Kitap Cevapları TIKLA
Test Çöz TIKLA
sınıf 1 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 2 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 3 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 4 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 5 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 6 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 7 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 8 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 9 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 10 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 11 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 12 Ders Kitapları ve Cevapları
Youtube Kanalı
8. Sınıf Matematik Sonuç Yayınları

8. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları Sonuç Yayınları Sayfa 205

Youtube Kanalı

“8. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları Sayfa 205 Sonuç Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

8. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları Sonuç Yayınları Sayfa 205

Soru: 4) Yasemin’in ifadesinde belirttiği birinci dereceden bir bilinmeyenli eşitsizliği yazınız ve sayı doğrusunda gösteriniz.

Soru: 5) Bir otomobilin gittiği yolun (km) 5 km fazlasının 7 katı, 350 km’den fazla değildir. Buna göre bu durumu belirten birinci dereceden bir bilinmeyenli eşitsizliği yazınız. Yazdığınız eşitsizliği çözünüz ve sayı doğrusunda gösteriniz.

Soru: 6) Yandaki ABCD karesinin kenar uzunluğu (x – 6) br’dir. Çevre uzunluğu 32 br’den küçük olduğuna göre x in alabileceği en büyük tam sayı değeri kaçtır?

Soru: 7) Şeref Bey’in sattığı teşbih sayısının 12 fazlasının yarısı 40’tan büyüktür. Buna göre Şeref Bey en az kaç teşbih satmıştır?

  • Cevap:

8-sinif-matematik-ders-kitabi-cevabi-sonuc-yayinlari-sayfa-205
8-sinif-matematik-ders-kitabi-cevabi-sonuc-yayinlari-sayfa-205-2

8. Sınıf Sonuç Yayınları Matematik Ders Kitabı Sayfa 205 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!