Temel Dini Bilgiler Ders Kitabı Cevapları E Yayınları Sayfa 52
“Temel Dini Bilgiler Ders Kitabı Cevapları E Yayınları Sayfa 52” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz. Temel Dini Bilgiler Ders Kitabı Cevapları E Yayınları Sayfa 52 Hz. Peygamberimiz (s.a.v.) kendisine, “Cehennemden kurtaracak ve cenneti kazandır
“Temel Dini Bilgiler Ders Kitabı Cevapları E Yayınları Sayfa 52” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.
Temel Dini Bilgiler Ders Kitabı Cevapları E Yayınları Sayfa 52
Hz. Peygamberimiz (s.a.v.) kendisine, “Cehennemden kurtaracak ve cenneti kazandıracak bir şey öğrenmek istiyorum.” diyen bir sahabiye, “Allah’a şirk koşmadan ibadet etmeye devam et, farz namazı kıl, farz olan zekâtı ver, Ramazan orucunu tut, insanların sana davranmasını istediğin şekilde onlara davran, insanların sana davranmasını istemediğin şekilde onlara davranmayı terk et!” diyerek öğüt vermiştir. Ahmet ibni Hanbel, Müsned, C 6, s. 384.
Yukarıdaki hadisi ibadet ve ahlak ilişkisi açısından yorumlayınız.
- Cevap: Ahlak ve ibadet bir aradadır. Bu ikisini birbirinden ayrı düşünmemek gerekir.
Temel Dini Bilgiler E Yayınları İslam 1 Ders Kitabı Cevapları Sayfa 52 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.
Henüz yorum yok
Sorularını paylaş, diğer öğrencilerin yorumlarını oku. Tam liste ayrı pencerede açılır.
Henüz yorum yok