Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
2. Sınıf Yıldırım Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Cevapları

2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 69 Cevapları Yıldırım Yayınları

2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Cevapları Yıldırım Yayınları Sayfa 69 ulaşabilmek ve dersinizi kolayca yapabilmek için aşağıdaki yayınımızı mutlaka inceleyiniz.

2. Sınıf Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 69 Cevapları Yıldırım Yayınları

Harçlıklarınızı harcarken önce hangi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsunuz?

  • Cevap: Harçlıklarımı harcarken önce yiyecek ve içecek ihtiyacımı karşılıyorum. Okuldayken harçlığımla simit, süt, su gibi şeyler alıyorum.

Resimleri inceleyiniz. Suat’ın biriktirdiği harçlıklarla ne yaptığını söyleyiniz.

Suat, harçlıklarından bir kısmını kumbarasına atarak biriktirdi. Bir süre sonra biriktirdiği paraları saydı. Bu parayla istediğim birkaç şeyi alabilirim, diye düşündü. Bunun için önce ne almak istediğine karar verdi. Dergi, kalem, tenis topu ve hikâye kitabı alacaktı. Suat, parasıyla istediklerini aldı. Kalan parası ile bir şeyler daha alabilirdi. Ama gereksiz harcama yapmamak için bu parayı tekrar kumbarasına attı.

Suat’ın davranışının doğru olduğunu düşünüyor musunuz? Söyleyiniz.

  • Cevap: Suat’ın davranışını doğru buluyorum. Parasını biriktirmesi doğru bir davranış. Daha sonra biriktirdiği bu para kendisine lazım olabilir.

2. Sınıf Yıldırım Yayınları Hayat Bilgisi Ders Kitabı Sayfa 69 Cevabı ile ilgili aşağıda bulunan emojileri kullanarak duygularınızı belirtebilir aynı zamanda sosyal medyada paylaşarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

2024 Ders Kitabı Cevapları

Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /home/evvelcevap.com/public_html/wp-content/plugins/mk-reaction-v2a/inc/class-reactions.php on line 228
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
1
clap
0
happy
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!