Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Burçlar

2018 Yılında Yengeç Burcunu Neler Bekliyor

2018 Yılında Yengeç Burcunu Neler Bekliyor

Son yıllarda Satürn, Hükümdar Karma ve büyük öğretmen, sağlığınız ve işiniz aracılığıyla size bazı sert dersler veriyor. Grubunuzdan birçok kişi diyetleri, rutinleri ve hizmet etme becerileriyle zorluklar yaşadı. Çabalarınızın ödüllendirilmediğini ve ne kadar uğraşırsanız uğraşın amaçlarınıza ulaşamadığınızı hissetmiş olabilirsiniz. O zaman size iyi bir haber: Artık bitti! 2018’de işiniz çok daha iyi akacak ve yıl sonuna doğru Jüpiter sağlık ve iş hanenize geçerek iyileşme sürecinizi başlatacak.

2017’nin son birkaç haftası, Satürn ilişkiler ve evlilik hanenize geçti. Bu, sözleşmeli tüm ilişkilerin olduğu gibi adaletin ve hukukun da hanesi; bunlar hayatın, krizlerin içinden geçerek büyüyeceğiniz alanları. Eğer bir ilişkideyseniz bu dönem partnerinizle bazı zorluklar getirebilir ya da partneriniz kendi hayatında bazı zorluklardan geçebilir. Eğer bir partneriniz yoksa özellikle yılın sonunda kendinize bir eş çekmek şansınız var. Satürn tamamen kötü değildir. Satürn zaten orada olan şeyleri harekete geçirir. İşte ya da hayatta partnerinizle ilgili kafanız karışıksa Satürn bu karışıklığı çok daha zorlaştıracak. Bir partner bulma konusunda ciddiyseniz ve geçmiş kalıpların üstesinden geldiğinizi gösterebiliyorsanız, örneğin yanlış adaylara “hayır” diyerek, o zaman Satürn’ü size doğru ilişkiyi elde etmenize yardım ederken bulacaksınız. Eğer engellerden veya iş ya da aşk partnerlerinizle kalıplardan mustaripseniz Satürn önümüzdeki birkaç yıl bunları düzeltmenize yardım edebilir.
Astrolojide partnerler hanesi aynı zamanda düşmanlar hanesidir. Hasımlarmızla yüzleşip onları fethetmeniz gerekebilir.

2018 Yılında Yengeç Burcu Neler Yaşayacak

Ne de olsa düşmanlarınız da, partnerleriniz de size aynalık yaparak hizmet ediyorlar ve (dolaylı ya da doğrudan) büyümeniz için varlar. Satürn’ün katı, sert ve ciddi doğasıyla birlikte Jüpiter bazı iyi haberler getirecek. Geçen yıl Jüpiter evinizi ve ailenizi düzene sokmanızla ilgili size yardım ediyordu; ve bu yıl aşkla ilgili olacak. Jüpiter aşk, mutluluk, çocuklar ve yaratıcılık hanenize giriyor. Satürn’ün de evlilik hanenizde olduğunu gördüğümüze göre bu harika bir haber. Âşık olduğumuzda sevgilimize kraliyet hanedanı gibi davranırız ama sonra Satürn gelir ve aşkı ilişkiye doğru sağlamlaştırır, bu zaman da partnerimize kendimiz gibi davranırız. Bu yıl pastanız gelecek ve onu yiyebileceksiniz. Hem aşkı hem de ilişkiyi eşzamanlı olarak yaşayabileceksiniz. Eğer evliyseniz evlilikdışı bir ilişkiniz olması gerektiği anlamına gelmiyor. Partnerinize aşkınızın yeniden alevlenmesi veya sizdeki aşkı ve tutkuyu ateşleyen yeni bir hobi ya da spor şeklinde de kendini gösterebilir.

