Dinler Tarihi Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 140
“Dinler Tarihi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 140 Meb Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Dinler Tarihi Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 140
ARAŞTIRALIM
Bir kiliseye mensup zayıf, hasta veya ihtiyaç sahibi birine, bir başka kiliseye mensup kişi tarafından misyonerlik yapılması hoş karşılanmazken başka bir dine mensup zayıf, hasta veya ihtiyaç sahibi birine böyle bir durumda misyonerlikte bulunulmasını Hıristiyanlar nasıl karşılarlar? Araştırınız.
- Cevap: Misyonerlik anlayışı ve uygulaması, Hıristiyan denominasyonlarına ve öğretilerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.
ARAŞTIRALIM
Misyonerliğin yeni bir şekli olan inkültürasyon çalışmalarında Hıristiyan olmayan toplumlarda hangi yöntemlerin kullanıldığını araştırınız.
- Cevap: İnkültürasyon, Hıristiyan olmayan toplumların kültürlerini dini içerikle birleştirme yöntemidir.
Dinler Tarihi Ders Kitabı Sayfa 140 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.


Yeni Yorum