7. Sınıf Fen Bilimleri Çalışma Sayfaları Kitabı Cevapları 3. Ünite Sayfa 28
7. Sınıf Fen Bilimleri Çalışma Sayfaları Kitabı Cevapları 3. Ünite Sayfa 28 Meb Yayınlarına ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
7. Sınıf Fen Bilimleri Çalışma Sayfaları Kitabı Cevapları 3. Ünite Sayfa 28
Yukarıda öğrencilerin tasarımlan ile ilgili verilen açıklamalarda birinci öğrencinin ifadesini tamamlayınız.- Cevap: Çünkü yürürken karşıdan gelen hava direncini en aza indirmek istedim.
- Cevap: 3. çıkışa ulaşır.
- Cevap: Bir adet doğru vardır.
- Cevap: Balıkların kaygan yüzeyinden esinlenerek, dalgıçların suyla olan sürtünmesini azaltabilen, sağlığa zararı olmayan bir sıvı düşündüm.
7. Sınıf Fen Bilimleri Çalışma Sayfaları Kitabı Cevapları 3. Ünite Sayfa 28 Meb Yayınları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
😃 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok