Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Burçlar

2018 Yılında Koç Burcunu Neler Bekliyor

2018 Yılında Koç Burcunu Neler Bekliyor

2018’deki ana odak kariyeriniz ve toplumdaki yeriniz. Zodyak’m lideri Koç olarak bu acayip önemli. Ne de olsa siz yol gösterilensiniz ve bu yıl yol gösterenler okuluna gidiyorsunuz. Karmanın ve derslerin gezegeni Satürn, 10 Aralık 2017’de, seyahat ve eğitim hanenizden kariyer hanenize geçti. 2018’in ilk ayları kariyerinizde ve otorite figürlerinizle çalkantılar hissedebilirsiniz. Aynı zamanda babanız ve/veya baba figürlerinizle bazı sorunlar ya da olaylar yaşayabilirsiniz. Ama neticede Satürn, yönettiği burç olan Oğlak’ta kendini iyi hissettiğinden, çok çalışarak kariyerinizi birçok ödül ve onaylanmayla ilerletebilirsiniz.

Sabır, odak, disiplin ve sebat sizin, gelecek birkaç yıl içinde Satürn’den faydalanmanızı sağlayabilir. Eğer seçmiş olduğunuz meslekten memnun değilseniz bu yıl kariyerinizi değiştirebilirsiniz. Eğer yolunuz sizi tatmin ediyorsa o zaman 2018 size başarı ve kazanılmış bir tanınma sağlayabilir. Elnutma- yın, göreviniz liderlik etmek, önayak olmak ve cesurca kimsenin gitmediği yerlere gitmek. Siz öncüsünüz ve bu yıl sizden kariyerinizde yeni bölgeler keşfetmeniz isteniyor. Bir planınız varsa ve hazırsanız bu yıl kendi işinizin patronu olmaya ya da bir yönetici pozisyonuna geçebilirsiniz. Satürn sizi kariyerinizde bazı testlere ve denemelere tabi tutabilir. Buda ve İsa’nın üç ayartılmasındaki gibi kendi rotanızda ilerlemeli, hakiki olmalı ve kendi inandıklarınıza sadık kalmalısınız. Kariyerinizde kestirme yollar uğursuz olacaktır.

2018 Yılında Koç Burcu Neler Yaşayacak

Satürn’ün sert, şiddetli ve ciddi doğasından sonra Jüpiter ferah bir nefesle gelir. Geçen yıl, Jüpiter ilişkilerinizi anlamanıza ve kendinizi daha çekici kılmanıza yardım ediyordu fakat Ekim 2017’nin ortasından beri Jüpiter, cinsellik hanenize geçti. Seksi zamanlar sizi bekliyor! Aynı zamanda, çok daha fazla yakınlık tecrübe edeceksiniz ve yatırımda, üretimde ve başkalarının parası ve yetenekleriyle çalışmada şans yüzünüze gülecek. Yolunuza miras çıkabilir, sadece bir akrabanın ölümüyle değil, birinin hayatındaki ani değişiklikler nedeniyle de. Örneğin, biri işten çıkarılır ve onun yerini siz alırsınız ya da biri şehirden ayrılır ve onun evini siz kiralarsınız. Jüpiter bu yıl sizi bir şaman, bir iyileştirici ve bir terapist yapacak. Birçok kişinin desteğinizi ve tavsiyelerinizi istediğini göreceksiniz. Bunu ciddiye alm çünkü Jüpiter artık mucize hanenizde olduğu için ya bir cadının (kötü karakter) ya da bir büyücünün (iyi karakter) çıraklık dönemini geçiriyorsunuz. Kasımın ikinci haftasından itibaren hediye verici cömert gezegen Jüpiter, 12 ay boyunca seyahat ve eğitim hanenizde olacak. Bu, hem yabancılarla bol bol iletişim kuracağınız ve yurtdışı seyahatlerine çıkacağınız, hem de öğretmek ve öğrenmek için de iyi bir zaman dilimi anlamına gelir.