Jüpiter aynı zamanda eğlenmenize de yardımcı olacak, ki buna çok ihtiyacınız var. Aynı zamanda çocuklarla bağ kurmanıza ve hamile kalmanıza da yardımcı olabilir. 2018 kendinizi yeniden yaratımla, sporla veya içinizdeki çocuğu ortaya çıkaracak her türlü aktiviteyle bağ kurarken bulacağınız bir yıl olacak.

Kasımın ikinci haftasından itibaren hediyeler verici cömert Jüpiter 12 ay boyunca sağlık ve iş hanenize girecek. Jüpiter iyileşmeniz ve işte terfi almanız için kapılar açacak.

5 Tutulma – Duygusal Manzara

Tutulmalar süreçleri hızlandırır ve olayları tamamlanmaya iter. 2018 size hayatın daha hızlı ilerlediğini hissettirecek. Etrafınızda örülmüş eşzamanlılıklar ve hızlanan hikâyeler bekleyebilirsiniz. Ay, burcunuzun yöneticisi ve dolayısıyla sizin için çok önemli. Her zaman Ay’ın döngülerini takip edin. Yeniayda bir projeye başlayın. Dolunayda dinlenin. Ve Ay küçülürken düzenlemeler yapın veya bazı şeyleri hayatınızdan çıkarın. Bu yılki tutulmalar Aslan-Kova ekseni üzerinde ve iki burç da sizin için baş etmesi ya da yönlendirmesi kolay burçlar değil. Siz bir su-bükücüsünüz ve ateş (Aslan) ve hava (Kova) sizin suyla alakalı şefkatinizle uyuşmuyor. Tutulmalar civarında acele etmeyin (biliyorum, bazı insanlar zaten çok yavaş olduğunuzu düşünüyor bazen) ve kendinizi ve duygularınızı düzene sokun.

Kabuğunuza çekilmeyin. Bağlı kalın. Size ihtiyacımız var!

31 Ocak’taki Ay tutulması mali durumlar etrafında, hem gelirinizde hem de partnerinizle (hayatta ya da işte) gerginlikler yaratabilir. Ay tutulması aynı zamanda tutku, cinsellik ve ölüm hanelerinizi de aktive eder. Hayatınızdaki bir şeyden vazgeçmeniz ve sizi motive eden ve harekete geçirenlere daha yakından bakmanız istenecek. Bu yıl görevinizin ne olacağına dair bir içgörü elde edebilirsiniz.

15 Şubat’taki Güneş tutulması ölüm ve dönüşüm hanelerinize odaklı. Havada bir sürü mucize var. Kendinizi daha samimi hissedeceksiniz ve cinselliğinizde kabarmalar yaşayacaksınız.

Ama bu, aynı zamanda ölüm haneniz. Bu yüzden yoğun bir serbest bırakma yaşayacaksınız. 13 Temmuz’daki Güneş tutulması sizin burcunuz Yengeç’te olandan daha şahsi. Bedeninizi, seçilmiş yolunuzu, kişiliğinizi ve görüntünüzü etkileyebilir.

27 Temmuz’daki Ay tutulması partnerinizin ihtiyaçlarına karşı sizin ihtiyaçlarınızı rekabete sokar. Mali durumlarla, mirasla, vergilerle ve sigortayla ilgili şeyleri daha hızlı hareket ettirir.

11 Ağustos’taki Güneş tutulması yine finans 3 hanenizde. Bu, para kazanma yolunuzdaki bazı değişiklikler ya da bir yeteneğin ödüllendirilmesi anlamına gelebilir. Ancak, tutulmalar öngörülemezdir ve mali durumunuzda kaos yaratabilir. Bu yüzden harcamalarınızla ilgili, özellikle tutulma Merkür retrosunda gerçekleştiği için çok bilinçli olun.

Merkür Retrosu – Mental Manzara

Merkür retrosu sırasında yeni uzun zamanlı projelere başlamak, dokümanlar imzalamak, büyük alım-satımlar, evlenmek, yayım yapmak, pazarlama kampanyaları başlatmak ya da yeni ürünler piyasaya sürmek tavsiye edilmez. Her türden iletişim daha yavaş, arızalarla ve zorluklarla doludur. Bilgisayarlar çöker, borsalar dalgalanır, uçuşlar ertelenir, trafik her zamankinden kötü olur, daha sık kaza yaşanır.

