Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Burçlar

2018 Yılında Terazi Burcunu Neler Bekliyor

2018 Yılında Terazi Burcunu Neler Bekliyor

Satürn, Kabbala’da doğrultucu, düzeltici olarak bilinir ve havuç yerine sopayla öğretir. Son birkaç yıldır Satürn, size nasıl daha iyi iletişim kurulacağını öğretmeye çalışıyordu. Bu tuhaf, çünkü Terazi baş hava burcudur, bunun anlamı da siz zodyakm geri kalanına birbirlerine nasıl bağlanacaklarım öğretebilirsiniz. Ama bir doktorun bile doktora gitmeye ve bir öğretmenin bile öğrenmeye ihtiyacı vardır. Son birkaç yıl eğitime, yazmaya ve ne kadar iyi iletişim kurduğunuzu test etmeye odaklıydı. Kararlar almak kolay değildi (normalden daha kötü) ve siz, kardeşlerle, ev arkadaşlarıyla, komşularla ve akrabalarla sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Fakat bunlar bitti. Önümüzdeki birkaç yıl Satürn, sizi zihnin krallığından kalbin kreliçeliğine taşıyarak ev ve aile hanenizde olacak.

2018 Yılında Terazi Burcu Neler Yaşayacak

Aile hanesindeki Satürn öğretileri güven hissini bulmanızla ilgilidir. Nerede ve kiminle güvende hissediyorsunuz? Bu, birçok Terazi’nin, diğerleri aile kurarken ev hayatının dağılmasını tecrübe edeceği bir zaman. Mülk satın almak, yer değiştirmek, hamile kalmak ve aile üyeleriyle, özellikle anneyle ilişkileri düzeltmek için iyi bir zaman. Satürn ne iyidir ne de kötü. Düzeltilmesi gerekenleri basitçe gün ışığına çıkarır. Satürn, daha fazla hissetmenizi ve duygusal davranmanızı ister. O, sizi duygusal yönde harekete geçiren şeyleri irdeler ve arar. Bu nedenle, özellikle tutulmalar sırasında rahatsız hissedebilirsiniz. Eğer hiç bir aile kurmak veya ciddi bir ilişkiye girmek istediyseniz 2018 bunu gerçekleştirmenin yılı. Satürn’ün sert, katı ve ciddi doğasıyla birlikte Jüpiter bazı iyi haberlerle gelir.

Geçen yıl, son 12 yıldır ilk kez Jüpiter burcu  nuzda geziyordu (Eylül 2016-Ekim 2017). Bu, karşınıza bazı ilginç fırsatlar çıkarmış ve hayatınızın birçok alanında yeni kapılar açmış olmalı. Jüpiter şimdi, para, yetenekler ve özdeğer hanenizde. 2018’de potansiyel olarak para kaynağı olabilecek yeni yetenekler keşfedeceksiniz. Bir ödül ya da hak edilmiş ve istediğiniz bir tanmırlık kazanacağınız gibi bir zam ya da terfi de alabilirsiniz. Kim bilir, belki de bunların hepsi olur. Aşırı cömert olmamaya ve kendinize veya başkalarına fazla para harcamamaya dikkat edin. Evet, bu yıl para kazanma potansiyelinizi artırabilirsiniz ama biriktirmek akıllıca olur.

Kasımın ikinci haftasından itibaren hediyeler verici cömert gezegen Jüpiter, 12 ay boyunca iletişim, yazma ve anlaşmalar hanenizde olacak. Kazançlı anlaşmalar ve akrabalarla daha iyi ilişkiler bekleyebilirsiniz. Pazarlama için harika zaman.

Tutulma – Duygusal Manzaranız

Tutulmalar süreçleri hızlandırır ve olayları tamamlanmaya iter. 2018 size hayatın daha hızlı ilerlediğini hissettirecek. Etrafınızda örülmüş eşzamanlılıklar ve hızlanan hikâyeler bekleyebilirsiniz. 2018’deki tutulmalar Aslan-Kova eksenine düşüyor. Bu burçlar sizin için çalışması kolay burçlar. Ne de olsa siz bir hava-bükücüsünüz ve Aslan’ın alevleri yukarı tırmanmanıza yardım ederken Kova da hemcins burcunuz. Bu, tutulmaları diğer burçlara göre daha kolaylıkla yönlendirebileceğiniz anlamına geliyor ve mutluluk hanenizde parlayacak. Bu, kötü bir hizalanma değil ama düşündükleriniz ve hissettikleriniz, istekleriniz ve görevleriniz arasında bazı sürtüşme ve zıtlıklara sebep olabilir. Hayatınızın bu iki yönünü de sevdikleriniz ve sizi sevenler arasındaki ahengi güvence altına almak için dengelemeye çalışın.

