Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Burçlar

2018 Yılında Başak Burcunu Neler Bekliyor

2018 Yılında Başak Burcunu Neler Bekliyor

Sivil cephede son birkaç yıl kolay değildi. Karma efendisi ve sert dersler verici Satürn, ev, aile, annelik ve güvenlik hanenizdeydi. Tipik olarak analitik ve mantıklısınız; fakat son birkaç yıl duygusal geçti ve keşfedilmemiş bölgelerde yürümek zorunda kaldınız. Ek olarak 2015 ve 2016’daki tutulmalar sizin burcunuzdaydı ve bir sürü ani değişikliklere sebep oldu. Birçok Başak aile durumlarını yeniden değerlendirdi. Hatta bazıları boşandı. Bazıları bölge değiştirdi. Ve bazıları mülk almaya kalkıştı. Satürn kötü değildir. Bize öğrenmek istemediklerimizi öğretir. Sizi kusturan ama aynı zamanda fazla kiloların yok olmasını başaran bir kişisel eğitmen gibidir.

Bu yıl Satürn, aşk, çocuklar ve mutluluk hanenize geçiyor. Şimdi Satürn size şöyle sorular soracak: Aşkın nerede? Hayatta seni harekete geçiren ne? Hobin ne – bekle, hobin var mı? Eğleniyor musun? içindeki çocuğa ne oldu? Çocuklarınla ilişkilerin neler? Tekrar söylüyorum, Satürn şeytanın temsilcisi değil. Satürn burada bizi düzeltecek ve daha iyiye götürecek bir üstlenici. Çocuklar hanesindeki Satürn, çocuklarınızla veya zihninizin çocuklarıyla olduğu gibi bebek projelerinizde de bazı sorunlar ortaya çıkarabilir. Belki daha önce size mutluluk veren şeylerin artık işe yaramadığını hissetmeye başlarsınız. Bazı insanlar bu geçişte eğlence amacıyla uyuşturucu kullanmayı ya da partileri bırakır. Dolayısıyla bu geçiş, hiç de kötü bir geçiş değil.

2018 Yılında Koç Başak Neler Yaşayacak

Bir olumlu yanı da hayatınıza neşe katacak bir hobi edinmeye ya da yeni bir spora başlamaya karar verebilirsiniz. Satürn aynı zamanda aşkta eski kalıplardan kurtulmanıza da yardımcı olabilir ve bunu eski sevgililerinizi tekrar karşınıza çıkarıp sizi test ederek, hatta baştan çıkararak yapabilir. Başaklar öğrenmeyi severler ve sizin burcunuz metodoloji ve yapı burcu. Eğer sizin için çalışmasına izin verirseniz Satürn tüm bunları size verecek. Kulağa tuhaf geliyor biliyorum, ama mutluluğunuzla ilgili disiplinli olmalısınız. Belki pozitif psikoloji veya mutlulukla ilgili bazı bilimsel araştırmaları okumalısınız.

Satürn’ün sert, katı ve ciddi doğasıyla birlikte Jüpiter bazı iyi haberlerle gelir. Geçen yıl Jüpiter yeteneklerinizle, mali durumunuzla ve özdeğerinizle bağ kurmanıza yardım ediyordu. Birçok Başak ödüller ve tanmırlık kazandı. Bir terfi ya da zam almadıysanız bile gemiyi kaçırdığınızı düşünmeyin. Meyvelerini önümüzdeki yıllarda verecek bazı tohumlar 2017’de ekildi.

Bu yıl Jüpiter iletişim, iş ve pazarlama hanelerinizde. 2018 yayım yapmak, yazmak, bağ kurmak ve bağlanılmak için harika bir yıl. Akrabalarla, kardeşlerle veya komşularla çekişmeler ya da sorunlar varsa bunlarla ilgili biraz huzur ve çözümlemeler getirebileceğiniz bir yıl. Bir kardeşle, yeğenle ya da kuzenlerle ilgili güzel haberler gelebilir. Birkaç duygusal yıldan sonra nihayet mantık ve zihin âlemine geri dönüyorsunuz. Kasımın ikinci haftasından itibaren hediyeler verici cömert gezegen Jüpiter, 12 ay boyunca ev ve aile hanenizde olacak. Mülk satın almak, hamile kalmak, ve ailevi ilişkileri iyileştirmek için harika bir zaman.

