Kitap Cevapları TIKLA
Test Çöz TIKLA
sınıf 1 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 2 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 3 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 4 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 5 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 6 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 7 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 8 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 9 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 10 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 11 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 12 Ders Kitapları ve Cevapları
Google Play Uygulama
9. Sınıf Matematik Meb Yayınları

9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Ders Kitabı Sayfa 167 Cevabı

Google Play Uygulama

9. Sınıf Matematik Ders Kitabı Sayfa 167 Cevapları Meb Yayınları’na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Ders Kitabı Sayfa 167 Cevabı

ÖRNEK 32. Aynı güçteki 6 işçinin 12 günde boyayabileceği bir duvarı bu işçilerle aynı güçte olan 8 işçinin kaç günde boyayabileceğini bulunuz.

ÖRNEK 33. Ali bir işi 3 günde Sibel ise aynı işi 8 günde bitirebilmektedir. İkisi birlikte bu işe başladıktan 2 gün sonra Sibel işi bırakıyor. Kalan işi Ali’nin kaç günde bitirebileceğini bulunuz.

ÖRNEK 34. Boyları eşit olan iki mumdan biri 4 diğeri 6 saatte tamamen yanıp tükenmektedir. Aynı anda yakılan bu mumların yakıldıktan kaç saat sonra boyları oranının 1/3 olacağını bulunuz.

9. Sınıf Meb Yayınları Matematik Ders Kitabı Sayfa 167 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!