Eğer çocuklarınız varsa bir geçiş dönemi yaşayabilirler, eğer yoksa mental rahminizden belki bir “bebek” proje çıkar. 13 Temmuz’daki Güneş tutulması, sizin için ra- ) I hat bir burç olmayan Yengeç’te gerçekleşeceği için duygusal olacak. Ama bu, ev ve aileyi yöneten burç, ki siz de bu yıl bunlara odaklanmak istiyorsunuz. Tutulma, kariyer hanenize düşüyor, bu da muhtemelen bir baba figürü veya bir patron tarafından kışkırtılarak kariyerinizde harekete geçmeye zorlanacağınız anlamına geliyor. Duygularınızı mantığınızla dengelemeye çalışın ve birini diğerine tercih etmeyin.

Tam da büyük sevgi gününde gerçekleşen 27 Temmuz’daki Ay tutulması, aşk ve arkadaşlar hanenize düşüyor. Ne eşzamanlılık ama! Bu, aşk ve mutluluk ihtimallerini artırır! Eğer evliyseniz evlilikdışı ilişkilerle ilgili dikkatli olun. Eğer değilseniz, bu, aşkın kalbinize veya yeni bir hobi ya da rekreasyonel faaliyetin hayatınıza gireceği anlamına gelebilir.

11 Ağustos’taki Güneş tutulması arkadaşlar ve şirketler hanenizde. Yeni bir holding veya şirketten bir teklif geleceği anlamına gelebilir. Hükümetler, kuruluşlar ve kâr amacı gütmeyenler çevresinde süreçler hızlanır. Dilekleri gerçekleştirmek ve isteklerinizi dışavurmak için iyi bir zaman.

Merkür Retrosu – Mental Manzara

Merkür retrosu sırasında yeni uzun zamanlı projelere başlamak, dokümanlar imzalamak, büyük alım-satımlar, evlenmek, yayım yapmak, pazarlama kampanyaları başlatmak ya da yeni ürünler piyasaya sürmek tavsiye edilmez. Her türden iletişim daha yavaş, arızalarla ve zorluklarla doludur. Bilgisayarlar çöker, borsalar dalgalanır, uçuşlar ertelenir, trafik her zamankinden kötü olur, daha sık kaza yaşanır ve Murphy Kanunları hayatımızı ele geçirir. Örneğin, 6 Mayıs 2010’da gerçekleşen kötü şöhretli Flash Crash (teminat fiyatlarının aniden büyük oranlarda düşüşü) Merkür retrosu, para ve borsa burcu Boğa’dayken yaşanmıştır.

Bir projeye başlamak zorundaysanız olabildiğince farkındalıklı olun. Küçük detaylara özen gösterin ve bir doküman imzalamanız gerekirse satır aralarını iyi okuyun. Elektronik postalarınızı tekrar yazın, metinlerinizi düzeltin ve konuşmadan önce düşünün. Hatta konuşmak yerine dinlemeye daha fazla zaman ayırın. Merkür retrosu sırasında hayat durma noktasına gelmez. Hâlâ çok şey elde edebilirsiniz. Merkür retrosu yağmur yağarken tatile çıkmaya benzer. Yine de mümkündür ama o kadar zevkli değildir. Ancak kendinizi ve yolunuzu düzenlemek, yeniden oluşturmak, yeniden değerlendirmek adına eski projelere göz atmak ve kayıp eşyaları bulmak için harika bir zamandır. Merkür retrodayken daha fazla tesadüf ve eşzamanlılık olduğu söylenir. Yeniden değerlendirmek, yeniden iletişime geçmek, yeniden oluşturmak, yeniden ziyaret etmek, yeniden hayal etmek gibi “yeniden”li eylemlere daha fazla odaklanın.

Bu yıl, Merkür retrosu ateş burçlarında, bu da sizin için iyi, çünkü biliyorsunuz ki siz bir hava burcusunuz. Ama tüm bu ateş sizin daha hızlı yazmanızı ve konuşmanızı sağlar ve bu nedenle sizi dil sürçmelerine ve diğer talihsiz iletişim yanlışlıklarına meyilli hale getirir.

22 Mart-15 Nisan arası Merkür retrosu, zıt burcunuz olan ve sizi tamamlayan Koç’ta. Merkür retrosu ilişkiler ve evlilik hanenize denk geliyor. Hayattaki veya işteki partnerlerinizle kaos yaşayabilirsiniz. Bu hane aynı zamanda düşmanlar hanesi de olduğu için ekstra dikkatli olun. Bu retro sırasında ufak anlaşmazlıklar büyük kavgalara dönüşebilir. En iyi yaptığınız şeyi yapın. Bir diplomat olun ve avukatlık becerilerinizi kullanın.
26 Temmuz-18 Ağustos arası Merkür retrosu Aslan’da. Bu, izinler, vergiler ve devlet ruhsatlarıyla ilgili arızalar, gecikmeler veya arkadaşlarla ve şirketlerle ilgili sorunlar olarak kendini gösterebilir. Belki uzun süredir görmediğiniz biri hayatınıza geri gelebilir.

