5. Sınıf İngilizce Beceri Temelli Testler 4. Ünite Cevapları
“5. Sınıf İngilizce Beceri Temelli Testler 4. Ünite Cevapları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
5. Sınıf İngilizce Beceri Temelli Testler 4. Ünite Cevapları
1. I get up early, very early, at six in the morning. Then, I have a shower at half past nine and have breakfast at ten past eight. I go to the gym three times a week at three fourty. I get back home at quarter past five. Which of the following time does NOT George say in his daily routine?
- Cevap: B
2. Which question does NOT have an answer in Greg’s routine?
A) What time do you get up?B) How do you go to school?C) What time do you watch TV?D) What do you do after school?
- Cevap: C
3. What time does he get back home?
- Cevap: C
4. Gina : Hello, Joseph! How many books have you got? Joseph : There are 25 books in the living room and 7 books in my room. So we have---books.
A) eighteenB) thirty - twoC) twenty - fourD) thirty - seven
- Cevap: B
5. Sue gets up late at vveekends. She has a shovver. After breakfast, she dravvs picture. She does her homevvork in the evenings and goes to bed at 10:30 pm. Which photo is the missing one according to the photos above?
- Cevap: A
6. Look at Dave’s activitiy table and complete the sentence. Dave---.
A) swims on the second days of the weekB) dances with friends on MondaysC) goes shopping at weekendsD) goes fishing on saturdays
- Cevap: A
7. Look at Carmen's schedule below and complete the sentence. Carmen---.
A) rides a bike on Wednesday at half past threeB) goes swimming on Friday at half past fourC) watches TV and does puzzle at weekendsD) plays the guitar on Thursda
- Cevap: C
8. Which answer order must the bee follow?
A. What do you have for breakfast?B. What do time do you get up?C. What time do you go to bed?D. When do you go shopping?
- Cevap: C
9. Hi, l'm Jill. I am 10 years old. I live in England with my parents. I wake up at half past six on weekdays and I have breakfast with my family. I like eggs, but my parents like cheese and chips. I go to school by bus. My father, Jack, goes to work by train, but my mother, Lena, goes by car. I have lunch at schoo| because I have classes in the aftern°°ns. After school, I arrive home at about half past three and play basketball in the park. In the evenings, we watch and talk about our day. In the paragraph above, there is NO information about Jill’s---.
A) familyB) friendsC) hobbiesD) daily routine
- Cevap: B
My name is Susan. I get up at seven o’clock every morning. I wash my face and have breakfast at quarter past seven. I get dressed and get on the school bus at eight o’clock. My classes start at quarter to nine. I arrive home at half past three in the afternoon. I do my homework. We have dinner at half past seven in the evening.
10. Which of the following question does NOT have an answer in the text?
A) When does she go to bed?B) What time does she get up?C) How does she go to school?D) What does she do in the evening?
- Cevap: A
11. She comes back home at-----.
- Cevap: C
12. Which of the following is ODD?
A) Seven o’clock.B) Half past nine.C) Quarter to eight.D) Quarter past eight.
- Cevap: D
13. The visual above is about Arthur’s---.
A) favourite hobbiesB) school subjectsC) daily routineD) family life
- Cevap: C
14. Which of the following does NOT complete the conversation?
A) Do you feel sleepyB) What time do you get upC) How do you go to schoolD) Do you have lunch at school
- Cevap: A
Tom: Do you get up early?Henry :---.Tom : What do you do in the morning?Henry:---.Tom: What do you have for breakfast?Henry:---.Tom: What time do you leave for school?Henry:---.15. Which of the following answer does NOT complete the conversation?
A) I wash my face and have breakfastB) I go by school busC) At quarter to eightD) Yes, I do
- Cevap: B
16. The conversation is about Henry’s---.
A) school timetableB) favourite lessonC) morning routineD) time for lunch
- Cevap: C
Jane gets up at half past seven on weekdays and she has breakfast with her family. She has lunch at school because she has classes in the afternoons. After school, she arrives home at about half past three and plays games in the park. In the evenings, she spends some time with her family. At weekends, she gets up at around ten o’clock. She plays games in their garden in the afternoons then she goes online with her cousins. They play computer games.
17. According to the text, Jane---.
A) gets up late on weekdaysB) plays football at lunch timeC) has breakfast before her familyD) plays computer games at the weekend
- Cevap: D
18. There is NO information about---.
A) when she goes onlineB) where she has her lunchC) what she eats for breakfastD) what time she gets up on weekdays
- Cevap: C
19. Which of the following is ODD according to the timetable?
A) Half past twelveB) Quarter to eightC) Twenty to sixD) Ten to five
- Cevap: D
20. Lisa is an English teacher in London. On weekdays, she always gets up at about 7:15. She has a shower and then she has breakfast with her husband and daughter. After breakfast, she goes to school by bicycle at 8:30. At about 1:30 p.m., she usually has lunch. She finishes work at five p.m. She has dinner at about 7 p.m. and then she has a cup of coffee. In the evening, she watches television. She likes listening to music. She goes to bed at about 11:30 p.m. The text is about Lisa’s---.
A) school lifeB) daily routineC) favourite subjectD) weekend activities
- Cevap: B
5. Sınıf İngilizce Meb Yayınları Beceri Temelli Testler 4. Ünite Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok