Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Burçlar

2018 Yılında İkizler Burcunu Neler Bekliyor

2018 Yılında İkizler Burcunu Neler Bekliyor

Son birkaç yıldır Satürn sizi önemli ilişkilerinizi yeniden değerlendirmeye itiyor. Kabbala’da düzeltici olarak bilinen Satürn, eşlerinizin değerini öğretmek için evliliğinizdeki ve işinizdeki parterlerinizle bazı olayları körüklüyor. Partnerlerinizin sizi kışkırttığını ve sükûnetinizi kaybetmeniz için damarınıza bastıklarını hissettiniz. Tüm bunlar 2018’de değişiyor. Satürn artık ölüm ve değişim hanenize kayıyor. Önümüzdeki birkaç yıl, Satürn size tutku ve cinsellikle ilgili dersler öğretecek. Hayatınıza neleri çektiğinizi, sizi neyin motive edip harekete geçirdiğini ve “hoşçakal” demekte ne kadar iyi olduğunuzu görmenize izin verecek. Öncelikleriniz değişecek ve hayatta neyin önemli olduğuna dair netlik kazanacaksınız. Daha fazla yüzeysellik yok; bu yıl gerçek doğanızın derinliklerine dalıyorsunuz. Satürn ölüm hanenizi ziyaret edeceği için boşverme ve serbest bırakma derslerinizi öğreneceksiniz.
Hayatınızda gömülmesi gereken ölmüş şeyler var. Ölü derilerinizi dökme alıştırmaları yapmalısınız. Yalnızca kurunun yanında yaşı da yakmamaya dikkat edin.

2018 Yılında İkizler Burcu Neler Yaşayacak

Bu yıl, partneriniz para kazanma yöntemini değiştirebilir ya da bazı finansal zorluklar yaşayabilir; fakat kartlarınızı doğru oynarsanız başkalarının yeteneklerini ve paralarını üretmeyi, onlarla bağlantı kurmalarını ve onları yönetmelerini sağlayabilirsiniz. Sizin için gerçek gücünüze inanmanın ve onunla bağlantı kurmanın zamanı geldi. Ölüm hanesi aynı zamanda mucize ve bilinmezlik hanesidir. Sezgiler, güçlü öngörüler ve yakınlık kurma becerisi hayatınızın ve işinizin büyük bir parçası haline gelecek. Geçmiş hayatınızdan insanlarla tanışabilir ve eski hayatınızda sahip olduğunuz yeteneklerinizle bağ kurabilirsiniz. Sadece serbest bırakın, her şey yolunuza çıkacak.
Satürn’ün katı, sert ve ciddi doğasıyla birlikte Jüpiter bazı iyi haberler getirecek. Geçen yıl Jüpiter aşkta, çocuklarla ve yaratıcılığınızla ilgili size yardım ediyordu. Ama 2017’nin Ekim ortasından beri işle ve sağlığınızla ilgili iyi haberler almaya başladınız, işinizi ilerletmeniz, elemanlar almanız ve insanlığa hizmet etmenin bir yolunu bulmanız için iyi bir zaman. Bir terfi alarak taşımakta hiç sıkıntı çekmeyeceğiniz sorumluluklara sahip olabilirsiniz. Programınızın aşırı yoğun olduğunu göreceksiniz. Bu yüzden çok fazla projeye ya da göreve “evet” demeyin. Kendinizi düzene sokun! Yeni bir diyete ya da sağlık rutinine başlamak için iyi bir yıl. Fiziksel ve men- tal olarak iyileşmek için zaman arıyorsanız 2018 sizin yılınız olabilir. Ek olarak bu yıl Köpek Yılı ve Jüpiter evcil hayvanlar hanenizde olduğundan bir köpek, kedi ya da papağan almayı bir düşünün.
Kasımın ikinci haftasından itibaren hediyeler verici cömert Jüpiter, 12 ay boyunca ilişkiler hanenize geçiyor. Bu, evlenmek, hukuksal davaları kazanmak ve bir iş ortağı bulmak için en iyi zaman.

