4. Sınıf Trafik Güvenliği Ders Kitabı Cevapları Anka Yayınları Sayfa 36
“4. Sınıf Trafik Güvenliği Ders Kitabı Cevapları Sayfa 36 Anka Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
4. Sınıf Trafik Güvenliği Ders Kitabı Cevapları Anka Yayınları Sayfa 36
DEĞERLENDİRME Soru: 1) İleride trafik ile ilgili bir meslek seçmeniz gerekseydi hangi mesleği seçerdiniz? Nedenini aşağıdaki noktalı yerlere birkaç cümle ile yazınız.- Cevap: Ben pilot olmak isterdim. Çünkü uçak kullanmak heyecanlı ve insanları hızlı bir şekilde güvenle ulaştırıyor.
- Cevap: Pilotlar insanları hızlı ve güvenli bir şekilde başka şehirlere ve ülkelere ulaştırır. Uçağı kullanırken kurallara uyarak yolcuların güvenliğini sağlarlar.
Soru: 3) Trafik ile ilgili kurumlar nelerdir? Aşağıya yazınız.
- Cevap: Emniyet Genel Müdürlüğü, Karayolları Genel Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı.
4. Sınıf Anka Yayınları Trafik Güvenliği Ders Kitabı Sayfa 36 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok