Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Eğitim

Üniversiteler Yemek Ücretleri Sebebiyle Uyarıldı!

Üniversitelerin yemek ücretinin yüksekliğinden dolayı YÖK Başkanımız üniversite yönetimlerini uyardı.

Üniversiteler Yemek Ücretleri Sebebiyle Uyarıldı!

İstanbul Üniversitesindeki yemek ücretlerinden dolayı yapılan eylemleri duymayan yoktur veya kalmamıştır. Üniversite öğrencileri yemeklerdeki ücret artışından dolayı şikayetçi. Şikayetçi olmaları ise çok normal. Çünkü geçim derdini iliklerini kadar hisseden bir öğrencinin hayatındaki en önemli şeylerden bir tanesi gurbette karnını doyurmaktır. Karnını doyurma aşamasında ise eğer yediği yemeklerinin ücretinde artışı gördüğünde doğal olarak bu konu hakkında şikayetçi olacak. Üniversite öğrencilerinin tek derdi okudukları üniversitelerde makul ücretlere yemek yiyebilmek.

Bu yazıyı okuyanlardan kimimiz bir üniversite bitirmiş, kimimiz bir üniversite öğrencisi okutmakta kimimizin ise uzaktan veya yakından bir tanıdığı var. Üniversite öğrencilerinin yaşamış oldukları sıkıntıları görünce ise insanlar onlara bir şekilde yardım etmek istiyor. Bu yardım ise insani bir yardım. Ülkemizde kim evinden uzakta ve gurbetteyse milletimiz ona yardım eder.

Öğrencilerin Yemekhanelerindeki Son Durum 

Üniversite yemekhanelerinde ise son günlerde bir şikayet var. Yemeklerin pahalı olduğundan kaynaklı olan şikayetleri ise üniversite yönetimleri dikkate alıyor ve fiyatlarla ilgili gerekli düzenlemeleri ivedilikle yapıyor. Bir taraftan da her şeyin bu kadar pahalı olduğu bir dönemde bu fiyatlara yemek çıkartmakta çok zor. Aslında iki tarafta kendilerince haklı. Öğrenciler ucuza yemek isteğinde haklı, yönetimdekiler ise her şeyin çok pahalı olduğunu söylerken haklı. Fakat bizim isteğimiz her iki tarafında memnun olacağı bir orta yolun bulunabilmesi. Bu sayede üniversite öğrencileri de rahat bir şekilde yemeklerini yiyebilir.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!