Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Burçlar

2018 Yılında Yay Burcunu Neler Bekliyor

2018 Yılında Yay Burcunu Neler Bekliyor

Kolay değildi. Biliyorum. Hepimiz si- zinleydik, deniz fenerlerimizin, Yayların, 2014’ün sonundan 2017’nin sonuna kadar sönüşünü gördük. Ama siz ışığın ve umudun işaretlerisiniz. Siz iyimserliğin burcusunuz. Tanrı aşkına, komşularınıza bakın. Bir yanda Akrep, ölüm burcu, diğer yanda Oğlak, karma burcu. Sizin umut burcu olmanıza şaşırmamalı. Onsuz, hayatta kalamazdınız! Ama itiraf etmelisiniz ki son üç yıldır devam eden bütün o karanlıkla, hiçbir zaman olmadığı kadar büyüdünüz.

Bütün bu zorlukların sebebi, 2014’ün sonundan beri karma efendisi, sert dersler verici Satürn’ün sizin burcunuzda seyahat etmesiydi. Bu geçiş her 30 yılda bir olur, bu da 1986 ve 1989 arası benzer zorluklar yaşadığınız anlamına geliyor. Bu, spiritüel bir çalışmaydı ve şimdi her zamankinden daha bilge, daha güçlü ve daha iyisiniz. Kendinizi üç yıl önce olduğunuz kişiyle kıyaslayamazsımz. Evet, yara izleriniz ve travmalarınız olabilir ama şimdi dünyayı fethetmeye hazırsınız. Eğer derine bakarsanız zor olmasına rağmen (ve Tanrı’ya şükür bitti) bu yılları silmek istemezsiniz. Biliyorsunuz, buna değdi. Şu an kafanızı sallayıp “hayır, değmedi” diyor olsanız bile birkaç yıl sonra yaralarınız iyileştiğinde, Satürn’e burcunuzu ziyaret ettiği için teşekkür edeceksiniz.

Artık Satürn gittiğine göre sizi bize çok sevdiren her zamanki eğlence seven vurdumduymaz kişiliğinize dönebilirsiniz. Hayatınız birçok yönden kolaylaşacak. Özellikle 7 Kasım 2018’den sonra gezegeniniz Jüpiter burcunuza geçtiğinde ve temsil ettiği bolluk, şans ve talihi getirdiğinde daha parlak olacak. Ancak büyük öğretmenden kurtulmak o kadar kolay değil. 2017 Aralık’ta Satürn, para, yetenekler ve özdeğer hanenize geçti. Önümüzdeki birkaç yıl kemerinizi sıkıp yeteneklerinize, mali durumunuza ve değerlerinize odaklanmaksınız. Değeriniz, yetenekleriniz ve bunları işleyip gelire ve refaha dönüştürme beceriniz. Önümüzdeki birkaç yıl sizden yeteneklerinize zaman, enerji ve inançla yatırım yapmanız istenecek. İç zenginliğinizi dış zenginliğe dönüştürme zamanı. Paraya sıkışabilirsiniz ve belki para kazanma şeklinizi bile değiştirirsiniz ama tüm bunlar daha refah dolu bir gelecek için bir yatırım.

Satürn’ün sert, katı ve ciddi doğasıyla birlikte yöneticiniz Jüpiter bazı iyi haberlerle geliyor. Geçen yıl Jüpiter gruplarla, kulüplerle, insanlarla ve yeni arkadaşlarla bağ kurmanıza yardımcı oluyordu. Bağ kurucu ve başkalarına bağlanan biri oldunuz. Bir kuruluşta veya şirkette çalışıysanız merdivende tırmandınız ya da en azından daha uygun ve uyumlu bir kuruluştan daha iyi bir teklif aldınız. 2017 Ekim ortasından itibaren Jüpiter serbest bırakma, mistisizm ve geçmiş yaşamlar hanenize geçti. Geçmiş yaşamlardaki yetenek ve becerilerinizle olduğu gibi ruh eşleriniz ve ruh kümenizin üyeleriyle de yeniden bağ kurmak için harika bir zaman. Empati hanenizdeki Jüpiter sizi bir psişik, bir mistik ve bir medyum olma noktasına kadar hassaslaştıracak. Sadece başka insanların acı ve ıstıraplarında kendinizi kaybetmemeye dikkat edin. Eğer hep bir davaya, bir STK’ya ya da kâr amacı gütmeyen bir kuruluşa katılmak istediyseniz bu yıl, global harekete katılmanın ve sezgisel varlıkların ıstırabını gidermenin yılı.
Ama söz verdiğim gibi kasımın ikinci haftasından itibaren Jüpiter burcunuza geçecek ve sizi 12 ay boyunca her seviyede kutsayacak. İple çekilecek çok şey var!

5 Tutulma – Duygusal Manzaranız

Tutulmalar süreçleri hızlandırır ve olayları tamamlanmaya iter. 2018 size hayatın daha hızlı ilerlediğini hissettirecek. Etrafınızda örülmüş eşzamanlılıklar ve hızlanan hikâyeler bekleyebilirsiniz.

Bu yılki tutulmalar, 2017’de olduğu gibi Aslan ve Kova’da ve bu burçlar sizin çekirdeğinizle çok iyi titreşiyor. Siz bir ateş-bükücüsünüz ve, Aslan gibi, ateşin havaya ihtiyacı vardır, bu da Kova’nın elementi. Bu da tutulma civarları olayların türbo moda geçtiği anlamına gelir. Radiohead’in “Karma Poliçe” şarkısını hatırlayın. Karma gerçektir. Arabayı fazla hızlı sürenleri durdurabilen bir polis kuvveti vardır ve sizin durumunuzda atlara fazla hızlı binenleri.

31 Ocak’taki Ay tutulması Aslan-Kova ekseninde. Bu burçlar sırasıyla seyahat ve iletişim hanenizi yönetiyor. Bu tutulma anlaşmalarda, akrabalarınızla veya yabancılarla sorunlar yaratabilir. Bir çalışmayı bitirmek ya da yayım yapmak için iyi bir zaman. 15 Şubat’taki Güneş tutulması iletişim, yazma ve akrabalar hanenizde. Bu, Çin Yeni Yılı olduğu için önümüzdeki yılın çalışma, yazma, yeni işler kurma ve kendinizi pazarlama üzerine odaklı geçeceği anlamına gelebilir.

13 Temmuz’daki Güneş tutulması Yengeç’te olduğu ve cinsellik, ölüm ve dönüşüm haneniz- —de gerçekleştiği için çok daha duygusal olacak. Evet, kulağa pek iyi gelmiyor. Temmuzda ekstra dikkatli olun. Tehlikeli olabilir. Tutulma, talihsiz olabilecek yeni ve harika bir tutku takdim edebilir. Hızınızı ayarlayın ve yavaşlayın.

27Temmuz’daki Ay tutulması, derin sahicilik duygunuzu test ederek yalanlar ve gerçekler arasında itilmeyi ve çekilmeyi temsil ediyor. Sizden söylediklerinizle yaptıklarınızın bir olması istenecek. içinizdeki etik ve ahlaka bağlı kalın. Bu, büyük sevgi kutlaması. Belki yurtdışında eğitim almanın ya da vermenin bir yolunu bulursunuz. Belki bir yabancıyla ya da başka bir ülkede egzotik aşkı bulursunuz.

11 Ağustos’taki Güneş tutulması eğitim ve seyahat hanenizi aktive ediyor. Daha önce hiç gitmediğiniz bir ülkeye bir seyahat kıvılcımı yakabilir, gerçekten seveceğiniz (ya da gerçekten nefret edeceğiniz) bir akraba bulabilirsiniz; ve bazıları çokuluslu şirketlerle çalışabilir. Yeni bir çalışma alanına karşı ilginizi tetikleyebilir.

Merkür Retrosu – Mental Manzara

Merkür retrosu sırasında yeni uzun zamanlı projelere başlamak, dokümanlar imzalamak, büyük alım-satımlar, evlenmek, yayım yapmak, pazarlama kampanyaları başlatmak ya da yeni ürünler piyasaya sürmek tavsiye edilmez. Her türden iletişim daha yavaş, arızalarla ve zorluklarla doludur. Bilgisayarlar çöker, borsalar dalgalanır, uçuşlar ertelenir, trafik her zamankinden kötü olur, daha sık kaza yaşanır ve Murphy Kanunları hayatımızı ele geçirir. Örneğin, 6 Mayıs 2010’da gerçekleşen kötü şöhretli Flash Crash (teminat fiyatlarının aniden büyük oranlarda düşüşü) Merkür retrosu, para ve borsa burcu Boğa’dayken yaşanmıştır.