5 Tutulma – Duygusal Manzara

Girişte bahsettiğim gibi tutulmalar süreçleri hızlandırır ve olayları tamamlanmaya götürür. 2018 size hayatın daha hızlı ilerlediğini hissettirecek. Etrafınızda örülmüş eşzamanlılıklar ve hızlanan hikâyeler bekleyebilirsiniz.
Bu yıl tutulmalar Aslan-Kova ekseni üzerinde. Siz bir ha- va-bükücü olduğunuz ve ateş-hava tutulmaları size tanıdık geleceği için bu burçlar sizin için çalışması kolay burçlar.

31 Ocak’taki Ay tutulması sırasında ülkenizdeki insanlarla olduğu gibi yabancılarla da bir sürü bağ kuracaksınız. Yayım yapmak ve yazmak, girişimleri ilerletmek ve kendinizi pazarlamanız için iyi bir zaman. Ama tutulma tutulmadır ve kurtadamlarm pençeleri vardır. Yine de dikkatli olun ve kibirli olmayın.

15 Şubat’taki Güneş tutulması, akrabalar, gerçeklik, eğitim ve seyahat hanelerine odaklı. Akrabalarınızla bazı sorunlar gün ışığına çıkabilir ama ayrıca öğretmeyle, öğrenmeyle, seyahatle ilgili süreçler de tutulmayla birlikte kendilerini gösterecek. Tutulma, Çin Yeni Yılı’nda olduğu için seyahat ve eğitim bu yılın odağı anlamına gelebilir.
13 Temmuz’daki Güneş tutulması Yengeç’te ve finans hanenizde gerçekleştiği için daha duygusal olacak. Bu su tutulması sizin için kolay değil. Harcamalarınızla ve yatırımlarınızla ilgili daha  027Temmuz’daki Ay tutulması, ikili doğanızı daha güçlü etki göstermesi için zorlayarak sizi itecek ve çekecek. Özellikle bağlantılarınız ve birlikte iş yaptığınız insanlar çevresinde odaklanacak. Sizi yalan söylemeye veya gerçeği çarpıtmaya cezbe- decek. Güçlü olun ve hakiki çekirdeğinizden taviz vermeyin. Aynı zamanda kardeşlerle ve akrabalarla da sorunlara neden olabilir.

11 Ağustos’taki Güneş tutulması iletişim hanenizde olacak ve Aslanda olduğu için, aslında eğlenceli ve ilginç olabilir. Merkür retrosu sırasında olacak. Bu yüzden söylediklerinize, mesajlarınıza, paylaşımlarınıza ve yazdıklarınıza ekstra dikkat edin. İletişimleriniz, özellikle tutulma Merkür retrosunda olduğu için, fazla dramatik ya da kükrüyormuş gibi etki yaratabilir.

Merkür Retrosu – Mental Manzara

Merkür sizin gezegeniniz ve her yıl Merkür retrosunda kozmik mental çöküşü diğer burçlara göre daha ciddi yaşarsınız. Hepimiz, mesajlarımızı iletmeniz ve hayatı bize tercüme etmeniz için siz İkizler’e güveniriz ama gezegeniniz grevdeyken çaresiz hissedersiniz ve hepimiz bunun acısını çekeriz. Hatırlayın: Merkür retrosu sırasında yeni uzun zamanlı projelere başlamak, dokümanlar imzalamak, büyük alım-sa- tımlar, evlenmek, yayım yapmak, pazarlama kampanyaları başlatmak ya da yeni ürünler piyasaya sürmek tavsiye edilmez. Her türden iletişim daha yavaş, arızalarla ve zorluklarla doludur. Bilgisayarlar çöker, borsalar dalgalanır, uçuşlar ertelenir, trafik her zamankinden kötü olur, daha sık kaza yaşanır ve Murphy Kanunları hayatımızı ele geçirir. Örneğin, 6 Mayıs 2010’da gerçekleşen kötü şöhretli Flash Crash (teminat fiyatlarının aniden büyük oranlarda düşüşü) Merkür retrosu, para ve borsa burcu Boğa’dayken yaşanmıştır.

