Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
3. Sınıf Hayat Bilgisi Çalışma Kitabı

3. Sınıf Hayat Bilgisi Çalışma Kitabı Sayfa 86 Cevapları

3. Sınıf Hayat Bilgisi Çalışma Kitabı Sayfa 86 Cevapları Meb Yayınları‘na ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

3. Sınıf Hayat Bilgisi Çalışma Kitabı Sayfa 86 Cevapları

Güvenliğimizi tehdit eden kişi, grup veya durumlar karşısında çok dikkatli olmalıyız. Bu tür durumlarda okulda öğretmenimizden, ailemizden, çevrede tanıdıklarımızdan ve güvenlik görevlilerinden yardım istemeliyiz. Terör saldırıları ve savaşlar da güvenliğimizi tehdit eden olağanüstü durumlardandır. Bu tür durumlarda büyüklerimizle birlikte güvenli olan yerlere (sığınak vb.) giderek büyüklerimizin yanında tehlikenin geçmesini beklemeliyiz. Çevremizde güvenliğimizi tehdit eden başka olağanüstü olay ya da durumlarla da karşılaşabiliriz. Deprem, sel, çığ vb. doğal afetler bu durumlardandır. Doğal afetleri önleyemeyiz. Ancak doğal afetlerin zararlarından korunmak için çeşitli önlemler alabiliriz. Sel ve su baskınları esnasında ise bulunduğumuz binanın üst katına çıkarak yardım istemeliyiz.

Güvenliğimizi tehdit edebilecek durumlar hangileridir? Okların uçlarına yazınız.

  • Cevap:

3. Sınıf Hayat Bilgisi Çalışma Kitabı Meb Yayınları Sayfa 86 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
6
angry
1
love
1
confused
1
sad
1
unlike
0
happy
0
clap

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!