Murphy Kanunları hayatımızı ele geçirir. Örneğin, 6 Mayıs 2010’da gerçekleşen kötü şöhretli Flash Crash (teminat fiyatlarının aniden büyük oranlarda düşüşü) Merkür retrosu, para ve borsa burcu Boğa’dayken yaşanmıştır.
Bir projeye başlamak zorundaysanız olabildiğince farkındalıklı olun. Küçük detaylara özen gösterin ve bir doküman imzalamanız gerekirse satır aralarım iyi okuyun. Elektronik postalarınızı tekrar yazın, metinlerinizi düzeltin ve konuşmadan önce düşünün. Hatta konuşmak yerine dinlemeye daha fazla zaman ayırın. Merkür retrosu sırasında hayat durma noktasına gelmez. Hâlâ çok şey elde edebilirsiniz. Merkür retrosu yağmur yağarken tatile çıkmaya benzer. Yine de mümkündür ama o kadar zevkli değildir. Ancak kendinizi ve yolunuzu düzenlemek, yeniden oluşturmak, yeniden değerlendirmek adına eski projelere göz atmak ve kayıp eşyaları bulmak için harika bir zamandır. Merkür retrodayken daha fazla tesadüf ve eşzamanlılık olduğu söylenir. Yeniden değerlendirmek, yeniden iletişime geçmek, yeniden oluşturmak, yeniden ziyaret etmek, yeniden hayal etmek gibi “yeniden”li eylemlere daha fazla odaklanın.

Bu yıl, Merkür retrosu ateş burçlarında; bu da sudan oluştuğunuz için size daha zor gelebilir. Ama belki biraz ateş sizi alevlendirerek daha farklı alanlara doğru hareket etmenizi ve ileri itilmenizi sağlayabilir.

İlk Merkür retrosu 22 Mart-15 Nisan arasında. Merkür retrosu Koç’ta, sizin için zor bir burç. Yengeç şefkati temsil eder ve Koç acımasız savaşçıyı. Bu Merkür retrosu kariyer hanenizde gerçekleşiyor. Profesyonel hayatınızda, işte, babanızla veya otorite figürleriyle yanlış anlaşılmalar ya da iletişimde sorunlar olabilir. Eski projelere göz atmak için iyi bir zaman ama yenilerine başlamak için değil.

26 Temmuz’dan 18 Ağustos’a kadar Merkür retrosu Aslan’da. Bu, mali durumunuz ve özdeğeri- niz açısından biraz zorlayıcı olabilir. Yatırımlar ya da büyük alım-satımlar için iyi bir zaman değil. Ancak, eski bir yetenekle bağ kurmak için iyi bir zaman; eğer zaman ve inanç yatırımı yaparsanız en sonunda yeni bir gelir kaynağı sunabilir.
16 Kasım’dan 6 Aralık’a kadar Merkür retrosu Yay ve Akrep’te. Bu retro, sağlığınızda ve diyetinizde olduğu gibi işyerinde ya da çalışanlarla da yanlış anlaşılmalara ve tökezlemelere sebep olabilir. Rutininiz ve programınız bozulabilir. İşyerinde kimsenin çalmadığından ya da yalan söylemediğinden emin olun.

