Kitap Cevapları TIKLA
Test Çöz TIKLA
sınıf 1 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 2 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 3 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 4 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 5 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 6 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 7 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 8 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 9 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 10 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 11 Ders Kitapları ve Cevapları
sınıf 12 Ders Kitapları ve Cevapları
Google Play Uygulama
5. Sınıf Fen Bilimleri Çalışma Sayfaları

Öğrencilerin hazırladıkları devreleri aşağıya çiziniz.

Ders ve Çalışma Kitabı Cevapları

Öğrencilerin hazırladıkları devreleri aşağıya çiziniz.a ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

Öğrencilerin hazırladıkları devreleri aşağıya çiziniz. 

Öğretmen Duygu Hanım; Halil, Aysun ve Bülent’e farklı parlaklıklarda elektrik devreleri yapmalarını söyler. Halil en parlak devreyi, Aysun en parlak ikinci devreyi, Bülent ise en az parlak devreyi yapmalıdır. Her birine dörder pil ve sekizer ampul verir ve en az iki pil ve iki ampul kullanılmasını söyler. Lambaların parlaklıklarıyla ilgili ise şu bilgileri paylaşır: – Üç pil bir ampulü yakamıyor, böyle bir devre yapıldığı zaman ampul patlıyor. – Bir pil, üç ampulü yakamıyor.
Öğrencilerin hazırladıkları devreleri aşağıya çiziniz.

  • Cevap:

5. Sınıf Fen Bilimleri Çalışma Sayfaları Kitabı Cevapları 7. Ünite Sayfa 18 Meb Yayınları ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2025 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!