Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
2. Sınıf Hayat Bilgisi Meb Yayınları

2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 214

2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 214 Cevapları Meb Yayınları ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Meb Yayınları Sayfa 214

Evinizde hangi hayvanı beslemek istersiniz? Anlatınız.

  • Cevap: Ben evimde kuş beslemek isterdim. Özellikle güzel bir papağanım olmasını isterdim. Papağanıma güzel kelimeler öğretmek ve öğrettiğim kelimeleri arkadaşlarıma dinletmek isterdim.

Aşağıdaki olayı okuyunuz. Olayla ilgili düşüncelerinizi söyleyiniz.

Bir gün okuldan gelirken kapımızın önünde yavru bir kedi gördüm. Soğuktan ve açlıktan bitkin görünüyordu. Onu alıp hemen eve gittim. Anneme bu kediyi sahiplenmek istediğimi söyledim. Annem, hayvanlara karşı duyarlı olan insanlara karşı da duyarlı olur, dedi. Önce onu bir veterinere götürmemiz gerektiğini söyledi. Hayvan bakımının sorumluluk ve sabır istediğini anlattı. Ben de bütün şartları kabul ettim. Kedimin yemek, tuvalet, su, gezme, oyun oynama, bakım gibi tüm ihtiyaçlarını aksatmadan karşılayacağıma söz verdim. Her gün mamasını ve suyunu verdim. Annemle veterinere gidip aşılarını yaptırdık. Bunlarla ilgili araştırma yaptım. Bakımı konusunda bilgi edindim. Kedim hem arkadaşım hem de dostum olmuştu.

  • Cevap: Evcil bir hayvan beslemek çok güzel bir şey. Fakat bunun bazı sorumlulukları var. Onun beslenmesi, bakımı, barınması, temizliği gibi konuları çok iyi bilmemiz gerekiyor. Eğer bunları layıkıyla yaparsak onlar da bizim için çok iyi bir dost olurlar.

2. Sınıf Meb Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 214 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2024 Ders Kitabı Cevapları

Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /home/evvelcevap.com/public_html/wp-content/plugins/mk-reaction-v2a/inc/class-reactions.php on line 228
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
4
love
3
unlike
1
angry
0
happy
0
clap
0
confused
0
sad

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!