Bir projeye başlamak zorundaysanız olabildiğince farkında- lıklı olun. Küçük detaylara özen gösterin ve bir doküman imzalamanız gerekirse satır aralarını iyi okuyun. Elektronik postalarınızı tekrar yazın, metinlerinizi düzeltin ve konuşmadan önce düşünün. Hatta konuşmak yerine dinlemeye daha fazla zaman ayırın. Merkür retrosu sırasında hayat durma noktasına gelmez. Hâlâ çok şey elde edebilirsiniz. Merkür retrosu yağmur yağarken tatile çıkmaya benzer. Yine de mümkündür ama o kadar zevkli değildir. Ancak kendinizi ve yolunuzu düzenlemek, yeniden oluşturmak, yeniden değerlendirmek adına eski projelere göz atmak ve kayıp eşyaları bulmak için harika bir zamandır. Merkür retrodayken daha fazla tesadüf ve eşzamanlılık olduğu söylenir. Yeniden değerlendirmek, yeniden iletişime geçmek, yeniden oluşturmak, yeniden ziyaret etmek, yeniden hayal etmek gibi “yeniden”li eylemlere daha fazla odaklanın.

Bu yıl Merkür retrosu ateş burçlarında; bu, siz de bir maytap olduğunuzdan sizin için aslında iyi. Ancak burcunuza denk gelen son retroya dikkat edin; sağlık sorunlarına olduğu gibi güçlü iletişim hatalarına da neden olabilir.
22 Mart-15 Nisan arası Merkür retrosu, aşk, çocuklar, spor ve yaratıcılık hanenizi yöneten Koç’ta. Eski sevgililerinizi mezardan diriltebilir. Zombi aşka yem olmamaya dikkat edin. Eski yaratıcı projeleri yeniden ziyaret etmek için iyi bir zaman ama basmak ya da piyasaya sunmak için değil. Çocuklarla bazı sorunlar ya da yanlış anlaşılmalar olabilir.
26 Temmuz-18 Ağustos arası Merkür retrosu, seyahat hanenizi yöneten Aslan’da. Vizelerle, uçuş planlarıyla ve yabancılarla nasıl muhatap olduğunuzla ilgili ekstra dikkatli olun. Yayım yapmak için kötü bir zaman. Bağnaz tarafınıza dikkat edin ve nutuk atma meraklısı olmaktan kaçının. Yeni bir çalışmaya başlamak veya bir öğretmenle ya da bir akrabayla kavga çıkarmak için iyi bir zaman değil.

16 Kasım-6 Aralık arası Merkür retrosu Yay ve Akrep’te. Bu, sağlık sorunlarına neden olabilir. Bu yüzden bağışıklık sisteminizi güçlendirin, özellikle seyahat etmeyi planlıyorsanız. Retro burcunuzda olduğundan, özellikle doğumgünü- nüzde aksiliklere, tuhaf talihsiz olaylara neden olabilir. Ve evet, doğumgünü hediyesi almak istiyorsanız etrafınızdakilere doğumgününüz olduğunu hatırlatın çünkü unutabilirler.

Öngörülemez Yolculuk

2010’da kaosun, öngörülemezliğin ve devrimlerin gezegeni Uranüs Koç’a geçti. Bu geçiş aşk, spor, çocuklar ve mutluluk hanenizde bazı devrimle- re neden oldu. Kartları karıştırdı ve sizi hayatınızın birçok yönünde değişiklikler yapmaya zorladı. Koç, hemcins bir ateş-bükücü olduğundan, aslında sizin aşkta, sporda ve rekreasyonda özgürlük bulmanıza yardımcı oldu.
Mayıs 2018’den itibaren Uranüs, iş ve sağlık hanenizi yöneten Boğa’ya geçiyor. Bu, işyeriniz, çalışanlarınız, diyetiniz, sağlığınız ve programınız etrafında bazı belirsizlikler çıkarabilir. Belki evcil hayvanlarınız bile çılgınca davranmaya başlayacak ve eğer bir evcil hayvan edinmeyi planlıyorsanız sizi temin ederim ki fazlaca zeki, aşırı komik ama asi ve evcilleştirmesi zor bir hayvan olacak.

