Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Eğitim

2021 YKS İkinci Ek Tercih Günleri Yarın Başlıyor

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygın az önce Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada  Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) ikinci ek tercih günlerinin yarın başlayacağını duyurdu. İkinci Ek tercih günleri kaç gün sürecek? İşte haberimizin detayları…

2021 YKS İkinci Ek Tercih Günleri Yarın Başlıyor

Binlerce öğrenci Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) ek tercihleri sonrası binlerce öğrenci ikinci ek tercih günlerini beklemeye başladı. Ek tercih günlerinde bir sebepten dolayı tercih yapmayan veya ek tercih yapıp herhangi bir programa yerleştirilemeyen adaylar ikinci ek tercih günlerini bekliyordu.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygın Twitteri üzerinden yaptığı açıklama ile Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) ikinci ek tercih günlerinin 14 Ekim günü yani yarın başlayacağını söyledi. 14 Ekim günü başlayacak olan YKS ikinci ek tercih günleri 18 Ekim günü sona erecek.

YKS İkinci Ek Tercih Günleri 4 Gün Sürecek

YKS ikinci ek tercih günleri 14 Ekim günü başlayacak ve toplamda 4 gün sürecek. 4 gün sürecek olan ikinci ek tercih günleri 18 Ekim gecesi sona erecek.

2024 Ders Kitabı Cevapları
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!