Öngörülemez Yolculuk

2010’da, kaosun, öngörülemezli- ğin ve devrimlerin gezegeni Uranüs, kariyer hanenizin yöneticisi Koç’a geçti. Yedi yıl boyunca Uranüs profesyonel hayatınızda öngörülemez olaylar ve yıkıcı durumlara sebep oldu. Diğer taraftan sizi çalışma alanınızı iyileştirmek ve güncelleştirmek için modern trendlere uyum sağlamanıza izin vererek itti.
16 Mayıs 2018’de Uranüs Boğa’ya geçiyor; bir Yengeç olarak bu sizin için çok kötü değil. Güvenliğe gerçekten ihtiyacınız var ve Uranüs bunu sağlamıyor ama Boğa uyumlu bir burç olduğundan bu, jokerin sunduğu yeniden oluşumlar ve değişimlerden zevk alabileceğiniz anlamına geliyor. Uranüs 2026’ya kadar arkadaşlar ve toplum hanenizde olacak. Komik ve bir anlamda çılgın arkadaşlar edinebilirsiniz. Ek olarak Uranüs, ait olduğunuz kurumlar, şirketler veya toplumlarda değişimler yaratabilir. Değişimi kucaklayıp yola devam etmeniz gerek. Benzetme olarak bazı şeylere fazla tutunmayın ki parmaklarınız kırılmasın.

Uranüs aynı zamanda, kendinizi güncellemeniz ve üst seviyeye atlamanız için start-uplara bağlanmak ya da yatırım yapmak için ve hayatınıza daha fazla teknoloji, özgürlük ve orijinallik katmanız için iyi bir zaman sunabilir.

Mars Retrosu

Mars hareketin, tutkunun ve aksiyonun burcudur. Nükleer reaktörünüzdür. Güneş paneliniz ve bataryanızdır. Aynı zamanda tohumların ve yeşillenmenin de gezegenidir ve bu, Doğa Ana burcu olan Boğa için önemlidir. Hepimiz çiftçi olmadığımıza göre bu, hayatımıza ektiğimiz ve planladığımız her türlü proje, yaratım ve girişim olarak anlamlandırılabilir. Mars retrosundayken (26 Haziran-27 Ağustos) hayatın bu yönleri çok iyi gitmeyebilir. Benzetme yapacak olursak yöneldiğimiz bu alanlar iyi mahsul vermeyebilir. Bu hiçbir şey olmayacağı anlamına gelmez. Bazen geri geri gitmek de iyidir. Arabanızdaki geri vitesi düşünün. Onsuz nerede olurdunuz? Park etmeniz veya pozisyonunuzu değiştirmeniz nasıl mümkün olurdu?

Mars retrosu sırasında eski projelere yeniden dönebilir, barış ilan edebilir, eski silah arkadaşlarnızla yeniden bağlantı kurabilir, tutkularınızı ve cinselliğinizi yeniden değerlendirebilir, aynı zamanda ciddi bir iyileşme geçirebilirsiniz. Ancak büyük araçlar almak (araba, teçhizat) ya da savaş başlatmak (ilk vuran kaybeder) ya da dava açmak tavsiye edilmez. Cinsel bir ilişkiye ya da büyük bir projeye başlamak için iyi bir zaman değil. Ameliyat için (kesinlikle gerekmedikçe) en iyi zaman değil. Özellikle Merkür retrosunun Mars retrosuyla çakıştığı 26 Haziran-18 Ağustos arası reaktif olmamaya ve kendinize karşı aşırı korumacı davranmamaya çalışın.

ars retrosu 26 Haziran’dan 13 Ağustos’a kadar Kova’da. Bu, cinsellik, ölüm ve dönüşüm hanenizi aktive eder. Tıpkı tutulmalarda olduğu gibi bazı kayıp ve serbest bırakmalarla uğraşacaksınız. Yatırımlar için iyi bir zaman değil. Tutkunuzu tekrar değerlendirebilirsiniz. Sizi ne harekete geçiriyor? Ne motive ediyor? Sigorta, vergiler veya cezalarla ilgili ekstra dikkatli olun.

