Kitap Cevapları TIKLA
Soru Sor TIKLA
Survivor

Survivor 22 Mayıs 2017 Ödül oyununu kim kazandı

Survivor 22 Mayıs 2017 Ödül oyununu kim kazandı

Survivor 2017 Kıbrıs finali yaklaşırken adadaki mücadele gittikçe artıyor. Hem ünlüler takımı hem de gönüllüler takımı çıktıkları her oyunu kazanmak için ellerinden gelen her şeyi ortaya koyuyorlar.

Gönüllüler takımına baktığımız zaman şu an bir takım olamadıklarını ve yavaş yavaş parçalandıklarını görüyoruz. Şu an gönüllüler takımı 5 kişi kalmış durumda. Eleme potasına da en güçlü yarışmacıları girdi. Survivor Volkan ve Survivor Ogeday şu an gönüllüler takımında eleme potasında olan yarışmacılar. Bu iki yarışmacıdan birinin gitmesi halinde ise gönüllüler takımı çok büyük bir güç kaybına uğrayacaklar.

Ünlüler takımına baktığımızda ise birbirine kenetlenen bir takım görüyoruz. Ünlüler takımı 21 Mayıs 2017 Survivor dokunulmazlık oyununu kaybettiler. Fakat kendi aralarında anlaşarak Survivor Sabriye’yi potaya sokmadılar. Bunun sebebi ise Survivor Sabriye’nin 9 kez potaya girmesi ve pota stresini yaşamak istememesi. Önce Survivor Adem Kılıç bunu rica etti ve kendi isminin yazılmasını söyledi. Aynı şekilde Survivor İlhan Mansız sorumluluk alarak kendi isminin yazılmasını istedi. Ünlüler takımından bu hafta eleme potasına giren iki aday: Survivor Adem ile Survivor İlhan Mansız oldu.

22 Mayıs 2017 Survivor ödül oyununu kim kazandı

Bu haftanın belki de en çok merak edilen sorularından bir tanesi de “Survivor 22 Mayıs 2017 Ödül oyununu kim kazanacak” Survivor 22 Mayıs ödül oyununun ödülü gerçekten yarışmacıları heyecanlandırdı ve daha da hırslandırdı.

Survivor 22 Mayıs 2017 Ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı. Gönüllüler takımı 22 Mayıs 2017 Survivor ödül oyununda çok iyi bir mücadele örneği göstererek bugünkü oyunu almayı bildiler.

2024 Ders Kitabı Cevapları

Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /home/evvelcevap.com/public_html/wp-content/plugins/mk-reaction-v2a/inc/class-reactions.php on line 228
🙂 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER, PAYLAŞ!
0
happy
0
clap
0
love
0
confused
0
sad
0
unlike
0
angry

Bir yanıt yazın

**Yorumun incelendikten sonra yayımlanacak!