16 Kasım-6 Aralık arası Merkür retrosu Yay ve Akrep’te. Bu, sizin iletişim ve para hanenize denk geliyor. Merkür haberci olduğu için söylediklerinize ve yazdıklarınıza dikkat etmeniz gerek. Anlaşmaları veya dokümanları imzalamadan önce üç kez okuduğunuzdan emin olun. Akrabalara ve kardeşlere karşı ekstra bağışlayıcı olun. Yatırımlar için tehlikeli bir zaman.

Öngörülemez Yolculuk

2010’da, kaosun, öngörülemezliğin ve devrimlerin gezegeni Uranüs, Koç’a geçti. Koç sizin zıt burcunuz olduğundan size aynanız, ruh eşiniz ve en iyi öğretmeniniz olarak hizmet eder. Burcunuz ilişki burcu olduğundan Uranüs’ün evlilik hanenizde olması kolay değildi. Yedi yıldır, adalet yokmuş, hayat adil değilmiş gibiydi ve dengeyi bulmak zordu. Uranüs partnerliklerinizi çılgın iniş-çıkış- ları olan bir roller-coaster yolculuğu gibi hissetmenize sebep oluyordu. Garip insanları hayatınıza çektiniz ve hayatınızdaki ya da işinizdeki partnerlerinizin çoğu çok fazla özgürlük talep etti veya belki de siz ilişkilerinizde biraz daha alan istediniz. Ama artık tüm bunlar değişiyor, çünkü Uranüs ilişkiler hanenizden uçarak çıkıp yeraltı dünyasının derinliklerine dalıyor…

Mayıs 2018’den itibaren Uranüs, cinsellik, yakınlık, ölüm ve dönüşüm hanenize geçecek. Uranüs, çok deneyseldir ve hayatınıza tuhaf, marifetli, alışılmadık ve asi insanları getirmek için çabalar. Bir anlamda, cinsellik hanenizdeki Uranüs tutkunuzu özgür bırakır ve sizi farklı cinsel ifadelere açar ama aynı zamanda yıkıcı ve öngörülemez de olabilir. Güvenli bir şekilde oynayın ve keşfetmekte anlaşın fakat uçurumdan dipsiz bir erotizm çukuruna atlamayın.
Uranüs beklenmedik bir yatırım getirebilir, özellikle teknoloji, yenilik, start-uplar, sosyal medya ve bilimle ilgili. Ek olarak kahkahanın ve mizahın harika iyileştiriciler olduğunu anlayacaksınız. Uranüs, eğer değişimi, yeniliği ve orijinalliği hayatınıza kabul ederseniz 2026’ya kadar ufkunuzu açabilir. Bilinmeyenle yüzleşin!

Mars Retrosu

Mars hareketin, tutkunun ve aksiyonun burcudur. Nükleer reaktörünüzdür. Güneş paneliniz ve bataryamzdır. Aynı zamanda tohumların ve yeşillenmenin de gezegenidir ve bu, Doğa Ana burcu olan Boğa için önemlidir. Hepimiz çiftçi olmadığımıza göre bu, hayatımıza ektiğimiz ve planladığımız her türlü proje, yaratım ve girişim olarak anlamlandırılabilir. Mars retrosundayken (26 Haziran-27 Ağustos) hayatın bu yönleri çok iyi gitmeyebilir. Benzetme yapacak olursak yöneldiğimiz bu alanlar iyi mahsul vermeyebilir. Bu hiçbir şey olmayacağı anlamına gelmez. Bazen geri geri gitmek de iyidir. Arabanızdaki geri vitesi düşünün. Onsuz nerede olurdunuz? Park etmeniz veya pozisyonunuzu değiştirmeniz nasıl mümkün olurdu?

Mars retrosu sırasında eski projelere yeniden dönebilir, barış ilan edebilir, eski silah arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurabilir, tutkularınızı ve cinselliğinizi yeniden değerlendirebilir, aynı zamanda ciddi bir iyileşme geçirebilirsiniz. Ancak, büyük araçlar almak (araba, teçhizat) ya da savaş başlatmak (ilk vuran kaybeder) ya da dava açmak tavsiye edilmez. Cinsel bir ilişkiye ya da büyük bir projeye başlamak için iyi bir zaman değil. Ameliyat için (kesinlikle gerekmedikçe) en iyi zaman değil. Özellikle Merkür retrosunun Mars retrosuyla çakıştığı 26 Haziran-18 Ağustos arası reaktif olmamaya ve kendinize karşı aşırı korumacı davranmamaya çalışın.

