Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
9. Sınıf Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Sonuç Yayınları

9. Sınıf Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ders Kitabı Cevapları Sonuç Yayınları Sayfa 137

“9. Sınıf Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ders Kitabı Cevapları Sayfa 137 Sonuç Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

9. Sınıf Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ders Kitabı Cevapları Sonuç Yayınları Sayfa 137

(T T-35b) Sola mecburi yön: Kavşaklarda bazı yolların tek yönlü olması hâlinde veya servis yolu gibi geçici kullanıma açık kesimlerde, mecburen sola hareket edileceğini bildirir.

(T T-35c) İleri mecburi yön: Kavşaklarda bazı yolların tek yönlü olması hâlinde veya servis yolu gibi geçici kullanıma açık kesimlerde, mecburen ileriye gidilmesini bildirir.

(T T-35d) İleri ve sağa mecburi yön: Kavşaklarda sağa dönüşlerin dönüş adalarıyla korunmuş olması hâlinde veya servis yolu gibi geçici kullanıma açık kesimlerde, mecburen ileri ve sağa gidilmesini bildirir.

(T T-35e) İleri ve sola mecburi yön: Kavşaklarda bazı yolların tek yönlü olması hâlinde veya servis yolu gibi geçici kullanıma açık kesimlerde, mecburen ileri ve sola gidilmesini bildirir.

(T T-351) Sağa ve sola mecburi yön: Bazı yönlerin trafiğe kapalı olması hâlinde veya kavşaklarda ve servis yolu gibi geçici kullanıma açık kesimlerde, mecburen sağa ve sola gidilmesini bildirir.

(T T-35g) İleride sağa mecburi yön: Sürücülerin levha üzerinde belirtilen yönü takip etmek zorunda olduklarını bildirir.

(T T-35h) İleride sola mecburi yön: Sürücülerin levha üzerinde belirtilen yönü takip etmek zorunda olduklarını bildirir.

(T T-36a) Sağdan gidiniz: Bölünmüş yollarda refüj başlarına, kavşaklardaki diğer adalarla yol platformu üzerindeki sabit cisimlerin önüne konulur. Refüjün, adanın veya sabit cismin sağından gidilmesini bildirir.

(T T-36b) Soldan gidiniz: Yapım, bakım ve onarım çalışmalarında, geçici nedenlerle trafiği ok yönünde yönlendirmek amacıyla kullanılır.

(T T-36c) Her iki yandan gidiniz: Yolun gidişe ayrılan kısmı üzerinde refüj, ada veya sabit cisim bulunması hâlinde bunların önüne konulur. Refüjün, adanın veya sabit cismin her iki tarafından da gidilebileceğini bildirir.

  • Cevap: Bu sayfada soru bulunmamaktadır.

9. Sınıf Sonuç Yayınları Sağlık Bilgisi ve Trafik Kültürü Ders Kitabı Sayfa 137 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!