Tutulma – Duygusal Manzaranız

Tutulmalar süreçleri hızlandırır ve olayları tamamlanmaya iter. 2018 size hayatın daha hızlı ilerlediğini hissettirecek. Etrafınızda örülmüş eşzamanlılıklar ve hızlanan hikâyeler bekleyebilirsiniz.

Bu yıl tutulmalar Aslan-Kova eksenine düşüyor. Bir toprak-bükücü olarak ne ateş ne de su toprakla uyumlu olduğundan sizin için kolay olmayacak. Fakat biraz simyayla işleri kolaylaştırabilirsiniz. Ateş için daha aktif olmalısınız. Hava için daha iletişime açık olmaya çalışmalısınız.

31 Ocak’taki Ay tutulması, geçmiş yaşamlar, serbest bırakma, acı ve cefa hanenize denk geldiği gibi iş ve sağlık hanenize de denk geliyor. Kulağa biraz dehşet verici geliyor ama öyle olmak zorunda değil. Eğer serbest bırakırsanız, teslim olursanız, hayatın verdiklerini veya aldıklarını kabul ederseniz bu yoğun tutulmadan faydalanabilirsiniz.

15 Şubat’taki Güneş tutulması, iş, sağlık ve diyet hanenize odaklı. İş alanınızda veya diyetinizde neler oluyorsa bunlara hız kazandırabilir. Çalıma arkadaşlarınızla veya çalışanlarınızla ilgili bazı ifşalar olabilir. Önceki tutulmada olduğu gibi sağlığınıza ve diyetinize dikkat edin. Bir uzmanla görüşüp alerjilerinize baktırmak için harika bir zaman.

13 Temmuz’daki Güneş tutulması, hayatınıza biraz şefkat serpiştirebilecek olan su burcu Yengeç’te gerçekleşeceğinden sizin için baş etmesi çok daha kolay olacak. Bu tutulma arkadaşlar ve toplum hanenizde. Şirketinizde ya da kuruluşunuzda bazı değişiklikler olabilir. Belki bir arkadaşınız hoş olmayan bir gerçeği açığa çıkarmak için yardımınıza ihtiyaç duyacak. Tutulmayı aile gibi gördüğünüz yakın arkadaşlarınızla ve okyanus, havuz, jakuzi, spa, göl ya da nehir gibi bir su kaynağına yakın bir yerlerde geçirmenizi tavsiye ederim.

27 Temmuz’daki Ay tutulması büyük sevgi kutlamasıdır. Ay, iş ve sağlık hanenizde ve Güneş, önceki yaşamlar hanenizde olacak. Tekrarlıyorum, sağlığınıza dikkat edin. Bağışıklık sisteminizi güçlendirdiğinizden emin olun. Ama bu tutulma aynı zamanda geçmiş bir yaşamınızdan bir aşk ya da geçmiş yaşamlarınızdan birinde sahip olduğunuz bir beceri getirebilir. Açık havada meditasyon ya da yoga için harika bir gün.

11 Ağustos’taki Güneş tutulması spiritüellik ve geçmiş yaşamlar hanenizde. Merkür retrosu olmasına rağmen spiritüel çalışmalarınızda yeni bir şeye başlayın.

Merkür Retrosu – Mental Manzara

Merkür retrodayken kozmik mental çöküşü diğer burçlara göre daha şiddetli yaşarsınız. Biz her zaman size, Başaklara güveniriz, mesajlarımızı iletmeniz ve hayatlarımızın kirli detaylarını açıklamanız için; fakat gezegeniniz grevdeyken çaresiz hissedersiniz ve bizim de kafamız karışır. Merkür retrosu sırasında yeni uzun zamanlı projelere başlamak, dokümanlar imzalamak, büyük alım-satımlar, evlenmek, yayım yapmak, pazarlama kampanyaları başlatmak ya da yeni ürünler piyasaya sürmek tavsiye edilmez. Her türden iletişim daha yavaş, amalarla ve zorluklarla doludur. Bilgisayarlar çöker, borsalar dalgalanır, uçuşlar ertelenir, trafik her zamankinden kötü olur, daha sık kaza yaşanır ve Murphy Kanunları hayatımızı ele geçirir. Örneğin, 6 Mayıs 2010’da gerçekleşen kötü şöhretli Flash Crash (teminat fiyatlarının aniden büyük oranlarda düşüşü) Merkür retrosu, para ve borsa burcu Boğa’dayken yaşanmıştır.

Bir projeye başlamak zorundaysanız olabildiğince farkmda- lıklı olun. Küçük detaylara özen gösterin ve bir doküman imzalamanız gerekirse satır aralarını iyi okuyun. Elektronik postalarınızı tekrar yazın, metinlerinizi düzeltin ve konuşmadan önce düşünün. Hatta konuşmak yerine dinlemeye daha fazla zaman ayırın. Merkür retrosu sırasında hayat durma noktasına gelmez. Hâlâ çok şey elde edebilirsiniz. Merkür retrosu yağmur yağarken tatile çıkmaya benzer. Yine de mümkündür ama o kadar zevkli değildir. Ancak kendinizi ve yolunuzu düzenlemek, yeniden oluşturmak, yeniden değerlendirmek adına eski projelere göz atmak ve kayıp eşyaları bulmak için harika bir zamandır. Merkür retrodayken daha fazla tesadüf ve eşzamanlılık olduğu söylenir. Yeniden değerlendirmek, yeniden iletişime geçmek, yeniden oluşturmak, yeniden ziyaret etmek, yeniden hayal etmek gibi “yeniden”li eylemlere daha fazla odaklanın.

Bu yıl Merkür retrosu ateş burçlarında, bu da sizin için hiç rahat değil. Başak bir süper dadı gibidir ve ateş burçları da bu dönemlerde kontrol etmeniz gereken küçük veletlerdir.

22 Mart’tan 15 Nisan’a kadar Merkür retrosu Koç’ta. Bu Merkür retrosu, cinsellik, ölüm, dönüşüm, yatırımlar ve bilinmezlik hanenizde. Bu, yeraltı dünyası. Görüyorsunuz ki bu yıl sizi gölgenizle baş etmeye zorluyor. Genellikle kaçınmayı tercih ettiğiniz yerlere gitmeniz isteniyor. Bu retro yatırım yapmak ya da cinsel bir ilişki başlatmak için iyi bir zaman değil. Bazı eski korkular veya tavmalar yüzeye çıkabilir; fakat Merkür şifacıdır ve bu dönemi terapi olarak kullanabilirsiniz. Ruhlarınıza bağlanmak, dua etmek, dilekleri gerçekleştirmek ve kadim yaraları iyileştirmek üzere mucizeleri kullanmak için iyi bir zaman.

26 Temmuz’dan 18 Ağustos’a kadar Merkür retrosu, geçmiş yaşamlarınızın hanesinde olan burç, Aslan’da. Belki geçmiş yaşamlarınızdan birinde siz ünlüyken tanıyan ve size içinizdeki ihtişamı hatırlatacak biriyle tanışırsınız. Kaybolmuş veya sizden gizlenen bir şeyi bulabilirsiniz.

16 Kasım’dan 6 Aralık’a kadar Merkür retrosu Yay ve Akrep’te. Bu, aile fertleri arasında veya emlakla ilgili yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Mülk satın almak veya yenileme işleri için iyi bir zaman değil.

Öngörülemez Yolculuk

2010’da, kaosun, öngörülemezliğin ve devrimlerin gezegeni Uranüs, Koç’a geçti. Bu, son yedi yıldır bir sürü dalgalanma, vergilerde, sigortada, mirasta, ölümde ve cinsellikte değişimler yaşadığınız anlamına geliyor. Cinsellikte mi? Evet, bakireler bile yakınlığı keşfederler. Tüm bu açılardan deneyselliği tecrübe etmeniz istendi ve hiç de rahat değildi. Aynı zamanda mali durumunuzda ve güvenlik hissinizde bazı aksamalara neden olmuş olabilir.

Mayısta, Uranüs Boğa’ya geçtiğinde, sizin için hiç de fena olmayacak. Boğa hemcins bir toprak burcu ve bu, özellikle teknolojiyle ve daha genç yenilikçi insanlarla bağ kurmaya açıksanız sizi bu yönde itebilir. Uranüs yaklaşık 2026’ya kadar seyahat ve eğitim hanenizde olacak. Kendinize seviye atlatmak ve kendinizi güncellemek, özellikle yabancı kültürlerden ya da yabancı insanlar aracılığıyla gelen teknolojiyle bağ kurmak için harika bir zaman. Uranüs aynı zamanda, yeni ve heyecan verici bir çalışma alanına atlayışı da temsil edebilir. Ayrıca, teknoloji ve yeniliği hayatınıza katabilir.

Okula geri dönüp kendinize daha iyi hizmet etmeniz, işte bir terfi almanız veya daha sağlıklı olmanız için yardımcı olacak, uygulamalı bir alanda okumak için harika bir zaman. Bu alan ne kadar özgün, orijinal, çılgın ve fütüristik olursa o kadar iyi!

Mars Retrosu 

Mars hareketin, tutkunun ve aksiyonun Boğa için önemlidir. Hepimiz çiftçi olmadığımıza göre bu, hayatımıza ektiğimiz ve planladığımız her türlü proje, yaratım ve girişim olarak anlamlandırılabilir. Mars retrosundayken (26 Haziran-27 Ağustos) hayatın bu yönleri çok iyi gitmeyebilir. Benzetme yapacak olursak yöneldiğimiz bu alanlar iyi mahsul vermeyebilir. Bu hiçbir şey olmayacağı anlamına gelmez. Bazen geri geri gitmek de iyidir. Arabanızdaki geri vitesi düşünün. Onsuz nerede olurdunuz? Park etmeniz veya pozisyonunuzu değiştirmeniz nasıl mümkün olurdu?
Mars retrosu sırasında eski projelere yeniden dönebilir, barış ilan edebilir, eski silah arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurabilir, tutkularınızı ve cinselliğinizi yeniden değerlendirebilir, aynı zamanda ciddi bir iyileşme geçirebilirsiniz. Ancak, büyük araçlar almak (araba, teçhizat) ya da savaş başlatmak (ilk vuran kaybeder) ya da dava açmak tavsiye edilmez. Cinsel bir ilişkiye ya da büyük bir projeye başlamak için iyi bir zaman değil. Ameliyat için (kesinlikle gerekmedikçe) en iyi zaman değil. Özellikle Merkür retrosunun Mars retrosuyla çakıştığı 26 Haziran-18 Ağustos arası reaktif olmamaya ve kendinize aşırı korumacı davranmamaya çalışın.

Mars retrosu 26 Haziran-13 Ağustos arası Ko- va’da. Bu sizin sağlık hanenizde gerçekleşecek. vada. bu sızın sağlığınız bu yıl tekrar eden bir tema. Mars retrosu aynı zamanda yaralanmalarla ve ufak kazalarla ilgili. Nereye gittiğinize dikkat edin ve yürürken yere veya telefonunuza bakmayın. Diyetinize ve alerjilerinize dikkat edin. Sağlık hanesi aynı zamanda evcil hayvanlar hanesi olduğundan tüylü arkadaşlarınızla ilgili biraz daha farkında- lıklı olun. Ayrıca, Mars iş arkadaşları ve çalışanlarla çatışmalara neden olabilir. Savaşlarınızı akıllıca seçin.

Mars retrosu Oğlak’tayken, 13 Ağustos-27 Ağustos arası, Oğlak hemcins bir toprak burcu olduğu için daha kolay geçecek. Bu sizin aşk ve yaratıcılık hanenizde gerçekleşecek. Yaratıcı projelere göz atmak ve geçmişte zevk aldığınız rek- reasyonel faaliyetlerle bağ kurmak için iyi bir zaman. Ancak Mars retroda olduğu için yaralanmalara dikkat edin. Bu retro aynı zamanda çocuklarınızla çatışmalara neden olabilir veya çocuklarınızın hastalanması ya da yaralanmasıyla ihtimaliyle sonuçlanabilir. Lütfen onlarla ve kendinizle ilgili sabırlı olun. Ancak eylülden itibaren Mars retrosu bittiğinde, geride tutulan birçok proje, özellikle yaratıcı çabalarınızla, çocuklarla, aşkla ve genel mutluluk hissiyle daha iyi akmaya başlayacak.

