Kitap Cevapları TIKLA
Test Çöz TIKLA
sınıf 1 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 2 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 3 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 4 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 5 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 6 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 7 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 8 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 9 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 10 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 11 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 12 Ders Kitapları ve Cevapları
Test Çöz Sayfası
2. Sınıf Hayat Bilgisi Ata Yayıncılık

2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Ata Yayıncılık Sayfa 113

Ders ve Çalışma Kitabı Cevapları

“2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Sayfa 113 Ata Yayınları” ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Ata Yayıncılık Sayfa 113

Acil durum numarası arandığında doğru bilgi nasıl verilir? Öncelikle sakin olmanız gerektiğini unutmayınız. Sonra kendinizi tanıtınız. Bulunduğunuz yeri, acil durumun ne olduğunu söyleyiniz. Varsa yaralı bilgisini veriniz.

Ben Turgut Ceylan. İzmir’in Narlıdere ilçesinden arıyorum. Şehit Fethi Sekin Caddesi üzerinde Çağrıbey Parkı yakınında iki araç çarpıştı. Araç sürücüleri baygın durumda.

Resimde gördüğünüz çocuk, hangi numarayı arayarak görevlilerden yardım istemiş olabilir? Söyleyiniz.

  • Cevap: Resimde gördüğüm çocuk, 112 acil numarayı arayarak görevlilerden yardım istemiş olabilir.

Acil durumlarda yardım alabileceğiniz kurumlara bazen asılsız ihbarlar yapıldığını biliyor muydunuz?

  • Cevap: Evet, maalesef bunu duydum.

2. Sınıf Ata Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 113 ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!