Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
3. Sınıf Evrensel İletişim Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Cevapları

3. Sınıf Evrensel İletişim Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Dikkatli Alışveriş Cevapları

3. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Evrensel İletişim Yayınları 3.Ünite Sağlıklı Hayat Sayfa 90,  92, 93  Dikkatli Alışveriş Etkinlik Soruları ve Cevapları

3. Sınıf Evrensel İletişim Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Dikkatli Alışveriş Cevapları

3. Sınıf Evrensel İletişim Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 90 Cevabı 

Merhaba arkadaşlar, adım Irmak. Biz alışveriş yaparken dikkatli davranan bir aileyiz. Bilinçli tüketici olmaya özen gösteririz. Aşağıdaki görselleri inceleyiniz. Metinleri okuyunuz. Ailemle birlikte alışveriş yaparken nelere dikkat ettiğimizi söyleyiniz.

  • Cevap: Satın aldığım ürünün Son kullanma tarihine, ambalajının açık olup olmadığına ve TSE damgası olup olmadığına dikkat ediyorum.

3. Sınıf Evrensel İletişim Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 92 Cevabı 

Alışverişlerinizde siz nelere dikkat ediyorsunuz? Anlatınız.

  • Cevap: Satın aldığım ürünün Son kullanma tarihine, ambalajının açık olup olmadığına ve TSE damgası olup olmadığına dikkat ediyorum.

3. Sınıf Evrensel İletişim Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 93 Cevabı 

Aşağıdaki görseli inceleyiniz. Konuşma balonlarını okuyunuz. Tuna, nasıl bir problemle karşılaşmış? Anlatınız. Tuna, böyle bir problemle karşılaşmamak için ne yapmalıydı? Yazınız.

  • Cevap: Tuna, son kullanma tarihi geçmiş çikolata almış. Ancak, fiş almadığı için herhangi bir şey talep edememektedir.

Yiyecek ve içecek satın alırken nelere dikkat etmeliyiz? Yazınız.

  • Cevap: Ürünlerde TSE damgası olduğuna, ambalajının açık olmamasına, son kullanma tarihine dikkat etmeliyiz. Bunun yanında fişimizi almayı da unutmamalıyız.

3. Sınıf Evrensel İletişim Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Dikkatli Alışveriş Cevapları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2024 Ders Kitabı Cevapları

Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /home/evvelcevap.com/public_html/wp-content/plugins/mk-reaction-v2a/inc/class-reactions.php on line 228
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!