7. Sınıf Müzik Ders Kitabı Cevapları Sayfa 56
Bu sayfa 2025-2026 eğitim-öğretim yılı içeriğidir.
Kitabın güncel basımı kontrol ediliyor…
“7. Sınıf Müzik Ders Kitabı Cevapları Sayfa 56” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
7. Sınıf Müzik Ders Kitabı Cevapları Sayfa 56
1. ETKİNLİK
Etkinlik Adı: Bin Cefalar Etsen Almam ÜstümeEtkinlik Amacı: Türk müziği kültürünü tanımak.Araç Gereç: Ders kitabı, etkileşimli tahta, eserin ses kaydı.
Soru: Sözleri Pîr Sultan Abdal’a ait "Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme” türküsünü dinleyelim. Türkü ile ilgili duygu ve düşüncelerimizi arkadaşlarımızla paylaşalım.
- Cevap: Türkü bana hüzün ve ayrılık duygusu hissettirdi; sözlerde dosta olan sadakat ve ondan ayrılmanın acısı anlatılıyor, bu da beni çok etkiledi.
7. Sınıf Meb Yayınları Müzik Ders Kitabı Sayfa 56 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Yorumlar onaydan sonra yayınlanır.
Henüz yorum yok