Bu yıl, özellikle Çiron 50 yıldan beri ilk kez sizin burcunuza geçtiği için esrarengizliğe itilecek. Birçok Yunan kahramanı (birkaçını sayacak olursak Akhil- leus, Aias, İason, Perseus, Herakles) gibi siz de iyileşmenin, dövüş sanatlarının ve öğretmenin gizemine ortak olacaksınız. Gidin sihirli değneğinizi bulun!

5 Tutulma – Duygusal Manzaranız

Tutulmalar süreçleri hızlandırır ve olayları tamamlanmaya iter. 2018 size hayatın daha hızlı ilerlediğini hissettirecek. Etrafınızda örülmüş eşzamanlılıklar ve hızlanan hikâyeler bekleyebilirsiniz. Tutulmalar bu yıl genelde ateş ve hava burçlarında; bu da kıvılcımınızı alevlendirip sizi daha hızlı sürmeye, düşünmeye, yazmaya ve konuşmaya itecek. Siz bir ateş-bükücüsünüz ve bu yıl alevleriniz yükselecek, o yüzden lütfen kendinizi düzene sokun. Tutulmaların ilki 31 Ocak’ta bir Ay tutulması ve bu, aşk ve çocuk hanelerinizi, kurum ve arkadaşlık hanelerinize karşı aşındırır. Kendinizi çocuklarınızla zaman geçirme, bebek projeleri, yeniden yaratma aktiviteleri ve arkadaşlarınız ya da iş görevleriniz arasında kalmış hissedebilirsiniz. ikisini de dengelemek ve bir seçim yapmamak en iyisi. Bu, aynı zamanda bir arkadaşlığın romantik bir aşka dönüşmesi anlamına da gelebilir.
15 Şubat’taki tutulma bir Güneş tutulması ve bu, arkadaş ve kurumlar hanenize denk geliyor. Çin Yeni Yılı olduğu için önümüzdeki yıl, toplumla bağ kurma, yeni arkadaşlar edinme ve kâr amacı gütmeyen yardım kuramlarına açılma gereksinimlerinin etkisi altında geçebilir. Ayrıca yeni insanlarla tanışmak ve kulüplere katılmak için iyi bir zaman. Eğer bir şirkette çalışıyorsanız terfi amacınıza da yarayabilir.

13 Temmuz’daki Güneş tutulması, sizin için kolay bir burç olmayan Yengeç’te gerçekleşecek. Bu tutulma evinizi ve ailenizi aktive eder ve sizi kırılgan ve güvensiz hissettirebilir. Annenizle veya aile fertlerinizle vakit geçirmeye çalışın ya da belki de evde yenileme, dekorasyon değiştirme gibi bir proje yapın.
027Temmuz’daki Ay tutulması bir kez daha romantizm karşısında arkadaşları veya çocuklarınız karşısında işinizi veya şiketiniz ya da kurumunuz karşısında mutluluğunuzu aşındırıyor. Kendinizi parçalanmış ve farklı yönlere itilimiş gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu büyük sevgi günü olduğundan ve sevgi hanenizi aktive ettiğinden hayatınıza yeni bir aşk getirebilir. Belki yeni bir insan, belki de yeni bir hobi.

11 Ağustos’taki Güneş tutulması bir kez daha sevgi ve spor hanenize düşüyor. Yeni bir hobiye girişmek ya da yeni bir fiziksel aktiviteye başlamak için iyi bir zaman. Merkür Retrosu – Mental Manzara P Merkür retrosu sırasında yeni uzun dönemli projelere başlamak, dokümanlar imzalamak, büyük harcamalar yapmak, evlenmek, yayım yapmak, pazarlama kampanyaları başlatmak ya da piyasaya yeni ürünler sürmek tavsiye edilmez. Her türden iletişim yavaştır, arızalarla ve zorluklarla doludur. Bilgisayarlar çöker, borsalar dalgalanır, uçuşlar ertelenir, trafik normalden daha kötüdür, daha fazla kaza olur ve Murphy Kanunları hayatımızı etkisi altına alır. Örneğin, 6 Mayıs 2010’da gerçekleşen kötü şöhretli Flash Crash (teminat fiyatlarının aniden büyük oranlarda düşüşü) Merkür retrosu, para ve borsa burcu Boğa’dayken yaşanmıştır.

Eğer yeni bir projeye başlamak zorundaysanız olabildiğiniz kadar farkmdalıklı olun. Küçük detaylara dikkat edin ve bir doküman imzalamanız gerekirse satır aralarını iyi okuyun. Elektronik postalarınızı tekrar yazın, metinlerinizi düzeltin ve konuşmadan önce düşünün. Hatta konuşmak yerine dinlemeye daha fazla zaman ayırın. Merkür retrosu sırasında hayat durma noktasına gelmez. Hâlâ birçok şey elde edebilirsiniz. Merkür retrosu yağmur yağarken tatile çıkmaya benzer. Yine de mümkündür ama o kadar zevkli değildir. Ancak kendinizi ve yolunuzu düzenlemek, yeniden oluşturmak, yeniden değerlendirmek adına eski projelere göz atmak ve kayıp eşyaları bulmak için harika bir zamandır. Merkür retrodayken daha fazla tesadüf ve eşzamanlılık olduğu söylenir. Yeniden değerlendirmek, yeniden iletişime geçmek, yeniden oluşturmak, yeniden ziyaret etmek, yeniden hayal etmek gibi “yeniden”li eylemlere daha fazla odaklanın.

Bu yıl Merkür retrosu ateş burçlarında. Ateş sınıfına dahil olduğunuz için diğer yıllara nazaran biraz daha kolay geçebilir. Bir ateş-bükücü olarak retrolarda bazı büyülü anlar yaşayabilirsiniz.
22 Mart ve 15 Nisan arası Merkür retrosu sizin kabileniz olan Koç’ta. Bu yıl sizin için en yoğun Merkür retrosu bu. Nereye gittiğinize, nasıl sürdüğünüze, nasıl giyindiğinize ve kendinizi nasıl tanıttığınıza dikkat edin. Bazı hastalıklar ya da yaralanmalar olabilir. Lütfen bağışıklık sisteminizi destekleyin. Ancak, retro aynı zamanda kişiliğinizin kaybettiğinizi sandığınız kısımlarıyla (tutku, coşku) yeniden bağlantı kurmanızı da sağlayarak yeni bir biçimde kendinizi ifade etmenize yarayabilir.

26 Temmuz-18 Ağustos arası Merkür retrosu Aslan’da. Eğer çocuklarınız varsa bu dönemde sizi çılgına çevirebilirler. Bu nedenle sabırlı olun. Geçmişteki aşklar dirilebilir. Spor sakatlanmalarına dikkat edin. Bu dönem kendinizi daha eğlenceli ve komik bulabilirsiniz.

16 Kasım-6 Aralık arası Merkür retrosu Yay ve Akrep’te. Yurtdışmdaysanız ya da seyahat edecekseniz ekstra dikkatli olun. Uçuşları, vizeleri, yerel gümrükleri vb. iki kere kontrol edin. Belki akrabalarla ya da öğretmenlerle sorunlar olabilir.

Öngörülemeyen Mali Durum

2010’dan itibaren Uranüs burcunuza geçti ve hayat bir roller-coaster’a benzedi. Bu, her 84 yılda bir olur, bu yüzden Mayıs 2018’den itibaren artık Uranüs’ü ağırlamanız gerekmeyecek ve bu belirsizlik ve değişkenlikle uğraşmayacaksınız. 2010’dan beri hayatınızda bir sürü değişiklik ve devrim yaşandı ve artık biraz istikrar bekleyebilirsiniz.

Mayıs 2018’de Uranüs Boğa’ya geçiyor ve 2026’ya kadar orada kalacak. Uranüs mali, yetenek ve öz-değer hanenize geçiş yapacak. Bu demek oluyor ki mali durumunuza mayıstan itibaren gerçekten dikkat etmelisiniz. Uranüs’ün adı “Joker” ya da “Deli”dir. Kaotiktir ama aynı zamanda hünerlidir. Size kazanma potansiyelinizle ilgili, finansal durumunuza fayda sağlayacak orijinal bir fikir ya da bir işaret vererek birdenbire bir “hah” ânı yaşatabilir. Eğer hemen o fikri uygulamaya koyamasanız bile bir kenara yazın. Gelecekte gerçekleşebilir.
Uranüs yetenekleriniz ve mali durumunuzla ilgili size, gözünüzü karartıp yepyeni bir şeye atlayış yapmanız için ilham olabilir. Daha sonrasında gelir akışına dönüşecek yeni bir çalışma branşı bulabilirsiniz. Uranüs teknolojiyi, yeniliği ve bilimi sever. Belki yeni ve müthiş bir uygulama ya da bir e-ticaret işi düşünebilirsiniz. Aynı zamanda web sitenizi yeniden yapılandırmanız, Facebook sayfanızda rötuşlarda bulunmanız ve sosyal medyaya bağlanmanız için iyi bir zaman.

Mars sizin yöneticiniz, ve bu nedenle kendini sizin hareketleriniz ve yaptıklarınız üzerinden kanalize eder. Mars, sizin kişisel koçunuz olduğu gibi aynı zamanda da rehberinizdir. Mars, aksiyonun, tutkunun ve hareketin gezegenidir. Nükleer reak- törünüzdür. Güneş paneliniz ve bataryanızdır. Aynı zamanda tohumları ve yeşillenmeyi de yöneten gezegendir. Hepimiz çiftçi olmadığımıza göre bu, hayatımızda planladığımız ve tohumunu ektiğimiz projeler, yaratımlar, girişimler olarak anlamlandırılabilir.

Mars retrodayken (26 Haziran-27 Ağustos) yönettiği alanlar pek iyi gitmez. Benzetme yapacak olursak yöneldiğimiz tarlalar iyi mahsul vermez. Bu hiçbir şey olmayacağı anlamına gelmiyor. Bazen geri geri yürümek aslında iyidir. Arabanızdaki geri vitesi düşünün. Onsuz nerede olurdunuz? Nasıl park eder ya da pozisyonunuzu ayarlardınız?
Her retro gezegeninde kural olduğu gibi bu retroda da “ye- niden”le başlayan eylemlerde bulunmak güvenlidir, yeniden yapmak, yeniden değinmek, yeniden reddetmek gibi. Mars retrosu sırasında eski projelere yeniden dönebilir, barış ilan edebilir, eski silah arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurabilir, tutkularınızı ve cinselliğinizi yeniden değerlendirebilir, aynı zamanda ciddi bir iyileşme geçirebilirsiniz. Ancak büyük araçlar almak (araba, teçhizat) ya da savaş başlatmak (ilk vuran kaybeder) ya da dava açmak tavsiye edilmez. Cinsel bir ilişkiye ya da büyük bir projeye başlamak için iyi bir zaman değil. Ameliyat için (kesinlikle gerekmedikçe) en iyi zaman değil. Özellikle Merkür retrosunun Mars retrosuyla çakıştığı 26 Haziran-18 Ağustos arası, reaktif olmamaya ve kendinize karşı aşırı korumacı davranmamaya çalışın.

Mars tarafından yönetildiğiniz için temmuz ve ağustos sırasında yürüdüğünüz yolu görmek sizin için daha zor olacak ve bu, hayatınızda gereksiz savaşlara, saldırganlığa, düşünmeden hareket etmelere ve arbedelere sebep olabilir. Sakin kalın. Suda zaman geçirin (sakinleşmek için). Ve sabır alıştırmaları yapın. Mars retrosu, 26 Haziran-13 Ağustos arası, toplum, arkadaşlar, hükümet ve şirketler hanenizde olacak. Firmanızda bazı çekişmeler, liderlik değişimi ve etrafınızda sizin pozisyonunuzu etkileyecek görev değişimleri olabilir. Bir arkadaşınız zorluklardan geçebilir ve yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Ağustosun 13’ünden 27’sine, Mars çok heybetlenecek ve retrosu kariyer haneniz Oğ- lak’a geçecek. Mars patronlarla ve otorite figürleriyle mücadelelere sebep olabilir. Liderlik etmenizi zorlaştırabilir ya da insanlar otoritenizi sarsabilir. Eylülde hayatınız daha iyiye gidecek ve iyi haberler veya kariyerinizde bir terfi bekleyebilirsiniz. Yolu kesilen projelerin önü açılacak ve enerji seviyeniz, tutkunuz ve cazibeniz geri gelecek.

