park etmeniz veya pozisyonunuzu değiştirmeniz nasıl mümkün olurdu?

Mars retrosu sırasında eski projelere yeniden dönebilir, barış ilan edebilir, eski silah arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurabilir, tutkularınızı ve cinselliğinizi yeniden değerlendire- bilir, aynı zamanda ciddi bir iyileşme geçirebilirsiniz. Ancak büyük araçlar almak (araba, teçhizat) ya da savaş başlatmak (ilk vuran kaybeder) ya da dava açmak tavsiye edilmez. Cinsel bir ilişkiye ya da büyük bir projeye başlamak için iyi bir zaman değil. Ameliyat için (kesinlikle gerekmedikçe) en iyi zaman değil. Özellikle Merkür retrosunun Mars retrosuyla çakıştığı 26 Haziran-18 Ağustos arası reaktif olmamaya ve kendinize karşı aşırı korumacı davranmamaya çalışın.

Mars retrosu 26 Haziran-13 Ağustos arası Ko- va’da. Bu sizin zıt burcunuz ve daha önce gördüğümüz gibi evlilik ve düşmanlar hanenize denk geliyor. Tartışmalara ve ayrılıklara olduğu gibi gereksiz savaşlara ve hukuk davalarına da neden olabilir. Lütfen aşırı kontrolcü ve otoriter bir izlenim bırakma ihtimaliniz olduğunu anlayın. Kükremelerinizin sesini kısın. Ve unutmayın, savaş başlatmayın. Ama eğer başkaları başlatırsa Tanrı onların yardımcısı olsun, o zaman, olduğunuz kişi olabilir ve onlara hadlerini bildirebilirsiniz.

Mars retrosu 13 Ağustos-27 Ağustos arası Oğlak’ta. Bu, sizin sağlık ve diyet hanenizde gerçekleşecek. Lütfen ne yediğinize ve bazı çalışma arkadaşlarınıza ve çalışanlarınıza dikkat edin. Çılgın bir programınız olabilir. Esnek olmaya çalışın. Evcil hayvanlarınız bile biraz kapalı gelebilir. Ancak eylülden itibaren Mars retrosu bittiğinde, geride tutulan birçok proje, özellikle işte, daha iyi akmaya başlayacak. Sağlığınız bile daha iyiye gidebilir.

Venüs: Para ve Aşk

Venüs, konforun, lüksün, finansm, yeteneklerin, değerlerin, sanatın ve ilişkilerin yöneticisidir. Aynı zamanda, Adalet ve Hukuk Tanrıçası Maat’la ilişkilidir.

Venüs güzellik döngüleriyle çalışır: Kendinizi ne kadar çok severseniz o kadar kendinize inanırsınız. Kişisel imajınız ne kadar iyiyse yeteneklerinizle o kadar bağ kurarsınız. Yeteneklerinizi ne kadar geliştirir ve onlara ne kadar yatırım yaparsanız o kadar para kazanırsınız. Venüs’ün mesajı şudur: Kendinizi severseniz para gelir. Bazıları, daha fazla para kazanınca kendilerini daha çok seveceklerini sanırlar ve bu bir hatadır. Bu yıl Venüs retrosunda (6 Ekim-16 Kasım), tavrınızı değiştirebilecek ve parayla ilişkinizi düzelteceksiniz.

Bu yıl Venüs retrosu 6 Ekim ve 16 Kasım arasında. Venüs önce Akrep retrosunda (6-31 Ekim), sonra (31 Ekim-16 Kasım) retrosuna Terazi’de devam ediyor. Venüs retrosu Akrep’teyken finans, yatırım ve tutkularınıza etki eder. Genel olarak ortaklık oluşturmaktan ve mümkünse büyük alım-satımlardan ve yatırımlardan kaçının. Venüs retrosu ev ve aile hanenizde. Cihaz almak için iyi bir zaman değil. Venüs retrosu Terazi’deyken zorluklar yaratabilir; fakat ilişkilerle ve ortaklıklarla ilgili engin dersler de verir, özellikle kardeşler, akrabalar ve komşularla. Anlaşmalara ekstra dikkat gösterin.

Venüs aynı zamanda değerleri yönettiğinden, tavırlarınızı, amaçlarınızı ve değerlerinizi gözden geçirip değiştirmek için iyi bir zaman. Venüs retrosu aslında ikinci el eşya almak için harika bir zaman. Ayrıca ihtiyacınız olmayan eşyalarınızı satmak için de. Ancak, eğer gizli aşk ilişkileriniz varsa bu onların çoğunun açığa çıkacağı bir zaman.
Venüs, 13 Haziran-10 Temmuz arası sizi, başkalarının gözünde daha çekici kılmak için sizin burcunuzda. Romantizm, para kazanmak ve sanatsal tarafınızla bağ kurmak için harika bir zaman. Kendi markanızı yeniden yaratmanız, daha farklı giyinmeniz, saçınızı değiştirmeniz, yeni kıyafetler almanız için iyi bir zaman. (Sağlıklı olduğu, size veya bir başkasına zarar vermediği sürece) Kendinizi şımartmanız ve pohpohlamanız için hiç de kötü bir zaman sayılmaz.

Sonuç:

Bu, işiniz, diyetiniz, sağlığınız ve hizmetiniz üzerinde odaklanmanız gereken bir yıl. Ama tutulmalar sizin burcunuzda olduğu için aşk ve ilişkilerde bir sürü sallantı olan bir yıl. 2018’in heyecanlı ve eğlenceli bir yıl olacağını söylemek güvenli olur, siz de buna bayılırsınız.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!