Mars retrosu 26 Temmuz-13 Ağustos arası Ko- va’da. Bu, çocuklarla ya da sevgililerle çatışma şeklinde kendini gösterebilir. Ayrıca yaratıcı projelerde gecikmeler veya sporda yaralanmalar yaratabilir.

Mars retrosu 13 Ağustos-27 Ağustos arası Oğlak’ta, evde ya da aile üyeleriyle bozuşmalar yaşanabilir. Eğer mülk sahibiyseniz deprem ve yangın sigortası yaptırdığınızdan emin olun ve aile fertlerine tepkili olmamaya çalışın. Öfke kontrolü bu iki ay boyunca iyi bir fikir.

Eylülde, Mars retrosu bittiğinde geride tutulan birçok proje daha iyi akmaya başlayacak. Mülk almak ve ailevi ilişkileri iyileştirmek için iyi bir zaman olacak.

Venüs: Para ve Aşk

Venüs, konforun, lüksün, finansın, yeteneklerin, değerlerin, sanatın ve ilişkilerin yöneticisidir. Aynı zamanda, Adalet ve Hukuk Tanrıçası Maat’la ilişkilidir. Venüs güzellik döngüleriyle çalışır: Kendinizi ne kadar çok severseniz o kadar kendinize inanırsınız. Kişisel imajınız ne kadar iyiyse yeteneklerinizle o kadar bağ kurarsınız. Yeteneklerinizi ne kadar geliştirir ve onlara ne kadar yatırım yaparsanız o kadar para kazanırsınız. Venüs’ün mesajı şudur: Kendinizi severseniz para gelir. Bazıları, daha fazla para kazanınca kendilerini daha çok seveceklerini sanırlar ve bu bir hatadır. Bu yıl Venüs retrosunda (6 Ekim-16 Kasım), tavrınızı değiştirebilecek ve parayla ilişkinizi düzelteceksiniz.
Bu yıl Venüs retrosu 6 Ekim-16 Kasım arası. Venüs retrosu ilk önce Akrep’te (6-31 Ekim), daha sonra Terazi’de (31 Ekim-16 Kasım). Venüs retrosu Akrep’teyken mali durumunuzu, gelirinizi ve kazanma potansiyelinizi etkiler. Venüs retrosu para hanenizde olduğundan lütfen harcamalarınızla ilgili daha muhafazakâr davranın. Belki harcamalarınızı ve gelirlerinizi denetlemenin ve dengelemenin vakti gelmiştir.

Venüs retrosu burcunuz olan Yengeç’teyken hayatınızın birçok farklı alanında gerginlikler olabilir. Uzakta duran ya da tuhaf bir izlenim yaratabilirsiniz. Kendinizi daha içekapanık veya üzgün hissedebilirsiniz. Ama unutmayın, bu sadece kısa bir döngü. Bunu görüntünüzü veya nasıl giyindiğinizi değiştirmek için kullanabilirsiniz. Belki saçınızı değiştirirsiniz, farklı kıyafetler giyersiniz ya da stilinizi farklılaştırırsınız. Web sitenizi yeniden yapmak veya kartvizitinizi değiştirmek için iyi bir zaman.

Bu yıl Venüs, sizin gezegeniniz; retrosunu krallığınızda ileri-geri sürdürürken uzunca bir süre burcunuzda olacak. Venüs retrosunu Terazi’de görmek kolay olmasa da bu sizin için harika! 6 Ağustos-9 Eylül arası ve sonra tekrar 31 Ekim-2 Aralık arasında Terazi Venüs’e ev sahipliği yapacak. Bu sizin için bir sürü Venüs günü. Venüs burcunuzdayken sizi, başkalarının gözünde daha çekici kılar. Romantizm, para kazanmak ve sanatsal tarafınızla bağ kurmak için harika bir zaman. Kendi markanızı yeniden yaratmanız, daha farklı giyinmeniz, saçınızı değiştirmeniz, yeni kıyafetler almanız için iyi bir zaman. (Sağlıklı olduğu, size veya bir başkasına zarar vermediği sürece) Kendinizi şımartmanız ve pohpohlamanız için hiç de kötü bir zaman sayılmaz.

Sonuç:

Ev, aile, emlak gibi aşk ve mutluluk da hayatınızın ustalaşmanız ve öğrenmeniz gereken en önemli alanları. 2018, hayatınızda duygusal ve cinsel yönden tıkanmış ve durgun birçok şeyi değiştirme becerisine sahip olacağınız bir yıl. Sosyal bir canlı olduğunuz ve 2018 kolay bir yıl olmayacağı için medi- tasyon yapmanız, denge kurmanız ve iş ve kişisel hayatınızda birçok insan için arabuluculuk etmeniz istenecek sizden. Bu, görevinizin bir parçası. Eminim, hepimizin iyiliği için bu konuda iyi bir iş çıkaracaksınız.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!