Bir projeye başlamak zorundaysanız olabildiğince farkmda- lıklı olun. Küçük detaylara özen gösterin ve bir doküman imzalamanız gerekirse satır aralarını iyi okuyun. Elektronik postalarınızı tekrar yazın, metinlerinizi düzeltin ve konuşmadan önce düşünün. Hatta konuşmak yerine dinlemeye daha fazla zaman ayırın. Merkür retrosu sırasında hayat durma noktasına gelmez. Hâlâ çok şey elde edebilirsiniz. Merkür retrosu yağmur yağarken tatile çıkmaya benzer. Yine de mümkündür ama o kadar zevkli değildir. Ancak kendinizi ve yolunuzu düzenlemek, yeniden oluşturmak, yeniden değerlendirmek adına eski projelere göz atmak ve kayıp eşyaları bulmak için harika bir zamandır. Merkür retrodayken daha fazla tesadüf ve eşzamanlılık olduğu söylenir. Yeniden değerlendirmek, yeniden iletişime geçmek, yeniden oluşturmak, yeniden ziyaret etmek, yeniden hayal etmek gibi “yeniden”li eylemlere daha fazla odaklanın. u yıl Merkür retrosu ateş burçlarında, bu da sizin için iyi çünkü siz bir hava-bükücüsünüz ve ateş sizi tutku ve motivasyonla besler.

Bu yıl ilk retro 22 Mart-15 Nisan arası. Merkür retrosu Koç’ta ve sizin toplum ve arkadaşlar hanenizi aktive ediyor. Bazı iş arkadaşlarıyla ya da şirketinizdeki, kulübünüzdeki veya derneğinizdeki insanlarla daha fazla kaos yaşayabilirsiniz. Belki devlet bürokrasisiyle ilgili bazı sorunlar çıkar. Ancak uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla yeniden iletişime geçip af dilemek için iyi bir zaman.

26 Temmuz-18 Ağustos arası Merkür retrosu Aslan’da. Bu, kardeşlerle, ev arkadaşlarıyla ve komşularla yanlış anlaşılmalar şeklinde olduğu gibi anlaşmalarla ilgili sorunlar olarak da kendini gösterebilir. Bu retroda kesinlikle doküman imzalamaktan kaçının ve yeni bir iş kurmayın. Bu retro sizin için çifte retro. Ve tutulma da bu dönem gerçekleşeceği için ekstra dikkatli olun.

16 Kasım-6 Aralık arası Merkür retrosu Yay ve Akrep’te. Bu sizin zıt burcunuz. Bu yüzden partnerleriniz ve ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Hukuksal davalarınızda ve düşmanlarınızla zorluklar olabilir. Artık ihtiyacınız olmayan anlaşmalardan çıkmak ve boşanma davası açmak için iyi bir zaman. Retronun son haftası sağlık hanenizde. Bu yüzden diyetinizle, işinizle ve rutininizle ilgili ekstra dikkatli olun.

Öngörülemez Yolculuk

2010’da, kaos, öngörülemezlik ve dev- rimlerin gezegeni Uranüs Koç’a geçti. Son yedi yddır Uranüs sizin arkadaşlar ve şirketler hanenizdeydi. Arkadaşlar ve/veya şirketler çemberinizde birçok bozulma ve değişim yaşandı. Bazı insanlar biraz kafanızı karıştırarak hızla hayatınıza girdiler ve çıktılar. Aynı zamanda devletle, vergilerle ve ruhsatlarla ilgili de bazı sorunlar yaşanmış olabilir.

