Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Eğitim

2021 Telafi Eğitimi Ne Zaman Bitecek?

Bu hafta yani 7 Haziran günü telafi eğitimi başlamıştı. Peki telafi eğitimi ne zaman bitecek, öğrenciler ne zaman karne alacak? İşte haberimizin detayları…

2021 Telafi Eğitimi Ne Zaman Bitecek?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk geçtiğimiz aylarda twitter üzerinden telafi eğitiminin yapılacağını duyurmuştu. 7 Haziran günü telafi eğitimi 8. sınıf ve 12. sınıf öğrenciler için yüz yüze olarak başladı. Nihayet uzun zamandan sonra okullarda zil çaldı ve sıra olunup İstiklal Marşı okundu.

Bakanlıkça belirlenen kurallar çerçevesinde başlayan yüz yüze eğitim haftada 2 gün olarak ayarlandı. Hafta 2 gün olarak belirlenen telafi eğitimi öğrencilerin eksik olduğunu konular için başlatılan önemli bir uygulama. Bu uygulama 2 Temmuz’a kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk aylar önce yaptığı açıklamada öğrencileri Temmuz ayına kadar okulda tutmak istediklerini belirtmişti.

Karneler 18 Haziran’da Verilecek!

2020 – 2021 eğitim ve öğretim dönemi 18 Haziran günü sona erecek ve 18 Haziran günü öğrenciler karnelerine kavuşacak. Bakanlığın yaptığı açıklamada karnelerin e-karne olarak verileceği eğer öğrenci karnesini elden almak istiyorsa onlar içinde karne bastırılıp verileceği söylendi.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!