Venüs: Para ve Aşk

Venüs, konforun, lüksün, finansm, yeteneklerin, değerlerin, sanatın ve ilişkilerin yöneticisidir. Adalet ve Hukuk Tanrıçası Maat’la da ilişkilidir. Venüs güzellik döngüleriyle çalışır: Kendinizi ne kadar çok severseniz o kadar kendinize inanırsınız. Kişisel imajınız ne kadar iyiyse yeteneklerinizle o kadar sıkı bağ kurarsınız. Yeteneklerinizi ne kadar geliştirir ve onlara ne kadar yatırım yaparsanız o kadar para kazanırsınız. Venüs’ün mesajı şudur: Kendinizi severseniz para gelir. Bazıları, daha fazla para kazanınca kendilerini daha çok seveceklerini sanırlar ve bu bir hatadır.
Bu yıl Venüs retrosu 6 Ekim ve 16 Kasım arasında. Venüs önce Akrep retrosunda, sonra 31 Ekim’den itibaren retrosuna Terazi’de devam ediyor. Venüs retrosu Akrep’teyken finans, yatırım ve tutkularınıza etki eder. Genel olarak ortaklık oluşturmaktan ve mümkünse büyük satın almalardan ve yatırımlardan kaçının. Bir Koç olarak sizin için Venüs retro- sunun Akrep’te olması ilişkileri silebilir, ayrılıklara neden olabilir ve size pişman olacağınız şeyler söyletebilir. Venüs retrosu Terazi’deyken zorluklar yaratabilir ama aynı zamanda ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili derin dersler çıkarmanızı da sağlar. Venüs retrosu aynı zamanda size gerçek dostlarınızı ve gerçek düşmanlarınızı da gösterebilir. Ayrıca, ekstra savaş ilişkileri, kötü yatırımlar, yakın ilişkilerle ilgili hayal kırıklıkları ve kıskanç insanların negatiflikleri şeklinde de kendini gösterebilir. Venüs aynı zamanda değerleri de yönettiğinden, tavırlarınızı, büyük amaçlarınızı ve değerlerinizi gözden geçirmek için iyi bir zaman. Venüs retrosu ikinci el eşyalar satın almak için de harika bir zaman. İhtiyacınız olmayan şeyleri satmak için de. Ancak gizli aşk ilişkileriniz varsa bu, onların da keşfedileceği bir dönem.

Bu yıl Venüs, 6 ve 31 Mart arası daha çekici kılmak, zam almanızı ya da yeni bir yeteneğinize erişmenizi sağlamak için sizin burcunuzda olacak. Romantizm, para kazanmak ve sanatsal tarafınızla bağlantı kurmak için harika bir dönem. Kendi markanızı yeniden yaratmanız, daha farklı giyinmeniz, saçınızı değiştirmeniz, yeni kıyafetler almanız için iyi bir zaman. (Sağlıklı olduğu, size veya bir başkasına zarar vermediği sürece) Kendinizi şımartmanız ve pohpohlamanız için hiç de kötü bir zaman sayılmaz.

Sonuç:

Bu yıl kariyerinizde değişiklikler ve gerçek tutkunuzu ve görev aşkınızı bulmanız için fırsatlar var. Temmuz ve ağustosta, Mars retrodayken aşırı talepkâr ve agresif olmamaya ve kendinizi tüketmemeye dikkat edin. Yolunuza aşk çıkabilir ama seçimlerinizi eski alışkanlıklarınıza ve eski kalıplarınıza göre yaparsanız kısa süreli ve patlayıcı olur. Ve patronlarınıza iyi davranın. Bu yıl sizi ya vezir ya da rezil edecekler. Çiron bu yıl sizin burcunuza geçtiği için 50 yılda bir olan bir döngü, kendinizi ifade etmenin yeni bir yolunu öğrenmek zorundasınız. Liderliğiniz değişmek ve daha fazla duyarlılık, terapi ve Şamanizm içermek zorunda kalacak.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!