16 Mayıs 2018’de, Uranüs, yan komşunuz Boğa’ya geçecek ve neredeyse 10 yıl kadar burada kalacak. Bu, rahat değil. Bu, sanki caddenizde birileri nükleer santral kuruyormuş gibi. Uranüs artık geçmiş hayatlar ve tutukluluk hanelerinizden geçecek. Kendinizi tuzağa düşmüş veya tecrite alınmış bir şekilde, terk edilme hissiyle baş ederken bulabilirsiniz. Unutmayın, bu sadece bir his. Bunların gerçekten olduğu anlamına gelmiyor. Uranüs geçiciliğin dersini öğretir. Zor olsa bile bir gecede değişebilir. Satürn ölüm hanenizde ve Uranüs teslimiyet hanenizdeyken kendinizle ilgili hoşunuza gitmeyen ne varsa bırakın gitsin. Fazla kilolar, kötü kariyer seçimleri, kötü niyetli patronlar, bir ilişkideki engeller, yıkıcı tavırlar, sigara içmek gibi.

Mars Retrosu

1 Mars hareketin, tutkunun ve aksiyonun burcudur. Nükleer reaktörünüzdür. Güneş paneliniz ve bataryanızdır. Aynı zamanda tohumların ve yeşillenmenin de gezegenidir ve bu, Doğa Ana burcu olan Boğa için önemlidir. Hepimiz çiftçi olmadığımıza göre bu, hayatımıza ektiğimiz ve planladığımız her türlü proje, yaratım ve girişim olarak anlamlandırılabilir. Mars retrosun- dayken (26 Haziran-27 Ağustos) hayatın bu yönleri çok iyi gitmeyebilir. Benzetme yapacak olursak yöneldiğimiz bu alanlar iyi mahsul vermeyebilir. Bu hiçbir şey olmayacağı anlamına gelmez. Bazen geri geri gitmek de iyidir. Arabanızdaki geri vitesi düşünün. Onsuz nerede olurdunuz? Park etmeniz veya pozisyonunuzu değiştirmeniz nasıl mümkün olurdu?

Mars retrosu sırasında eski projelere yeniden dönebilir, barış ilan edebilir, eski silah arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurabilir, tutkularınızı ve cinselliğinizi yeniden değerlendirebilir, aynı zamanda ciddi bir iyileşme geçirebilirsiniz. Ancak, büyük araçlar almak (araba, teçhizat) ya da savaş başlatmak (ilk vuran kaybeder) ya da dava açmak tavsiye edilmez. Cinsel bir ilişkiye ya da büyük bir projeye başlamak için iyi bir zaman değil. Ameliyat için (kesinlikle gerekmedikçe) en iyi zaman değil. Özellikle Merkür ret- rosunun Mars retrosuyla çakıştığı 26 Haziran-18 Ağustos arası reaktif olmamaya ve kendinize karşı aşırı korumacı davranmamaya çalışın. Mars retrosu Kova’da, 26 Haziran’dan 13 Ağus- tos’a kadar: Mars retrosu doğruluk ve felsefe hanelerinizde olduğundan yalan söylemediğinizden emin olun. Merkür, yöneticiniz, yalancıların ve hırsızların tanrısıdır. Bu yıl bu bir tema, o yüzden dikkat edin. “Alternatif gerçek” diye bir şey yok. Bu nedenle baştan çıkmayın. Ek olarak 26 Haziran-13 Ağustos arası Mars retrosu seyahat ve yabancı kültürler hanenizde. Seyahat sırasında yaralanmalara veya yabancılarla çatışmalara neden olabilir.

Mars retrosu Oğlak’ta, 13 Ağustos’tan 27 Ağustos’a kadar: Mars ölüm hanenize giriyor. Bu, serbest bırakma sürecinizin ve Satürn’ün takdim ettiği ölümü tecrübe edişinizin zirvesi.