2018 Yılında Yay Burcu Neler Yaşayacak

Uranüs 2026’ya kadar Boğa’nın dümenini tutacak. İş programınızı değiştirmek ve diyetinizi size daha iyi hizmet edecek şekilde düzenlemek için harika bir zaman. Uranüs, öngörülemez, asi ve bir anlamda çılgın olduğundan, bu tarz bir enerji İşyerinize girecek. Uranüs aynı zamanda bir özgürlük çağrısı, mizah ve orijinallik için bir yakarıştır ve bunlar da tıpkı öfkelenen bir boğa gibi iş hayatınıza doluyor. Bu, devrimle- re yol açan yeni bir arkadaş şeklinde kendini gösterebilir ve sizin de bu kişiye dönüşeceğiniz anlamına gelebilir. Uranüs aynı zamanda, teknoloji, yenilik, bilgisayarlar, sosyal medya ve orijinallikle de ilişkilidir. Mayıstan önce tüm bu hususların iş hayatınızda uygulandığından emin olmaya çalışın. Yani, Uranüs Boğa’ya geçti mi size yardım etmesi gerektiği algısını taşır, işyerinde devrime hazır olun!
Sağlık hanenizdeki Uranüs öngörülemez ve teşhisi zor olan sağlık sorunlarına neden olabilir. Holistik yaklaşımlar ve önleyici tıp en iyi yaklaşımdır. Taze meyve suları içtiğinizden, diyetinizi iyileştirdiğinizden, et tüketimini azalttığınızdan ve düzenli egzersiz yaptığınızdan emin olun.

