4. Sınıf Tutku Yayıncılık Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 78 Cevabı
“4. Sınıf Tutku Yayıncılık Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 78 Cevabı” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
4. Sınıf Tutku Yayıncılık Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 78 Cevabı
9. Fâtiha suresinde boş bırakılan bölümleri tamamlayınız- Cevap: Bismillahirrahmanirrahim Elhamdulillâhi rabbil’alemin Errahmânir’rahim Mâliki yevmiddin İyyâke na’budu Ve iyyâke neste’în İhdinessirâtal mustakîm Sirâtallezine en’amte aleyhim Ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. Amin
- Cevap: Arkadaşlarımızla iyi ilişkiler içinde olmak için onlara karşı davranışlarımızda sürekli olarak nazik olmalı onların kalbini kıracağım davranışlardan uzak durmamız gerektiğini aklınızdan çıkarmamanız gerekir. Arkadaşlarımızla iyi ilişkiler için sürekli olarak güzel ahlaklı güzel sözlü olmalı onları var olan durumlar içerisinde empati yoluyla anlamaya çalışmalı ve sıkıntılarını çözmeye çalışmalıyız. Arkadaşlarımız bizleri temsil ettiği için sürekli olarak arkadaşlarımızı güzel ahlaklı adaletli güzel sözlü Müslüman olan kişilerden seçerek zararlı alışkanlıklardan ve zararlı davranışlardan uzak durmamız gerekmektedir.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok