Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Kitap Özetleri

2020 Şifreleri Çözüyor Kitap Özeti Zeynep Turan

Edebiyat severler Zeynep Turan‘ın yazmış olduğu 2020 Şifreleri Çözüyor kitap özet ve yorumuna bakmaya ne dersiniz?

Zeynep Turan 2020 Şifreleri Çözüyor Kitap Özeti

2020 Şifreleri Çözüyor” 2020 yılında İnkılap Kitabevinden çıkan bir kitap. “2020 Şifreleri Çözüyor” kitabı Türk Edebiyatı’nın usta ve popüler yazarlarından olan Zeynep Turan tarafından kaleme alınmış. “2020 Şifreleri Çözüyor Özeti”ne baktığımızda ise 2020 yılının şifrelerinin anlatıldığını görüyoruz.

Kitaptan Küçük Bir Bölüm

7 Ağustos’tan itibaren duygularınız derya olacak. Suyun gücü­ne sahip Venüs’ün etkisiyle geçmiş ilişkilerinize özlem duyabilir; iletişim kurma arzunuz artabilir. Yılın başından beri iniş çıkışlı devam eden birliktelikler Venüs’ün su haliyle bir dirhem topar­lanırken, haber beleyen bir Koç burcuysanız, içinizi ısıtacak tele­fonlar bir gece ansızın gelebilir.

Dünya evine girecek çiftler aileleri yüzünden küçük ger­ginlikler yaşayabilir.

Örf ve adetler konusunda kendinizi kısıtlanmış, bastırıl­mış hissedebilirsiniz. Ailenize katılan yeni üyelerin göz hapsine takılabilirsiniz.

Evliliğini kurtarmak isteyen Koç burçları; büyüklerinden yardım alırken, gerçekten ne yapmak istediklerine karar vermek­te zorlanabilirler.

Umutlan toplama zamanı.

Ateş burcunda meydana gelen Yeniay, size hitap edecek. 19 Ağustos’ta meydana gelen bu gökyüzü olayı yaratıcı yanınıza destek çıkacak. Eğlence hayatı, sanat dünyası, hobileriniz bu dö­nemle birlikte hareketleniyor. Hoşgörülü tavrınız güzel arkadaş­lıkların başlamasını sağlayabilir. Bağımlılıklarınızı yönetmeye çalışırken, gerekirse bir danışman yardımı almayı tercih edebilir­siniz. Yapıcı, düzenleyen ateş burcundaki Yeniay sizi ilgilendir­diği kadar yakın çevrenizi de mercek altına alacak.

Özel hayatınız gizliliğini korunuyor.

Aile üyelerinizle geçireceğiniz tatilde bazı detayları eskisi gibi anlatmak istemeyeceksiniz.

Evli birinin ilgisini belli belirsiz hissedebilirsiniz.

Kendinizi ilişkilerde boşa kürek çekiyor gibi hissedebilir, eskiden görüştüğünüz kişilere şans vermeyi düşünebilirsiniz.

Eski eşinizin kafa karışıklığını fark edebilir, asla dediğiniz barışma fikrini gözden geçirmeye başlayabilirsiniz.

Yeniay, kalbi boş olan Koç burçlarını ise yaz bitmeden ümit­lendiriyor. Yalnız bir Koç burcuysanız, ateşin sabit burçtaki et…

Zeynep Turan’ ın kaleme aldığı 2020 Şifreleri Çözüyor tavsiye ettiğimiz kitaplardandır.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!