Mars Retrosu

Bu yıl Mars burcunuzda olacağı için şanslısınız! 26 Ocak-17 Mart arası savaş tanrısına ev sahipliği yapacaksınız. Bu size, büyük mitolojist Joseph Campbell’in “macera çağrısı” dediği ender fırsatı tanır. Bu, sizin kalkıp yeni bir şeyler fethetmek üzere bir dürtü hissedeceğiniz “yanan çalı” ânınız (kutsal anlatıda yanan çalı, Musa’nın, İsrail halkını Mısır’dan götürmesi için Tanrı tarafından görevlendirildiği yer). İçinizden ya da dışınızdan harekete geçmeniz için bir çağrı hissedeceksiniz. Mars bur- cunuzdayken enerjik, daha çekici, hükmeden ve seksüel hissedeceksiniz. Tutkunuzla ve sizi harekete geçiren şeyle temasta hissedeceksiniz. Ancak kazalara, aşırı agresif davranışlara ve düşünmeden edilen hareketlere karşı dikkatli olun.
Mars hareketin, tutkunun ve aksiyonun burcudur. Nükleer reaktörünüzdür. Güneş paneliniz ve bataryanızdır. Aynı zamanda tohumların ve yeşillenmenin de gezegenidir ve bu, Doğa Ana burcu olan Boğa için önemlidir. Hepimiz çiftçi olmadığımıza göre bu, hayatımıza ektiğimiz ve planladığımız her türlü proje, yaratım ve girişim olarak anlamlandırılabilir. Mars retrosundayken (26 Haziran-27 Ağustos) hayatın bu yönleri çok iyi gitmeyebilir. Benzetme yapacak olursak yöneldiğimiz bu alanlar iyi mahsul vermeyebilir. Bu hiçbir şey olmayacağı anlamına gelmez. Bazen geri geri gitmek de iyidir. Arabanızdaki geri vitesi düşünün. Onsuz nerede olurdunuz? Park etmeniz veya pozisyonunuzu değiştirmeniz nasıl mümkün olurdu?
Mars retrosu sırasında eski projelere yeniden dönebilir, barış ilan edebilir, eski silah arkadaşlarıyla yeniden bağlantı kurabilir, tutkularınızı ve cinselliğinizi yeniden değerlendirebilir, aynı zamanda ciddi bir iyileşme geçirebilirsiniz. Ancak büyük araçlar almak (araba, teçhizat) ya da savaş başlatmak (ilk vuran kaybeder) ya da dava açmak tavsiye edilmez. Cinsel bir ilişkiye ya da büyük bir projeye başlamak için iyi bir zaman değil. Ameliyat için (kesinlikle gerekmedikçe) en iyi zaman değil. Özellikle Merkür retrosunun Mars retrosuyla çakıştığı 26 Haziran-18 Ağustos arası reaktif olmamaya ve kendinize karşı aşırı korumacı davranmamaya çalışın.
Mars retrosu 26 Haziran-13 Ağustos arası Ko- va’da. Bu geçiş sizin kardeşler, iletişim, iş ve anlaşmalar hanenizde yer alıyor. Tüm bu hususlar tıkanmış, sinir bozucu veya hayal kırıklığı verici gibi gelebilir. Retro dönemi tartışmalara, ayrılıklara ve gereksiz savaşlara sebebiyet verebileceğinden yatırımlar ya da yeni finansal projelere başlamak için iyi bir zaman değil.
13 Ağustos-27 Ağustos arası Mars retrosu Oğlak’ta. Bu, sizin finans ve para hanenizde yer alacak. Eski yetenekler geri dönüp aksiyon ve ilgi talep edebilir. Ama önceden görülemeyen harcamalar sizi biriktirmeye zorlayacağı için bu retro
pahalı da olabilir, ancak eylülden itibaren Mars retrosu bittiğinde, geride tutulmuş birçok proje daha iyi akmaya başlayabilir. Mars kaybettiğiniz paraların bir kısmını geri getirebilir ya da sizi yeni bir gelir kaynağına bağlayabilir.
Venüs: Para ve Aşk
Venüs, konforun, lüksün, finansm, yeteneklerin, değerlerin, sanatın ve ilişkilerin yöneticisidir. Aynı zamanda, Adalet ve Hukuk Tanrıçası Maat’la ilişkilidir.
Venüs güzellik döngüleriyle çalışır: Kendinizi ne kadar çok severseniz o kadar kendinize inanırsınız. Kişisel imajınız ne kadar iyiyse yeteneklerinizle o kadar bağ kurarsınız. Yeteneklerinizi ne kadar geliştirir ve onlara ne kadar yatırım yaparsanız o kadar para kazanırsınız. Venüs’ün mesajı şudur: Kendinizi severseniz para gelir. Bazıları, daha fazla para kazanınca kendilerini daha çok seveceklerini sanırlar ve bu bir hatadır. Bu yıl Venüs retrosunda (6 Ekim-16 Kasım), tavrınızı değiştirebilecek ve parayla ilişkinizi düzelteceksiniz. Bu yıl Venüs retrosu 6 Ekim-16 Kasım arasında. Venüs retrosu önce Akrep’te (6-31 Ekim) ve sonra Terazi’de (31 Ekim-16 Kasım).
Venüs retrosu Akrep’teyken mali durumunuzu, yatırımlarınızı ve tutkunuzu etkileyebilir. Genel olarak ortaklık kurmaktan kaçının ve eğer mümkünse büyük yatırımlarda veya alım-satımlar yapmayın. Venüs retrosu, serbest bırakma, hastaneler, inziva ve mistisizm hanenizde. Belki sanatsal bir beceri veya geçmiş yaşamlarınızdan bir ilişki size geri döner. Fakat, eski bağımlılıklara av olmamaya dikkat edin. Venüs retrosu Terazi’deyken kuruluşlarla ve hükümetle zorluklar yaratabilir. Bu, yanlış anlaşılmalara ve sosyal çemberlerinizin yeniden değerlendirilmesine neden olabilir.
Venüs aynı zamanda değerleri yönettiği için Venüs retrosu, tavırlarınızı, amaçlarınızı ve değerlerinizi gözden geçirip değiştirmek için iyi bir zaman. Venüs retrosu ikinci el eşya almak için de iyi bir zaman. Aynı zamanda ihtiyacınız olmayan eşyalarınızı satmak için de. Ancak eğer gizli aşk ilişkileriniz varsa bu, onların da büyük bir kısmının ortaya çıkacağı bir zaman. Ne yazık ki bu yıl burcunuzda Venüs retrosu yok ama endişelenmeyin, 2019’da Venüs’ün sevgisinden payınızı alacaksınız.

Sonuç:

Bu yıl, özgürlük pratiği yapıyorsunuz. Üç yıldır süren sert derslerden sonra yeşil çayırlarda dörtnala koşabileceksiniz ve her zamankinden daha hafif hissedeceksiniz. 2018 yeni yeteneklerinizi ve para kazanmanın orijinal yollarını bulmak için harika bir fırsat sunuyor, işinizde devrim dönemi. Mucizevi gizem turunun tadını çıkarın.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!