Kitap Cevapları TIKLA
Test Çöz TIKLA
sınıf 1 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 2 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 3 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 4 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 5 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 6 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 7 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 8 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 9 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 10 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 11 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 12 Ders Kitapları ve Cevapları
Ders ve Çalışma Kitabı Cevapları
6. Sınıf Peygamberimizin Hayatı Meb Yayınları

6. Sınıf Peygamberimizin Hayatı Ders Kitabı Cevapları Sayfa 115

Youtube Kanalı

“6. Sınıf Peygamberimizin Hayatı Ders Kitabı Cevapları Sayfa 115 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

6. Sınıf Peygamberimizin Hayatı Ders Kitabı Cevapları Sayfa 115

Soru: Aşağıdaki sorulan kutucuklarda yer alan kelime ve kelime gruplarından yararlanarak cevaplayınız. Sorudan cevaplarken kutucuklardaki harfleri kullanırız. (Aynı harfi birden fazla soru üçün kullanabilirsiniz.)

Soru: 22) Peygamber Efendimiz’in cennetin anahtarı olarak nitelendirdiği amel hangisidir?

  • Cevap: e

Soru: 23) İnsanlara teşekkür etme yolları nelerdir?

  • Cevap: a-c-g

Soru: 24) İnsanların Allah’a (cc) bağlılığını ifade etme yolları nelerdir?

  • Cevap: b-e-f

Soru: 25) Hz. Peygamber’in cenaze namazını tekrar kıldığı sahabi kimdir?

  • Cevap: ğ

Soru: 26) Hz. Peygamber’in ibadetlerinde en çok önem verdiği hasletler nelerdir?

  • Cevap: h-ı

Soru: 27) Bir Müslüman’ın amellerini yaparken uzak durması gereken özellik nedir?

  • Cevap: i

Soru: 28) Hz. Peygamber’in zorluklar karşısında Müslümanlara tavsiye ettiği davranış nedir?

  • Cevap: ç

Soru: 29) Gösteriş için başkalarına iyilik ve yardımda bulunmak hangi davranışa örnektir?

  • Cevap: i

6. Sınıf Meb Yayınları Peygamberimizin Hayatı Ders Kitabı Sayfa 115 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!