Özellikle Merkür de aynı zamanda retroda olduğu için yatırımlar için iyi bir zaman değil. Tutkunuzun ve cinselliğinizin değiştiğini ve çektiğiniz ve çekildiğiniz şeylerin dönüştüğünü hissedebilirsiniz.
Eylülde, Mars retrosu bittiğinde, geride tutulan bir sürü proje daha iyi akmaya başlayacak. O zaman yatırımlar için daha iyi bir zaman olacak ve cazibenizin, hayata dair şevkinizin yeniden canlandığını hissedeceksiniz. Venüs: Para ve

Aşk

Venüs, konforun, lüksün, finansın, yeteneklerin, değerlerin, sanatın ve ilişkilerin yöneticisidir. Aynı zamanda, Adalet ve Hukuk Tanrıçası Maat’la ilişkilidir. Venüs güzellik döngüleriyle çalışır: Kendinizi ne kadar çok severseniz o kadar kendinize inanırsınız. Kişisel imajınız ne kadar iyiyse yeteneklerinizle o kadar bağ kurarsınız. Yeteneklerinizi ne kadar geliştirir ve onlara ne kadar yatırım yaparsanız o kadar para kazanırsınız. Venüs’ün mesajı şudur: Kendinizi severseniz para gelir. Bazıları, daha fazla para kazanınca kendilerini daha çok seveceklerini sanırlar ve bu bir hatadır. Bu yıl Venüs retrosunda (6 Ekim-16 Kasım) tavrınızı değiştirebilecek ve parayla ilişkinizi düzelteceksiniz.
Bu yıl Venüs retrosu 6 Ekim ve 16 Kasım arasında. Venüs önce Akrep retrosunda, sonra 31 Ekim’den itibaren retrosuna Terazi’de devam ediyor. Venüs retrosu Akrep’teyken finans, yatırım ve tutkularınıza etki eder. Genel olarak ortaklık oluşturmaktan ve mümkünse büyük alım-satımlar- dan ve yatırımlardan kaçının. Venüs retrosu Akrep’teyken sizin iş ve sağlık hanenizde olur. Diyetinize ve rutininize ekstra dikkat edin. Aynı zamanda çalışanlarla da sorunlara sebep olabilir. Venüs retrosu Terazi’deyken zorluklar yaratabilir ama özellikle çocuklarınız ve sevgililerinizle ilgili ilişkilere ve ortaklıklara dair engin dersler de öğretebilir. Venüs retrosu aynı zamanda size gerçek dostlarınızın ve düşmanlarınızın kim olduğunu da gösterir. Venüs değerleri de yönettiğinden, tavırlarınızı, amaçlarınızı ve değerlerinizi gözden geçirip değiştirmek için iyi bir zaman.

Venüs, 24 Nisan-19 Mayıs arası sizi başkalarının gözünde daha çekici kılmak için sizin burcunuzda. Romantizm, para kazanmak ve sanatsal tarafınızla bağ kurmak için harika bir zaman. Kendi markanızı yeniden yaratmanız, daha farklı giyinmeniz, saçınızı değiştirmeniz, yeni kıyafetler almanız için iyi bir zaman. (Sağlıklı olduğu, size veya bir başkasına zarar vermediği sürece) Kendinizi şımartmanız ve pohpohlamanız için hiç de kötü bir zaman sayılmaz.

Sonuç:

Bu yıl, sizi geride tutan ne varsa serbest bırakmanın zamanı. Mucizelerin olduğu gibi dönüşümlerin de yılı bu. Ölüm sizinle tangosunu yaparken gerçekten seksi olabilir ve gerçek güçlerinizle bağ kurmanıza izin verebilir. Sağlığınız ve işiniz ilerleyebilir ve siz odaklanıp fazlalıkları atarak kendinize büyümeniz için fırsatlar yaratacaksınız.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!