Venüs: Para ve Aşk

Venüs, konforun, lüksün, finansm, yeteneklerin, değerlerin, sanatın ve ilişkilerin yöneticisidir. Aynı zamanda, Adalet ve Hukuk Tanrıçası Maat’la ilişkilidir. Venüs güzellik döngüleriyle çalışır: Kendinizi ne kadar çok severseniz o kadar kendinize inanırsınız. Kişisel imajınız ne kadar iyiyse yeteneklerinizle o kadar bağ kurarsınız. Yeteneklerinizi ne kadar geliştirir ve onlara ne kadar yatırım yaparsanız o kadar para kazanırsınız. Venüs’ün mesajı şudur: Kendinizi severseniz para gelir. Bazıları, daha fazla para kazanınca kendilerini daha çok seveceklerini sanırlar ve bu bir hatadır.

Bu yıl Venüs retrosunda (6 Ekim-16 Kasım), tavrınızı değiştirebilecek ve parayla ilişkinizi düzelteceksiniz.
Bu yıl Venüs retrosu 6 Ekim-16 Kasım arası. Venüs retrosu ilk önce Akrep’te (6-31 Ekim), daha sonra Terazi’de (31 Ekim-16 Kasım). Venüs retrosu Akrep’teyken mali durumunuzu, yatırımlarınızı ve tutkunuzu etkiler. Aynı zamanda anlaşmalarla, ev arkadaşlarıyla, pazarlamayla ve kardeşlerle sorunlar yaratabilir. Genel olarak ortaklık kurmaktan ve mümkünse büyük yatırımlardan ve alım-satım- lardan kaçının. Venüs retrosu Terazi’deyken zorluklar yaratabilir ancak ilişkilerle ve ortaklıklarla ilgili engin dersler de verir. Ayrıca özdeğerinizi, özgüveninizi ve kazanma potansiyelinizi tehlikeye atabilir.

Venüs retrosu size gerçek dost ve düşmanlarınızı da gösterebilir. Venüs aynı zamanda değerleri yönettiğinden tavırlarınızı, amaçlarınızı ve değerlerinizi gözden geçirip değiştirmek için iyi bir zaman. Venüs retrosu aslında ikinci el eşya almak için harika bir zaman. Ayrıca ihtiyacınız olmayan eşyalarınızı satmak için de. Ancak eğer gizli aşk ilişkileriniz varsa bu onların çoğunun açığa çıkacağı bir zaman.

Venüs, 10 Temmuz-6 Ağustos arası sizi, başkalarının gözünde daha çekici kılmak için sizin burcunuzda. Romantizm, para kazanmak ve sanatsal tarafınızla bağ kurmak için harika bir zaman. Kendi markanızı yeniden yaratmanız, daha farklı giyinmeniz, saçınızı değiştirmeniz, yeni kıyafetler almanız için iyi bir zaman. (Sağlıklı olduğu, size veya bir başkasına zarar vermediği sürece) Kendinizi şımartmanız ve pohpohlamanız için hiç de kötü bir zaman sayılmaz.

Sonuç:

Bu yıl, spirütelliğinizi araştırarak ve geçmiş yaşamlardan bir sürü mesaj alarak gölgenizi ziyaret edeceksiniz. Bu heyecan verici! Sağlığınıza dikkat edin, diyetinizde değişiklikler yapın ve önleyici tıbba odaklanın. Ayrıca bu, Köpeğin Yılı ve evcil hayvanlar hanenizdeki tüm bu aktiviteler bir evcil hayvana ihtiyacınız olabileceği anlamına gelir. Yolculuğun tadını çıkarın ve fazla analiz etmeyin.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!