13 Ağustos’tan 27 Ağustos’a kadar Mars retrosu, ilişkiler hanenizde, Oğlak’ta. Bu, partnerlerle ve hukuki davalarda hayal kırıklıklarına ve zorluklara sebep olabilir. Kavga başlatmamanız gerektiğini unutmayın. Geçmiş ilişkiler tekrar belirebilir fakat bu yeniden o partnerlerle olmanız gerektiği anlamına gelmez. Eylülde, Mars retrosu bittiğinde, geride tutulan birçok proje daha iyi akmaya başlayabilir. Uzlaşmalarla bozuk ilişkileri iyileştirmek ve anlaşmazlıkları çözmek için özellikle iyi bir zaman.

Venüs: Para ve Aşk

Venüs, konforun, lüksün, finansın, yeteneklerin, değerlerin, sanatın ve ilişkilerin yöneticisidir. Aynı zamanda, Adalet ve Hukuk Tanrıçası Ma- at’la ilişkilidir. Venüs güzellik döngüleriyle çalışır: Kendinizi ne kadar çok severseniz o kadar kendinize inanırsınız. Kişisel imajınız ne kadar iyiyse yeteneklerinizle o kadar bağ kurarsınız. Yeteneklerinizi ne kadar geliştirir ve onlara ne kadar yatırım yaparsanız o kadar para kazanırsınız. Venüs’ün mesajı şudur: Kendinizi severseniz para gelir. Bazıları, daha fazla para kazanınca kendilerini daha çok seveceklerini sanırlar ve bu bir hatadır. Bu yıl Venüs retrosunda (6 Ekim-16 Kasım), tavrınızı değiştirebilecek ve parayla ilişkinizi düzelteceksiniz.
Bu yıl Venüs retrosu 6 Ekim-16 Kasım arasında. Venüs önce (6-31 Ekim) Akrep’te, sonra (31 Ekim-16 Kasım) Terazi’de. Venüs retrosu Akrep’teyken, Akrep sizinle aynı tür, yani su burcu olduğu için sizin için kolay olacak. Ama yine de retro retrodur ve mali durumunuzu, yatırımlarınızı ve tutkunuzu etkileyebilir. Genel olarak ortaklık kurmaktan kaçının ve mümkünse büyük yatırımlar ya da alım-satımlar yapmayın. Venüs retrosu çocuklar ve aşk hanenizde.

Çocuklarınız ya da sevgililerinizle yanlış anlaşılmalara, zorluklara veya fazla harcamalara neden olabilir. Venüs retrosu Terazi’deyken zorluklar yaratabilir, ama aynı zamanda size, özellikle ev ve ailenizle ilgili, ilişkiler, ortaklıklar konusunda engin dersler öğretebilir.

Venüs retrosu size gerçek dost ve düşmanlarınızı da gösterebilir. Venüs aynı zamanda değerleri yönettiğinden tavırlarınızı, amaçlarınızı ve değerlerinizi gözden geçirip değiştirmek için iyi bir zaman. Venüs retrosu aslında ikinci el eşya almak için harika bir zaman. Ayrıca ihtiyacınız olmayan eşyalarınızı satmak için de. Ancak eğer gizli aşk ilişkileriniz varsa, bu onların çoğunun açığa çıkacağı bir zaman.

Venüs, 19 Mayıs-13 Haziran arası sizi, başkalarının gözünde daha çekici kılmak için sizin burcunuzda. Romantizm, para kazanmak ve sanatsal tarafınızla bağ kurmak için harika bir zaman. Kendi markanızı yeniden yaratmanız, daha farklı giyinmeniz, saçınızı değiştirmeniz, yeni kıyafetler almanız için iyi bir zaman. (Sağlıklı olduğu, size veya bir başkasına zarar vermediği sürece) Kendinizi şımartmanız ve pohpohlamanız için hiç de kötü bir zaman sayılmaz.

Sonuç:

Bu, aşk ve ilişkilerin yılı. Siz merhametli bir yaratıksınız ve 2018 size, bazen harika, bazen de felaket ilişkiler getirerek duygusal yanınız üzerinde çalışma fırsatları tanıyacak. Merhamet, yolunuza çıkan herkesle birlikte olmak ya da iş yapmak zorundasınız demek değildir. Açık ama seçici olun.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!